Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Diglė @ 2009 07 30, 08:29)
Norėčiau ūsus karpyti ir lapus ir ar ūsus jau galima sodinti ???

Laisvai galima karpyti ir sodinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 07 30, 08:12)
Laisvai galima karpyti ir sodinti. mirksiukas.gif

Sako, kad per pilnatį gerai braškes sodinti...O šiaip tai rugpjūtį geriausia sodinti naujus daigus. Nors mes pernai rudenį dar neturėjom, kur sodinti į nuolatinę lysvę, tai atskirtus ūsus tiesiog laikinai prikasėm nuošalesnėję vietoje, gana tankiai. Ir šiemet anksti pavasarį pasodinom į nuolatinę vietą. Tai prigijo 100 proc. ir jau uogų davė. thumbup.gif
Atsakyti
Maniskes irgi siemet uzderejo usais,tai turesiu is ko pasidauginti.
Atsakyti
O aš turiu savo braškyną kelti į kitą vietą,nes MB statys kažkokį balaganą biggrin.gif į tą vietą,kaip katina su pūsle ta aš su braškėm ,vis nerandam savo vietos g.gif
Atsakyti
Panasiai ir pas mane nelabai turiu kur patalpinti braskyna,kad kam nors netrukdytu.
Atsakyti
user posted imageŽiūriu nieko nepaknkė persodinimas remontantinių braškių.Noksta uogos ir vazone. ax.gif Jei net remontantines avietes persodinau kartu su uogomis,nes labai tankiai suaugo.Taimanau svarbu palaistyti ir niekas nekenkia ir dabar persodinėti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 07 29, 22:55)
Kokia vijoklinė? Nesukit ant atramėlių, leiskit žeme - bus šliaužianti biggrin.gif

Nu toki pavadinima dave sodininkai-vijokline-tai lai buna vijokline tongue.gif Sausmedi reiktu irgi sliauziojanciu vadinti, nu sakes, kaip nenori lipti aukstyn doh.gif
Beje, ne i tema, po tuo sliauziojanciu sausmedziu radau silbaravyki thumbup.gif Ir cia vidury Vilniaus. Rodziau AveM nufotkinus. Tik kad sukirmijes buvo... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 31 liepos 2009 - 14:36
Siemet tokios derlingos mano zemuoges,vis dar valgau.Ir dar zydi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 03, 21:23)
Siemet tokios derlingos mano zemuoges,vis dar valgau.Ir dar zydi. ax.gif

As irgi po kibiriuka - du (kaip nuo silkiu) savaitgaliais priskinu bigsmile.gif Ir labai dideles symet thumbup.gif
Atsakyti
Taip siemet "riebios",tokios.Malonu skinti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 08 03, 23:00)
As irgi po kibiriuka - du (kaip nuo silkiu) savaitgaliais priskinu bigsmile.gif Ir labai dideles symet thumbup.gif

Tikrai kad smagu ,pas mane kelis uogytes parode ir viskas,pasisejau pavasari,tai tokie dabar keriukai grazus ,gal kitamet bus uogyciu nemazai bigsmile.gif
Atsakyti
Mano pernai buvo tokios silpnos,derlius mazas,pacios uogos mazos.norejau israuti ir ismesti.Bet kadangi buvo pasodintos tokioje vietoje jog man netrukde.Kitaip sakant nepateko po ranka ir liko neisrautos.Siemet oho koki derliu duoda. biggrin.gif
Papildyta:
Vis nerandu laiko pasiziureti braskiu,gal ir ten dar uogu yra. ax.gif
Atsakyti