Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Pas mane tai paprastos remantantines,tai dar vis nusiskinu ir dabar kelias uogas.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 22, 11:16)
Pas mane tai paprastos remantantines,tai dar vis nusiskinu ir dabar kelias uogas.

Pas mane dar žydi ružavais žiedukais ,kaip pirkau sakė bus uogų iki šalnų bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskes irgi ir zydi ir zaliu uogu yra ir kai kurios noksta.
Atsakyti
sveikutės mergaitės, praškės jau baigėsi, kaip dabar jas sutvarkyti ar dar neliesti?
Atsakyti
Aš savo 4 remontantines sukišau į vazonus.Mažiau ravėti reikės. ax.gif ax.gif O šiltnamyje jos tiesiog veši. mirksiukas.gif
Digle,gali jau ravėti braškes,karpyti ūsus,jei nenori dauginti,gali lapus nupjauti braškių.Jau šiemet kaip želia braškės. doh.gif Vien tik ravėjimas nusimato visą sezoną................
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 07 29, 08:09)
sveikutės mergaitės, praškės jau baigėsi, kaip dabar jas sutvarkyti ar dar neliesti?

Pas mane taip pat baigesi braskutes. Po savaites jas aptvarkiau - reikia, kad suspetu iki rudens braskutes suzaliuoti smile.gif geriau ziemoja ax.gif
Atsakyti
o jei lapai su tokiais rudais taškais ? ar užtenka juos nupjauti?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 07 22, 10:17)
Taigi, kaireje-remontantine paprastoji, desineje-remontantine vijokline 4u.gif Remontantine paprastoji geguzes pradzioje jau uogas vede, o paskui nuspilgusi stovejo, nei ziedu, nei usu doh.gif Priespaskutinej nuotraukoj matosi, kad vel remontantine paprastoji su ziedais, bet...be usu. Tuo tarpu remontantine vijokline uogas veda ant tu usiniu vainiku. Neprisimenu, kuri norejot matyti, kaip tai atrodo, tai, manau, as busiu gyvas pavyzdys ir originalisnes nei kad daro reklaminese nuotraukose tongue.gif Tikrai nera ir nebuvo taip, kad krumelis butu apsipyles uogomis, kaip reklamineje nuotraukoje, bet kad sugeba vesti uogas ant usu vainiku-tai irgi faktas drinks_cheers.gif

Kokia vijoklinė? Nesukit ant atramėlių, leiskit žeme - bus šliaužianti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
tikiuosi labai neužpyksit kad taip įšoksiu į šią temelę blush2.gif Mačiau kalbat apie vijoklines braškes, norėčiau ir aš pasidžiaugt mūsiškėmis ax.gif pavadinimo nžn, tėtė pernai pirko iš kažkokio katalogo ax.gif Uogų būna ir rudenį,nes šiuo metu dar yra žiedų, pačios uogos nemažos, labai gražios,tik nelabai saldžios unsure.gif gal sakau dėl to kad drėgna vasara ir rūksta saulutės g.gif
taigi pasirodom ax.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted imageuser posted image

Ir dar turiu tokį klausimą- gal galit patart kur gaut geros veislės daigų? Ne vijoklinių,bet krūminių. Jau mūsiškės senos,bet kur gaut gerų sodinukų nžn g.gif
Atsakyti
as vakar pradejau nederejusias lysves naikinti.tik kazin kodel derejusios braskes neaugina usu g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 22, 10:52)
O kažkas ginčyjosi temoje ,kad nebūna vijoklinių,še tau kad nori lotuliukas.gif ,labai puikiai atrodo,bet niekas nesidalina patirtim kurios augina braškes ,kurios veda uogas iki pat šalnų,pati mačiau ir ragavau,bet nedrįsau prašyti atžalų bigsmile.gif

Tai tos remontantinės ir veda iki pat šalnų uogas.Na gal ir vijoklinės,jei padedate joms vytis.Jos gi pačios nelipa kaip pupelės.Susodinau ir aš 4 į vazonus.Nu bet kokie mano krūmai tų remontantinių. blink.gif blink.gif Tikrai didesni,dabar mąstau ar aš nesugadinsiu savo braškių,jas persodinųs į vazonus? g.gif Jei nepamiršiu nufotografuosiu šiandien.O ir uogų primegzta pvz. keik daug šiltnamyje,kurios auga. doh.gif doh.gif Tapau reklamine auka,taip gražu buvo visur žurnaluose braškės vazonuose............... blush2.gif
Atsakyti
Norėčiau ūsus karpyti ir lapus ir ar ūsus jau galima sodinti ???
Atsakyti