Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

sakykit o jei braskes zydejo zydejo kaip paselusios jau pasidziaugem kad bus pagaliau uogyciu o jos zarazos kazkokius keistus daiktus augina... vieni sako kad vyriski ziedai kiti kad liga kazkokia... ir braskiu nebeliko nes tik ziedai buvo.... ar tikrai tai vyriski ziedai ir kodel ju anksciau nebuvo o tik paskutinius kelis metus dauget pradejo?
Atsakyti
QUOTE(Imen @ 2009 06 16, 00:33)
As taip mastau, o kambary ar prinoktu vazonines braskes  blush2.gif ?

Dar idomu, ar braskes su zirniais sugyvena? jei tarkim salia braskiu zirniai suseti, tie saldieji, ar "sudraugaus"  g.gif ?

Gal kokia ir prinoktų g.gif biggrin.gif

schmoll.gif braškės bus kaip žirniai tongue.gif lotuliukas.gif , o rimtai, nežinau ar tai gali turėt kokios įtakos, manau jokios g.gif

Tpfu, tpfu... pas mane kol kas būna normalūs žiedai ir braškės thumbup.gif , nekokie ten vyriški... unsure.gif
Atsakyti
Aiškinausi dėl braškių auginimo kambaryje, žinoma, joms šviesos gali būt trūkumas, bet svarbiausia - jas reikės dūlkint rolleyes.gif , kitaip nieko nebus schmoll.gif
Atsakyti
ot vasara doh.gif doh.gif birzelio vidurys skinu po 2 braskes per diena vaikui.pati dar ne vienos nesuvalgiau.vakar sakau vyrui ar tik nereikes eit braskiu pirkt,o tai auginsiu kieme ir liksiu nevalgius g.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 18, 15:19)
ot vasara doh.gif  doh.gif birzelio vidurys skinu po 2 braskes per diena vaikui.pati dar ne vienos nesuvalgiau.vakar sakau vyrui ar tik nereikes eit braskiu pirkt,o tai auginsiu kieme ir liksiu nevalgius g.gif

Na pas mane tos skaitomos vijoklines .Pirmi metai pasodinau geguzes pradzioi Na nedaug 11 daigu bet visi jau ragavom ir ne po viena karta
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 06 18, 16:28)
Na pas mane tos skaitomos vijoklines .Pirmi metai pasodinau geguzes pradzioi Na nedaug 11 daigu bet visi jau ragavom ir ne po viena karta

nu nezinau gal pas mane jos velyvos labai.zaliu yra,bet kai toks oras nesirpsta
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 18, 15:45)
nu nezinau gal pas mane jos velyvos labai.zaliu yra,bet kai toks oras nesirpsta

As nuskyniau raudonas per ta lietu kur buvo didelis tai kelios jau papuvusios buvo. Sako dzukijoi jau zemuogiu yra ir grybu Ar tiesa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 18 birželio 2009 - 15:34
QUOTE(gosas @ 2009 06 18, 16:33)

Aha bigsmile.gif , bet žemuoges pati auginu, nelandžioju pamiškėm irnesakyk.gif ir baravykas mačiau papirkėj išaugęs, bet mes tokių nerankam schmoll.gif , nors ir sako, kad jie valgomi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 06 18, 16:42)
Aha bigsmile.gif , bet žemuoges pati auginu, nelandžioju pamiškėm irnesakyk.gif  ir baravykas mačiau papirkėj išaugęs, bet mes tokių nerankam schmoll.gif , nors ir sako, kad jie valgomi unsure.gif

Nu ta prasme nevalgot baravyku Tu tokiu ankstyvu ar is vis g.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 18, 15:19)
ot vasara doh.gif  doh.gif birzelio vidurys skinu po 2 braskes per diena vaikui.pati dar ne vienos nesuvalgiau.vakar sakau vyrui ar tik nereikes eit braskiu pirkt,o tai auginsiu kieme ir liksiu nevalgius g.gif

Tai gal pirmametės?
user posted image
O aš iandien priskyniau dvi dienas nebūvųsi sodyboje.Jau kad pasipylė uogos,gaila saulės mažoka iš viso būtų nerealu.Ir savrbiausia pirmiausia noksta ten,kur beveik nebuvo ravėtą. blink.gif O kur nuravėtos dar tik pradeda nokti.Šiltnamyje už tai jau baigiasi uogos,išskyrus remonatnaitnes.Jos matyt noks iki didelių šalnų. ax.gif

QUOTE(gosas @ 2009 06 18, 16:33)
Sako dzukijoi jau zemuogiu yra ir grybu Ar tiesa

user posted imageĮrodymas,vakar rastas miške ir dar ne vienas.O žemuogių ir darže jau noksta ir lauke prie sodybos tarp žolių turime žemuogių pievelę,tai daugiau uogų radau pievelėje,nei išpuosėlėtame darže. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 06 18, 23:51)
Tai gal pirmametės?
user posted image
O aš iandien priskyniau dvi dienas nebūvųsi sodyboje.Jau kad pasipylė uogos,gaila saulės mažoka iš viso būtų nerealu.Ir savrbiausia pirmiausia noksta ten,kur beveik nebuvo ravėtą. blink.gif O kur nuravėtos dar tik pradeda nokti.Šiltnamyje už tai jau baigiasi uogos,išskyrus remonatnaitnes.Jos matyt noks iki didelių šalnų. ax.gif
user posted imageĮrodymas,vakar rastas miške ir dar ne vienas.O žemuogių ir darže jau noksta ir lauke prie sodybos tarp žolių turime žemuogių pievelę,tai daugiau uogų radau pievelėje,nei išpuosėlėtame darže. mirksiukas.gif

nepirmametes.NENERVUOKIT su uogu nuotraukom doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pas mus ir sode žalios uogos,tik kelias nuskynėm raudonas.Reik saulutės verysad.gif
Atsakyti