Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Muka @ 2009 06 03, 11:23)
o nuo amaru gal irgi padeda?

Tai fairy nuo amaru, nuo skydmariu, nuo kazkokiu baltu kirmelaiciu, kur buna zemeje, naudoju, o va del skruzdziu nebandziau, nezinau.

QUOTE(zebrina @ 2009 06 03, 11:27)
Rimtai Fairy g.gif o augalams nieko?Nenudziusta?

Augalam absoliuciai nieko. schmoll.gif
QUOTE(AveM @ 2009 06 03, 14:27)
Na zinau amarus naikina ukisko muilo tirpalu,bet velgi kaip uogas valgysi muilinuotas.

Man pernai ukiskas muilas visai nepadejo. Tiesa, niekada nepyliau, kai uogos buvo, vis tik kazkaip nesinori paskui tokias uogas valgyti blush2.gif
Atsakyti
Dėl fairy,tai nejuokaukit,dirvožemį sudaro kažkokius pavojingus junginius.Net indus su juo plauti blogai.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 06 03, 11:12)
Rugstumas-saldumas priklauso nuo gaunamos saules mirksiukas.gif Mano remontantines pirmos buvo rugscios, o dabar labai saldzios, ir nuo to pacio krumo thumbup.gif

Šiltnaminės pakankamai saulės gavo g.gif , skonio gero, bet rūgštesnės g.gif

Kai žydėjo ir uogas augino sausa buvo unsure.gif , kai dabar noksta - įsipliaupė lietus verysad.gif ............. ir gyvenk tu žmogau verysad.gif ...............gersim fairy lotuliukas.gif
Atsakyti
gal zole tiktu mulciuoti- siaudu arti niekur nesimato g.gif , pjuvenu irgi neturim- o gal ju yra kur pirkti?
Atsakyti
Kiek zinau gerai ir padziuvuse zole. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 06 03, 11:41)
Pasiguosiu  doh.gif mano pernai sodintas braskeles skruzdes okupavo  doh.gif Vos ne po kikvienu krumeliu skrusdelynus stato ir visas daigelis apstatytas skrusdelynu.Ir dar ant pacio kotelio ir ant uogeles amarus augina!  schmoll.gif Nu ko tik nepyliau,nieko nebijo jos  doh.gif Kokiu turit minciu,kaip jas isvaryt? Pyliau ir cesnaku nuovira ir dilgelem su muilu purskiau ir kava pyliau- joms dzin  blink.gif

As skruzdes kol kas sekmingai isgyvendinu aliejumi.Tiesiog visada supilu i stiklaini jau naudota alieju ir reikalui esant ji uzpilu ant skruzdziu.O amarus skaiciau jau kazkurioje temoje,kad galima naikinti ar pepsi-cola ar coca-cola. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 03, 19:22)
Kiek zinau gerai ir padziuvuse zole. ax.gif

bet kai taip lyja -ar tas šienas nesupūna?
Atsakyti
QUOTE(a4ra @ 2009 06 03, 19:56)
kad galima naikinti ar pepsi-cola ar coca-cola. smile.gif

Coca-cola. mirksiukas.gif
Na braškių su feiriu tikrai nemuilinčiau.Aš juo taip pasibaisėjau. doh.gif Pernai nuo kolorado bulves tik feiriu purškiau.Tai vistiek iki bulvės taip lengvai nenueian,o čia braškė-uoga,tikrai gerai nenusiplaus.Visiems pažystamiems pasakaiu,kad tik nesugalvotų plauti juo indų,jei jau koloradas dvesia.......... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 06 03, 19:09)
Na braškių su feiriu tikrai nemuilinčiau.Aš juo taip pasibaisėjau. doh.gif Pernai nuo kolorado bulves tik feiriu purškiau.Tai vistiek iki bulvės taip lengvai nenueian,o čia braškė-uoga,tikrai gerai nenusiplaus.Visiems pažystamiems pasakaiu,kad tik nesugalvotų plauti juo indų,jei jau koloradas dvesia.......... doh.gif

na, as ne apie braskes, o apie Fairy.. Pagal atestuotoje laboratorijoje atliktus tyrimus Fairy yra geriausias is Lietuvos parduotuvese esanciu indu ploviklius. Nesakau, kad juo gerai ar blogai braskes numuilint, bet kiti cheminiai plovikliai dar blogesni.
As pati braskiu niekuo nepurskiu ir nemuilinu. Net nezinau, ka reiktu rinktis, jei beda prispirtu.
Atsakyti
As plaunu indus ir galvoju,nezinai zmogus nuo ko tunki. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 06 03, 20:09)

Pernai nuo kolorado bulves tik feiriu purškiau.Tai vistiek iki bulvės taip lengvai nenueian,o čia braškė-uoga,tikrai gerai nenusiplaus.Visiems pažystamiems pasakaiu,kad tik nesugalvotų plauti juo indų,jei jau koloradas dvesia.......... doh.gif

Kaip su tom fairy putom nupurkšt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 03, 20:01)
As plaunu indus ir galvoju,nezinai zmogus nuo ko tunki. biggrin.gif

buk rami - nuo plovimo tai jau tikrai tukti neturetum biggrin.gif
Atsakyti