Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(IngridaB @ 2009 07 02, 11:03)
Vakare laukia dvi dėžės plastamsinės braškių, po darbo tvarkymo.
Mano tai šiltnamyje sublūdo braškės,antrą kartą žydi. bigsmile.gif O remontantinės,kad dėjo uogas didyn. bigsmile.gif

Cia nuo kiek krumu pas tave dvi dezes braskiu blink.gif bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 07 02, 17:23)
Cia nuo kiek krumu pas tave dvi dezes braskiu  blink.gif  bigsmile.gif ?

Viena dėžė nuo pievos neravėtos,bet ten net daugiau uogų.Kita nuo tvarkingų dviejų lysvelių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei pasitaiko gera veisle,tai uogos tikrai gausiai dera. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 07 02, 17:30)
Viena dėžė nuo pievos neravėtos,bet ten net daugiau uogų.Kita nuo tvarkingų dviejų lysvelių. mirksiukas.gif

Geras nuo neravėtų,tai gal neberavėkim jei derlių duoda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 02, 19:20)
Geras nuo neravėtų,tai gal neberavėkim jei derlių duoda lotuliukas.gif

Tai aš ir galvojau to ploto neberavėti,jau galvojau bus nusenę braškės. g.gif MB dar rudeniop su žoliapjove nušienavo,bet šiemet visai gerą derlių davė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai gal vienais metais dar ir bus uogu,bet jei pastoviai neravesim,tai kazi ar bus uogu. biggrin.gif
Atsakyti
Šiandiena kibira jau turiu,bet virsiu uogiene ,nes pas mus labai daug lijo ir braškes priplojo ,tai sakiau geriau uogienė bus bigsmile.gif
Atsakyti
Bet juk is daugelio galima isrinkti ir saldymui. ax.gif
Atsakyti
Teisybe pasakius tingėjau terliotis,užpyliau cukrumi paprašiau uošvienės kad išvirtų,nes per diena gali surugti g.gif
Atsakyti
neravetos braskes deres panasiai pora metu paskui krumai susmulkes taip pat ir uogos
kai maza buvau tai su tevais vaziuodavom pas toki senuka pirkt braskiu, tai jo laukuos mazai kur budavo nuraveta, tik su traktoriuku kazkoki vagotuva pasidares kad tarpus praravetu ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 02 liepos 2009 - 21:39
Tai,kad bet kokios darzoves ar uogos kaip bebutu augti zoleje nenori. bigsmile.gif
Atsakyti
Tai aš jau ir nebeplanavau iš to laukelio derliaus,bet jos pačios sunoko. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti