Man tai skaniausios sutrintos su cukrum is uzsaldytos - nepraranda nei spalvos, nei kvapo... Pas mus tokios labai greit ziema isgaruoja, nes brolis tiesiog atsidares indeli per karta suvalgo, o visokios virtos uogienes stovi ilgai ir nuobodziai nesuvalgytos.
QUOTE(Arven @ 2009 06 27, 08:27)
Man tai skaniausios sutrintos su cukrum is uzsaldytos - nepraranda nei spalvos, nei kvapo... Pas mus tokios labai greit ziema isgaruoja, nes brolis tiesiog atsidares indeli per karta suvalgo, o visokios virtos uogienes stovi ilgai ir nuobodziai nesuvalgytos.
Man tai isvis tik zalios ir usaldytos uogieniu nemegstam
Nu mes turim milžinišką šaldiklį 8kamerų,tai prisidedam uogų tiek ,kad užtenka iki kitų sezono.Bet man skaniau su blynais uogienė,negu šaldytos.Bet dažniausiai jos neturiu,tad teks šiemet išsivirti.
QUOTE(satanele @ 2009 06 27, 09:57)
Aš manau kad geriausisi šaldyti,kažkokia pasidariau kad tingiu virti,ankščiau tik ir virdavom uogienes,niekas nešaldė
o kaip šaldot? cielas dedat į indelius ar sutrinat su cukrumi?
Mano šeimyna tai žalias su cukrumi trintas mėgsta labiausiai. Tai ir man gerai -- nereikia virti, ir sveikiau. Nuskinu, nuplovus su cukrumi ištrinu (mažiau gerokai saldinu, nei reikėtų virtai uogienei), į plastmasinius indelius ir į šaldiklį. Dar vaikai ir "cielų" šaldytų užkabliuoja, tai šiek tiek gražesnių uogų užšaldau nesmulkintų.
ar kas augina Pegasus braskes?