Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Remontantines sodinu,kai tik matau,kad daigas jau įsišaknyjęs ir sodinkite.Aš net didelius daigus susodinau į vazonus ir nieko uogos sirpsta.KIEKVIENĄ KARTĄ randu uogų nuvažiavųsi į sodybą.
Atsakyti
Kaip jau atsodinėjat braškes,aš su uošvienės pagalba atsodinau naują braškyną,manau ne per anksti,nes kas antri metai pas mane jis ieško naujos vietos biggrin.gif
Atsakyti
As dar nespejau,bet turbut jau ir man reikes imtis savo paprastuju,nes remantantines,tai dar visos su ziedais ir uogomis.
Atsakyti
Aš remontantinių turiu tik du kerelius ,persodinau į kitą vietą,kažko nepatinka g.gif
Atsakyti
Tai ir pas mane remantantiniu nedaug,tik apie desimt kereliu,dar tik pradedu ju prisidauginti.Maniskem vieta tai patinka,tokios siemet issikeroje.
Atsakyti
Merginos o jus braskiu nemeginot sodinti i pakabinamus vazonelius kaip ir del grozio blush2.gif kazkokioj sodyboj maciau taip grazu man buvo gal kuri meginote ,gal galite pasidalinti sodinimo ipatybem blush2.gif ax.gif
Atsakyti
As tik maciau,bet nemeginau.user posted image
Atsakyti
Dėkui už patarimus 4u.gif Vadinasi, kai tik prisiruošiu, tai ir sodinsiu, nelauksiu kol nebebus braškių, nes kaip supratau galiu ir sniego sulaukti biggrin.gif

Mano kaimynė vazone turi pasisodinusi braškių, bet neatrodo taip gražiai, kaip AveM įdėjo foto. Čia su fotoshopu padirbėta ax.gif Ir reikia laistyti dažnai smile.gif
Mano nuomone, jei neturi kur į žemę tiesiai sodinti, tai galima pažaisti dėl savų uogų, o jei yra daržas - tai tik į jį - vargo mažiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 17 rugpjūčio 2009 - 09:12
Tai taip cia nuotrauka is interneto,tai aisku,kad pagrazinta.
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 08 16, 21:42)
Merginos o jus braskiu nemeginot sodinti i pakabinamus vazonelius kaip ir del grozio  blush2.gif  kazkokioj sodyboj maciau taip grazu man buvo gal kuri meginote ,gal galite pasidalinti sodinimo ipatybem blush2.gif  ax.gif

Aš susodinau ne į pakabinamus,paprastus.Nu nieko-noksta uogos. g.gif
Atsakyti
Na tai paprastus galima ir pakabinti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lian_a @ 2009 08 08, 13:43)
Sveiki, esu visiskai zalia naujokele.... Pamaciau reklamoje vijokliniu braskiu ir isigeidziau isigyti... Sodinau balkone, nes daugiau nera kur. Is 10 daigeliu liko gyvi tik 5... O uogu.....  Vienui vienintele.... Siaip taip mano daigeliai isgyveno iki siol, jau leidzia usus....  Bet tokie... vos gyvi...
Gal galite pasidalinti patirtimi kaip auginti remantantines braskes balkone? Kuo tresti? Kaip paruosti ziemai?

Auginu vijoklines po langu, pradzioj labai graziai isvesejo, lipo iki pat lango, bet uogytes tik pirmos buvo dideles ir grazios, dabar tik viena kita uogyte uzdera g.gif Nusivyliau, geriau paprastos braskes doh.gif
Atsakyti