Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

kaip jum faina kad galit braškes augint smile.gif
Šaunuolės

O mum kitiem mitrtingiesiem tenka pirkt (kažkodėl lenkiškas).
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 06 18, 17:06)
Nu ta prasme nevalgot baravyku Tu tokiu ankstyvu ar is vis  g.gif

Va tokių ne biggrin.gif
user posted image
Ne apie braškes lotuliukas.gif , bet kai moteros susirenka - viską reika apšnekėt lotuliukas.gif

QUOTE(IngridaB @ 2009 06 18, 22:51)
O aš iandien priskyniau dvi dienas nebūvųsi sodyboje.

thumbup.gif
Pas mane jau į pabaigą braškiavimas, bet jau ir gana irnesakyk.gif per 80kg priskyniau.

Kultūrinė žemuogė, vakar radau rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Mano visos dar zalios uogos.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 19, 21:28)
Mano visos dar zalios uogos.

console.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 06 19, 21:39)

Aciu.Susinervinau,tai atsisedau su visa seima i masina ir i Lenkija.Vaikai pasivazinejo,laimingi Lenkijoje pasibuve,o as parsiveziau dvidesimt kg ka tik nuskintu uogu.Kai nera savu gerai bus ir uzsienietiskos. bigsmile.gif
Atsakyti
A kiek tau km į Lenkiją unsure.gif
Atsakyti
Nemazai biggrin.gif bet mes vezem vaikus i ekskursija po Lenkija,tai kartu ir uogu parsivezem.Jei tik uogu vaziuoti,tai apie 500km
Atsakyti
QUOTE(Imen @ 2009 06 16, 00:33)
Oho  thumbup.gif , o as varnele irgi galejau prisipirkti vazoneliuose pasodintu braskiu, bet buvau isitikinusi kad reikia poto persodinti. As taip mastau, o kambary ar prinoktu vazonines braskes  blush2.gif ?

Prinoksta 4u.gif Vyro mociute iki vasario uogas skyne, laike ant palanges pietu pusej.

QUOTE(dzūkė @ 2009 06 17, 21:18)
Aiškinausi dėl braškių auginimo kambaryje, žinoma, joms šviesos gali būt trūkumas, bet svarbiausia - jas reikės dūlkint rolleyes.gif , kitaip nieko nebus schmoll.gif

Visi botanikai sako-braske savidulke drinks_cheers.gif Auginau verandoj-nieko nedulkinau, uogu daugiau nei kad laukan isnesus doh.gif Dabar ar del oro prasto-stovi jos pasisiaususios ir tiek, tiek remontantines paprastos, tiek remontantines vijoklines doh.gif
Atsakyti
Maniskes irgi siemet nekokios,uogu yra,bet labai jau liudnos.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 06 20, 07:11)

Visi botanikai sako-braske savidulke drinks_cheers.gif Auginau verandoj-nieko nedulkinau, uogu daugiau nei kad laukan isnesus doh.gif Dabar ar del oro prasto-stovi jos pasisiaususios ir tiek, tiek remontantines paprastos, tiek remontantines vijoklines doh.gif

Tai gal bitės, kamanės, musės... skraidė g.gif , gal vėjo buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 19, 21:44)
Aciu.Susinervinau,tai atsisedau su visa seima i masina ir i Lenkija.Vaikai pasivazinejo,laimingi Lenkijoje pasibuve,o as parsiveziau dvidesimt kg ka tik nuskintu uogu.Kai nera savu gerai bus ir uzsienietiskos. bigsmile.gif

O kur pirkot ir kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinneorama @ 2009 06 20, 17:52)
O kur pirkot ir kokia kaina? smile.gif

Pirkom PLONSKO kaimelyje,vieno kg kaina-3lt. ax.gif
Atsakyti