Remontantines sodinu,kai tik matau,kad daigas jau įsišaknyjęs ir sodinkite.Aš net didelius daigus susodinau į vazonus ir nieko uogos sirpsta.KIEKVIENĄ KARTĄ randu uogų nuvažiavųsi į sodybą.
Merginos o jus braskiu nemeginot sodinti i pakabinamus vazonelius kaip ir del grozio kazkokioj sodyboj maciau taip grazu man buvo gal kuri meginote ,gal galite pasidalinti sodinimo ipatybem
Dėkui už patarimus Vadinasi, kai tik prisiruošiu, tai ir sodinsiu, nelauksiu kol nebebus braškių, nes kaip supratau galiu ir sniego sulaukti
Mano kaimynė vazone turi pasisodinusi braškių, bet neatrodo taip gražiai, kaip AveM įdėjo foto. Čia su fotoshopu padirbėta Ir reikia laistyti dažnai
Mano nuomone, jei neturi kur į žemę tiesiai sodinti, tai galima pažaisti dėl savų uogų, o jei yra daržas - tai tik į jį - vargo mažiau
Mano kaimynė vazone turi pasisodinusi braškių, bet neatrodo taip gražiai, kaip AveM įdėjo foto. Čia su fotoshopu padirbėta Ir reikia laistyti dažnai
Mano nuomone, jei neturi kur į žemę tiesiai sodinti, tai galima pažaisti dėl savų uogų, o jei yra daržas - tai tik į jį - vargo mažiau
QUOTE(karalyste @ 2009 08 16, 21:42)
Merginos o jus braskiu nemeginot sodinti i pakabinamus vazonelius kaip ir del grozio kazkokioj sodyboj maciau taip grazu man buvo gal kuri meginote ,gal galite pasidalinti sodinimo ipatybem
Aš susodinau ne į pakabinamus,paprastus.Nu nieko-noksta uogos.
QUOTE(Lian_a @ 2009 08 08, 13:43)
Sveiki, esu visiskai zalia naujokele.... Pamaciau reklamoje vijokliniu braskiu ir isigeidziau isigyti... Sodinau balkone, nes daugiau nera kur. Is 10 daigeliu liko gyvi tik 5... O uogu..... Vienui vienintele.... Siaip taip mano daigeliai isgyveno iki siol, jau leidzia usus.... Bet tokie... vos gyvi...
Gal galite pasidalinti patirtimi kaip auginti remantantines braskes balkone? Kuo tresti? Kaip paruosti ziemai?
Gal galite pasidalinti patirtimi kaip auginti remantantines braskes balkone? Kuo tresti? Kaip paruosti ziemai?
Auginu vijoklines po langu, pradzioj labai graziai isvesejo, lipo iki pat lango, bet uogytes tik pirmos buvo dideles ir grazios, dabar tik viena kita uogyte uzdera Nusivyliau, geriau paprastos braskes