sakykit o jei braskes zydejo zydejo kaip paselusios jau pasidziaugem kad bus pagaliau uogyciu o jos zarazos kazkokius keistus daiktus augina... vieni sako kad vyriski ziedai kiti kad liga kazkokia... ir braskiu nebeliko nes tik ziedai buvo.... ar tikrai tai vyriski ziedai ir kodel ju anksciau nebuvo o tik paskutinius kelis metus dauget pradejo?
QUOTE(Imen @ 2009 06 16, 00:33)
As taip mastau, o kambary ar prinoktu vazonines braskes ?
Dar idomu, ar braskes su zirniais sugyvena? jei tarkim salia braskiu zirniai suseti, tie saldieji, ar "sudraugaus" ?
Dar idomu, ar braskes su zirniais sugyvena? jei tarkim salia braskiu zirniai suseti, tie saldieji, ar "sudraugaus" ?
Gal kokia ir prinoktų
braškės bus kaip žirniai , o rimtai, nežinau ar tai gali turėt kokios įtakos, manau jokios
Tpfu, tpfu... pas mane kol kas būna normalūs žiedai ir braškės , nekokie ten vyriški...
Aiškinausi dėl braškių auginimo kambaryje, žinoma, joms šviesos gali būt trūkumas, bet svarbiausia - jas reikės dūlkint , kitaip nieko nebus
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 18, 15:19)
ot vasara birzelio vidurys skinu po 2 braskes per diena vaikui.pati dar ne vienos nesuvalgiau.vakar sakau vyrui ar tik nereikes eit braskiu pirkt,o tai auginsiu kieme ir liksiu nevalgius
Na pas mane tos skaitomos vijoklines .Pirmi metai pasodinau geguzes pradzioi Na nedaug 11 daigu bet visi jau ragavom ir ne po viena karta
QUOTE(gosas @ 2009 06 18, 16:28)
Na pas mane tos skaitomos vijoklines .Pirmi metai pasodinau geguzes pradzioi Na nedaug 11 daigu bet visi jau ragavom ir ne po viena karta
nu nezinau gal pas mane jos velyvos labai.zaliu yra,bet kai toks oras nesirpsta
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 18, 15:45)
nu nezinau gal pas mane jos velyvos labai.zaliu yra,bet kai toks oras nesirpsta
As nuskyniau raudonas per ta lietu kur buvo didelis tai kelios jau papuvusios buvo. Sako dzukijoi jau zemuogiu yra ir grybu Ar tiesa
QUOTE(gosas @ 2009 06 18, 16:33)
Ar tiesa
Aha , bet žemuoges pati auginu, nelandžioju pamiškėm ir baravykas mačiau papirkėj išaugęs, bet mes tokių nerankam , nors ir sako, kad jie valgomi
QUOTE(dzūkė @ 2009 06 18, 16:42)
Aha , bet žemuoges pati auginu, nelandžioju pamiškėm ir baravykas mačiau papirkėj išaugęs, bet mes tokių nerankam , nors ir sako, kad jie valgomi
Nu ta prasme nevalgot baravyku Tu tokiu ankstyvu ar is vis
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 18, 15:19)
ot vasara birzelio vidurys skinu po 2 braskes per diena vaikui.pati dar ne vienos nesuvalgiau.vakar sakau vyrui ar tik nereikes eit braskiu pirkt,o tai auginsiu kieme ir liksiu nevalgius
Tai gal pirmametės?
O aš iandien priskyniau dvi dienas nebūvųsi sodyboje.Jau kad pasipylė uogos,gaila saulės mažoka iš viso būtų nerealu.Ir savrbiausia pirmiausia noksta ten,kur beveik nebuvo ravėtą. O kur nuravėtos dar tik pradeda nokti.Šiltnamyje už tai jau baigiasi uogos,išskyrus remonatnaitnes.Jos matyt noks iki didelių šalnų.
QUOTE(gosas @ 2009 06 18, 16:33)
Sako dzukijoi jau zemuogiu yra ir grybu Ar tiesa
Įrodymas,vakar rastas miške ir dar ne vienas.O žemuogių ir darže jau noksta ir lauke prie sodybos tarp žolių turime žemuogių pievelę,tai daugiau uogų radau pievelėje,nei išpuosėlėtame darže.
QUOTE(IngridaB @ 2009 06 18, 23:51)
Tai gal pirmametės?
O aš iandien priskyniau dvi dienas nebūvųsi sodyboje.Jau kad pasipylė uogos,gaila saulės mažoka iš viso būtų nerealu.Ir savrbiausia pirmiausia noksta ten,kur beveik nebuvo ravėtą. O kur nuravėtos dar tik pradeda nokti.Šiltnamyje už tai jau baigiasi uogos,išskyrus remonatnaitnes.Jos matyt noks iki didelių šalnų.
Įrodymas,vakar rastas miške ir dar ne vienas.O žemuogių ir darže jau noksta ir lauke prie sodybos tarp žolių turime žemuogių pievelę,tai daugiau uogų radau pievelėje,nei išpuosėlėtame darže.
nepirmametes.NENERVUOKIT su uogu nuotraukom
Pas mus ir sode žalios uogos,tik kelias nuskynėm raudonas.Reik saulutės