Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų ir šeimos fotosesijos

QUOTE(lo-lo @ 2010 01 17, 16:54)
Mes fotografavomės pas Diną Jonavoje www.fotodina.lt
va galite pasižiūrėti kam idomu  blush2.gif
http://konoplia.dinafoto.lt/

labai grazios nuotraukos!!! kaip gaila, kad ne Vilniuje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(six @ 2010 01 18, 16:38)
labai grazios nuotraukos!!! kaip gaila, kad ne Vilniuje  verysad.gif

Labai daug pas ją važiuoja ir iš Vilniaus ir iš Kauno mirksiukas.gif Fotografė sakė kad labai mažai iš Jonavos vaikučių 4u.gif Aišku su mažu vaiku nenorėčiau grūstis 100 km. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(six @ 2010 01 18, 18:38)
labai grazios nuotraukos!!! kaip gaila, kad ne Vilniuje  verysad.gif

Laba smile.gif
noreciau paklausti ar apsaugos buvo aplink stala kai vaikuti fotografavo?

p.s turbut idomu kodel klausiu, ogi todel kad mano mazylis nukrito foto sesijos metu nuo stalo ant sono, stalas buvo pakankamai aukstas. Aciu dievui viskas baigesi lamingai, bet fotogravei pasiuliau laikytis saugaus darbo, ir bent kazka apdeti minksto aplink stala. kad kitiem vaikuciam taip neatsitiktu. Sia fotografe likau nepatenkinta, 5 nuotraukas gavau su su linijom raudonom, o kai jai pasakiau kad brokuotos pasiule paciai pasidaryti naujas, aceit ne ji jas daro. Pinigai nemazi , gimtadienio svente sugadinta buvo nes jam kaip tik suejo ta diena vieneri, zodziu mums nepasiseke.
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2010 01 18, 18:22)
Laba  smile.gif
noreciau paklausti ar apsaugos buvo aplink stala kai vaikuti fotografavo?

p.s turbut idomu kodel klausiu, ogi todel kad mano mazylis nukrito foto sesijos metu nuo stalo ant sono, stalas buvo pakankamai aukstas. Aciu dievui viskas baigesi lamingai, bet fotogravei pasiuliau laikytis saugaus darbo, ir bent kazka apdeti minksto aplink stala. kad kitiem vaikuciam taip neatsitiktu. Sia fotografe likau nepatenkinta, 5 nuotraukas gavau su su linijom raudonom,  o kai jai pasakiau kad brokuotos pasiule paciai pasidaryti naujas, aceit ne ji jas daro. Pinigai nemazi , gimtadienio svente sugadinta buvo nes jam kaip tik suejo ta diena vieneri, zodziu mums nepasiseke.

Oj kaip nenusisekė verysad.gif Žinokit aplink stalą nieko nebuvo, bet aš nenuleidau akių nuo vaiko, beveik visas nuotraukas laikiau už rankos, na žodžiu buvau įsitempus kad galėčiau greit pagaut bigsmile.gif
Na nuotraukų kokybė mums viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 01 18, 23:16)
Oj kaip nenusisekė  verysad.gif Žinokit aplink stalą nieko nebuvo, bet aš nenuleidau akių nuo vaiko, beveik visas nuotraukas laikiau už rankos, na žodžiu buvau įsitempus kad galėčiau greit pagaut  bigsmile.gif
Na nuotraukų kokybė mums viskas tvarkoj  thumbup.gif

Na tiesa pasakius ir mes ziurejom, Mb pute burbulus o as buvau netoliese stalo bet fotografe sako truputi pasitraukit nes i kadra ilendat. Aisku vaikis judrus ir bumt ant zemes, po to is ranku nepaleidau visos nuotraukos kartu arba ant zemes.
Tad linkiu mamytem graziu nuotraukyciu bet bukit labai atidzios, kai maziukai sedes ant stalo.
Atsakyti
Sveiki.Maniskius vaikus per krykstynas fotografavo Irute Jaruseviciute -labai silta ir maloni moteris.Tai buvo pries pusantru metu, bet liko labai grazus prisiminimai.Fotografavo baznycioj, gamtoj ir dar pasikviete i fotostudija thumbup.gif
Atsakyti
Na pasiziurekit sitas - na super wub.gif, o ypac uz tokia kaina... http://foto-jolanta-.....u fotografija
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2010 01 19, 18:43)
Na pasiziurekit sitas - na super  wub.gif, o ypac uz tokia kaina... http://foto-jolanta-.....u fotografija

Nuotraukos tikrai nuostabios thumbup.gif
Bet niekur neradau kainu ir kokiame mieste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2010 01 20, 00:17)
Nuotraukos tikrai nuostabios thumbup.gif
Bet niekur neradau kainu ir kokiame mieste smile.gif

Kaune, bet manau, kad galima tartis ir kitam mieste. Fotosesija 150, o nuotraukytes (Beno ir Ramunes, Zygimanto ir Kristinos) darytos pas klientes namuose mirksiukas.gif negalejau net patiket doh.gif As pas ja savo pilveli nestuke.gif nesenai fotkinau
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2010 01 20, 13:35)
Kaune, bet manau, kad galima tartis ir kitam mieste. Fotosesija 150, o nuotraukytes (Beno ir Ramunes, Zygimanto ir Kristinos) darytos pas klientes namuose  mirksiukas.gif  negalejau net patiket  doh.gif As pas ja savo pilveli  nestuke.gif nesenai fotkinau

Sveikos mamytes,

Va ir mes su savo 2men mazyle jau dalyvavom fotosesijoj Kaune. Sita fotografe jau buvom susirade anksciau. Kelis kartus esam pas ja lankesi ir dar nei karto nenusivylem. Labai nuosirdi ir draugiska. Siltai bendravo su musu mazyle wub.gif O dabar dar kaip tik papuolem i vykdoma akcija ax.gif
Ji turi savo svetaine: http://www.fotomix.lt
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Galiu pasiūlyti išties vertą dėmesio gerą fotografą.
Žmogus tikrai išmano savo darbą. Lieja devynis prakaitus, kad tik išeitų gražios nuotraukos. Ir marškinukus patvarko, ir pataria kaip pozuoti, pašokinėja, palaksto. Tiesiog užtikrina gerą fotosesiją. Prieš vestuves iš pradžių duoda keletą patarimų kaip ir kas. Per pačias vestuves visada pagauna smagių kadrų, netingi padirbėti. smile.gif Filmuoja ir fotografuoja vestuves, krikštynas, gimtadienius, išgertuves. Na, žodžiu, ko paprašysite biggrin.gif
Gali nuotraukytes patvarkyti, padaryti foto knygą, albumus, sukelti į diską ir t.t.
O ir kainos nėra kosminės smile.gif
Fotografas: Ričardas Lenart, +37065211011.
Jei norite, galiu atsiųsti ir jo darbų. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos paneles 4u.gif

Noreciau paklausti,gal kuri nors zino isties gera fotografa,kuris man galetu padaryti labai profesionalia fotosesija?Greitu metu noreciau susilaukti vaikuciu,todel pries pastojant gerai butu pasidaryti daug graziu savo nuotrauku,nes zinau,kad kunas po to pasikeis ir tokia pati nebusiu:)Beto,as siaip nemegstu fotkintis,turiu mazai savo nuotrauku,o senatvej tikrai noresis prisiminti kokia jauna buvau:)Nuotrauku noreciau auksto lygio,tipo is fotosesiju,ivairiu,net atviresniu su graziais apatiniais blush2.gif .Bet jokiu budu ne banaliu ar vulgariu,ne studijoje(tipo olialia ar pan),o menisku,su cinkeliu kaip sakoma:)Jei kuri nors zino,buciau tikrai labai dekinga.Esu is Kauno,bet del gero fotografo ir iki Vilniaus nuvaziuociau:)

Labai dekoju uz atsakymus is anksto!
Atsakyti