kaip jum faina kad galit braškes augint
Šaunuolės
O mum kitiem mitrtingiesiem tenka pirkt (kažkodėl lenkiškas).
QUOTE(gosas @ 2009 06 18, 17:06)
Nu ta prasme nevalgot baravyku Tu tokiu ankstyvu ar is vis
Va tokių ne
Ne apie braškes , bet kai moteros susirenka - viską reika apšnekėt
QUOTE(IngridaB @ 2009 06 18, 22:51)
O aš iandien priskyniau dvi dienas nebūvųsi sodyboje.
Pas mane jau į pabaigą braškiavimas, bet jau ir gana per 80kg priskyniau.
Kultūrinė žemuogė, vakar radau
QUOTE(dzūkė @ 2009 06 19, 21:39)
Aciu.Susinervinau,tai atsisedau su visa seima i masina ir i Lenkija.Vaikai pasivazinejo,laimingi Lenkijoje pasibuve,o as parsiveziau dvidesimt kg ka tik nuskintu uogu.Kai nera savu gerai bus ir uzsienietiskos.
A kiek tau km į Lenkiją
QUOTE(Imen @ 2009 06 16, 00:33)
Oho , o as varnele irgi galejau prisipirkti vazoneliuose pasodintu braskiu, bet buvau isitikinusi kad reikia poto persodinti. As taip mastau, o kambary ar prinoktu vazonines braskes ?
Prinoksta Vyro mociute iki vasario uogas skyne, laike ant palanges pietu pusej.
QUOTE(dzūkė @ 2009 06 17, 21:18)
Aiškinausi dėl braškių auginimo kambaryje, žinoma, joms šviesos gali būt trūkumas, bet svarbiausia - jas reikės dūlkint , kitaip nieko nebus
Visi botanikai sako-braske savidulke Auginau verandoj-nieko nedulkinau, uogu daugiau nei kad laukan isnesus Dabar ar del oro prasto-stovi jos pasisiaususios ir tiek, tiek remontantines paprastos, tiek remontantines vijoklines
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 06 20, 07:11)
Visi botanikai sako-braske savidulke Auginau verandoj-nieko nedulkinau, uogu daugiau nei kad laukan isnesus Dabar ar del oro prasto-stovi jos pasisiaususios ir tiek, tiek remontantines paprastos, tiek remontantines vijoklines
Tai gal bitės, kamanės, musės... skraidė , gal vėjo buvo
QUOTE(AveM @ 2009 06 19, 21:44)
Aciu.Susinervinau,tai atsisedau su visa seima i masina ir i Lenkija.Vaikai pasivazinejo,laimingi Lenkijoje pasibuve,o as parsiveziau dvidesimt kg ka tik nuskintu uogu.Kai nera savu gerai bus ir uzsienietiskos.
O kur pirkot ir kokia kaina?
QUOTE(tinneorama @ 2009 06 20, 17:52)
O kur pirkot ir kokia kaina?
Pirkom PLONSKO kaimelyje,vieno kg kaina-3lt.