QUOTE(satanele @ 2009 06 05, 20:22)
Nejaugi cia lauke uzaugintos braskes?
Tai taip , vakar kokius 3kg priskyniau, šiandien tingėjau visas atidengt, tik iš vieno galo vaikams parinkau
Aš irgi uždengus agroplėvele, kitaip neįmanoma
QUOTE(dzūkė @ 2009 06 05, 18:26)
Vaisinam tai vaisinam bet pas mane dar zalios as pasisodinau tik siemet tas lipancias na vijoklines is tetos parsivilkau 11 daigu jos buna iki velyvo rudens uogu jau yra siemet pirmi tiktai metai tai nedaug bet su jumis pasidalinsiu
QUOTE(satanele @ 2009 06 05, 20:56)
dzuke,tai tada sveikinu tave ,pas mane nesimato net nokstanciu
Pas tave gal veislė vėlyvesnė
Papildyta:
QUOTE(gosas @ 2009 06 05, 20:48)
Vaisinam tai vaisinam bet pas mane dar zalios as pasisodinau tik siemet tas lipancias na vijoklines is tetos parsivilkau 11 daigu jos buna iki velyvo rudens uogu jau yra siemet pirmi tiktai metai tai nedaug bet su jumis pasidalinsiu
Ir vėl vijoklinės
QUOTE(dzūkė @ 2009 06 05, 21:01)
Na neturiu salygu kitaip auginti gyvenu dideliam mieste o taip ju norisi daug ir ilgai
QUOTE(satanele @ 2009 06 05, 21:06)
Na gal dzukijoj truputi silciau ,kad greiciau sunoksta,pas mus parduoda tipo lietuviskos po15 litu,ne jau geriau palauksiu savo
Gal , ketvirtadienį buvau turgui, pas mus po 5-6litus, tipo lietuviškos iš Babtų atvežtos irgi 6lt.
QUOTE(gosas @ 2009 06 06, 09:31)
Na neturiu salygu kitaip auginti gyvenu dideliam mieste o taip ju norisi daug ir ilgai
Čia vis vyko diskusija dėl tų laipiojančių, tipo tie ūsai patys prie atramėlių kabinasi , bet dalis mūsų mano, kad juos reika sukelt pririšt ir pan.Kaip jūsiškės?
QUOTE(dzūkė @ 2009 06 06, 12:53)
Gal , ketvirtadienį buvau turgui, pas mus po 5-6litus, tipo lietuviškos iš Babtų atvežtos irgi 6lt.
Čia vis vyko diskusija dėl tų laipiojančių, tipo tie ūsai patys prie atramėlių kabinasi , bet dalis mūsų mano, kad juos reika sukelt pririšt ir pan.Kaip jūsiškės?
Na pas mus ant sietkines tvoreles bet aisku usa pakeli ir perkisi per sieto akute ir ji toliau paauga ir vel perkisi.O kai paleidi usa ant zemes jis eina zeme taip pasidaugini jas .Na jei ant sieneles leistum tai manau reiktu pritvirtinti gal priristi, patis usai nesikabina kaip kai kurie augaliukai
QUOTE(dwynuke @ 2009 06 11, 20:49)
keistos mano braskes- isejo i lapus o nei ziedu nei uogu- ka tai galetu reiksti?
A nei žiedelio
Gal su trešimu persistengei, gal žemė perdaug durpinga, o gal paprasčiausiai nušalo
Papildyta:
QUOTE(gosas @ 2009 06 06, 13:39)
Na pas mus ant sietkines tvoreles bet aisku usa pakeli ir perkisi per sieto akute ir ji toliau paauga ir vel perkisi.
Ir mano jau "lipa"