Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(dzūkė @ 2009 05 25, 08:22)
Na, gal ir yra tų tikrųjų vijoklinių braškių ant svieto mastau.gif
Gal kuri pasiūlysit daigelį, norėčiau rolleyes.gif

Lauksim vaizdų kaip jos ten pačios lipa g.gif

žinai, forume galima prirašyt, kas tik ant seilės užeina, bet realių vaizdų, kaip jos ten pačios lipa dar nei vienos nebuvo. Pritvirtintų mačiau ir gyvai, bet pačių lipančių - nea.
Ai, tiesa, buvo viena foto, kur savininkė sakė, kad "taip" lipa - realiai braškių krūmas buvo pasodintas arti tvoros pamato, ūsas atsirėmęs į pačią tvorą. Taip ir gavosi, kad lipa biggrin.gif
Atsakyti
o kaip jus isivaizduojat "PACIOS LIPA", tai taip ir lipa vieni usai patys prie tvoros prikimba, kitus apsuki, tai taip ir auga ta tvora. ir nieko nerasau kas "ant seiles uzeina". Gal pavydas mielos damos kalba lotuliukas.gif , gal pas jus jos neauga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 25 gegužės 2009 - 09:06
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 09:53)
o kaip jus isivaizduojat "PACIOS LIPA", tai taip ir lipa vieni usai patys prie tvoros prikimba, kitus apsuki, tai taip ir auga ta tvora. Jei damos be nuotaiko prabudode, tai nesikabinekite, ir nieko nerasau kas "ant seiles uzeina".

Tikrai nepykite. 4u.gif
Norėtųsi tik vaizdų,kaip jos lipa ir kaip ūsai be žemės gali nokinti uogas?Va čia tai man naujiena.Gal tiktai (kaip dabar išveda visokių veislių?)yra tokių naujienų,kurių nežinome? g.gif
Kasdien prisiskiname jau po pilną saują uogų iš šiltnamio ir remontantinių ir paprastų uogų. wub.gif wub.gif Šeimyna jau galvoja statyti naują šiltnamį kitiems metams vien braškėms,pasiteisino mūms. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 09:53)
o kaip jus isivaizduojat "PACIOS LIPA", tai taip ir lipa vieni usai patys prie tvoros prikimba, kitus apsuki, tai taip ir auga ta tvora. Jei damos be nuotaiko prabudode, tai nesikabinekite, ir nieko nerasau kas "ant seiles uzeina".

jei atmesti paskutinį sakinį ir nekreipti į pačios "blogą nuotaiką", prašyčiau normalių įrodymų. Tai kuo jos ten prikimba? unsure.gif
Atsakyti
mano nuotaika puiki, ir visai as nekonfliktiskas zmogutis, o is jusu priekabiu tik juokas ima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
IngridaB, saunu kad jau uogu prisikinate, nebutu dasute siltnami pasodinti, reikes rudeni pasodinti kelis krumus braskiu kad ankti pavasari butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 10:26)

IngridaB, saunu kad jau uogu prisikinate, nebutu dasute siltnami pasodinti, reikes rudeni pasodinti kelis krumus braskiu kad ankti pavasari butu  g.gif

Aš dar anksti pavasrį šiltnamyje uždengiau remontantines agroplėvele.Tai pirmos uogos buvo gegužės 15 dieną. mirksiukas.gif
O šiltnamį išnaudojau(išsunkiau)kiek galima.Iš pavasario žydėjo tulpės anksti,tarpuose augo braškės,tulpės nugelto susodinau pomidorus,agurkus. mirksiukas.gif Išsunkiau kiekvieną erdvę. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 10:26)
mano nuotaika puiki, ir visai as nekonfliktiskas zmogutis, o is jusu priekabiu tik juokas ima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai čia įrodymas? unsure.gif Nesuprantu, ar normalus noras pamatyti "vijoklines braškes" ( TIKRAS!) vadinasi priekabiavimu? Tai vis dar laukiu, kolkas tik nevykęs išsisukinėjimas.

Beje, jei kam įdomu, kokį atspalvį turi iš anglų kalbos kreivai išverstas trailing ir kaip realiai atrodo trailing strawberry, vaizdinės medžiagos pilnas internetas.
Atsakyti
Sveikutes, ir as labai noreciau pamatyti kaip tos braskes lipa, pernai pas mus puse kaimuko prisisake tu braskiu ir pas nieka jos nelipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 05 22, 08:54)
Tikrai lipa kaip agurkas ax.gif Jei randa pakeliui koki augala-lipa net ant jos doh.gif
Toks klausimas remontantiniu braskiu augintoju 4u.gif va jau siuo metu jusu braskes augina usus? g.gif Mat turiu as tokiu ir tokiu, tai mano remontantines kol kas tik uogas nokina, vakar jau viena sulapnojau,nu bet ji lauke dabar isnesta, o vijokline jau isaugino du usus po puse metro blink.gif Kabinasi ji dabar ant kambarinio augalo, klevelio vadinamo, raizgo ji, kaip liana kokia dziunglese blink.gif

Man tai ši forumietė taip įtikinamai parašė ax.gif , galėtų kokį vaizdelį duot mums npatikliosioms rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi vieno pazistamo motina sake,kad jos braskes lipancios yra triju metru aukscio.Negaliu isivaizduoti kas tai per braskes,gaila kai ten buvau tada buvo ziema,gal vitik pavyks man kada nuvaziuoti pas to pazistamo motina pasiziureti i tokias braskes.Kaimyne pernai pasisodino kelis daigus tu lipanciu brasiu,tai as jau eisiu per tvora apsidairyti unsure.gif
Atsakyti
sveiki,
ieškau jaunu plencų braškių. Pirksiu labai daug, svarbu kad butų jauni plenciukai ir žinoma veislė. Labai lauksiu ivairių pasiūlymų tik per az nes tema ne visada seku. Plencų reiktų rugpjūčio mėnesiui, bet jau ieškau iš anksto tad laukiu labai pasiulymų.
ačiū
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 25, 09:24)
Ai, tiesa, buvo viena foto, kur savininkė sakė, kad "taip" lipa - realiai braškių krūmas buvo pasodintas arti tvoros pamato, ūsas atsirėmęs į pačią tvorą. Taip ir gavosi, kad lipa  biggrin.gif

O kaip jus isivaizduojat kitoki lipima? Va, geles tokios vijoklines-raganes-jei netures kopeteliu, netures atramos, tai sliaus pazeme, pasodinkit agurka be atramos-jis irgi nelips, bet sliaus pazeme ir usai duos vaisiu. Taip ir tos braskes-usai sliauzia pazeme, jei nera kur jai "isikibti". Pastatyk atrama-ir ji kabinsis i ja. drinks_cheers.gif

QUOTE(IngridaB @ 2009 05 25, 10:08)
Tikrai nepykite. 4u.gif
Norėtųsi tik vaizdų,kaip jos lipa ir kaip ūsai be žemės gali nokinti uogas?Va čia tai man naujiena.Gal tiktai (kaip dabar išveda visokių veislių?)yra tokių naujienų,kurių nežinome? g.gif

Paryskinta sakini as pazadu nufotkinti koki liepos menesi, kai usai zydes palipe ir be zemes mirksiukas.gif

QUOTE(dzūkė @ 2009 05 25, 11:49)
Man tai ši forumietė taip įtikinamai parašė ax.gif , galėtų kokį vaizdelį duot mums npatikliosioms rolleyes.gif

Mano kompe nera programos, leidziancios ikelti nuotrauka, kaip matot, as net be avataro, bet pabandysiu siandien nufotkinti ir drauges paprasyti, kad ji ikeltu savo vardu 4u.gif
Atsakyti