Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Sveikos, atsiprasau, kad cia rasau.
turiu prasyma i jus blush2.gif
Buciau labai dekingas jeigu nueitumete i http://www.sodospalvos.lt/ sia svetaine ir prabalsuotumete uz Šimoliūnų sodybą. Balsavimas yra desiniam sone truputi zemiau blush2.gif
is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 05 18, 16:32)
vazonėliuose matau auginat,o vėliau gal į lauką išnešat?

Nežinau kaip bus g.gif , čia praeitą pavasarį sėtos, visą laiką buvo paprastam šiltnamyje vazonuose, kad anksčiau uogą pamatytume biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovulka @ 2009 05 18, 16:34)

Oho blink.gif , man ten pas jus labiau panašu į gėlių muziejų nei sodybą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovulka @ 2009 05 18, 16:34)
turiu prasyma i jus  blush2.gif
Buciau labai dekingas jeigu nueitumete i http://www.sodospalvos.lt/ sia svetaine ir prabalsuotumete uz Šimoliūnų sodybą. Balsavimas yra desiniam sone truputi zemiau  blush2.gif
is anksto dekoju

i kuria tema Floroje nenueisi- beveik visur shitas prasau -atsiprashau..... gal geriau sodyba puoselekite o ne agitavimu uzsiiminekite schmoll.gif
Papildyta:
labai sudomino ta ideja apie brashkiu pieva....
mums tai uzpernai buvo taip kad del neravejimo uzzele taip kad padaviau sunui zoliapjove - "nuskutom" ir jau tik tada ravejom blush2.gif
o tai jus ten leidziate joms usus leisti tiek joms norisi? ar kaip?
paskaiciau kad kalbate apie remontanines brashkes- jos gal be usu buna? blush2.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 18, 20:31)

paskaiciau kad kalbate apie remontanines brashkes- jos gal be usu buna?  blush2.gif

Deja su ūsais.Mano čia jau šiltnamyje pernai metų iš ūsų pasodintos braškės.
Mes pernai irgi sugalvojome jau seną braškyną apleisti,MB pravažiavo su žoliapjove,o šiemet žiūriu braškės atgiję ir pro kiaulpienes žydi,žydi.Neatlaikė širdis puoliau rauti kiaulpienes,kiek apravėjau kiek ne,bet uogų turėtų būti,jei sraigės nenuės?Nes jau ravėdama radau begalę sraigių,laukiančių uogų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 05 18, 20:42)
Deja su ūsais.Mano čia jau šiltnamyje pernai metų iš ūsų pasodintos braškės.
Mes pernai irgi sugalvojome jau seną braškyną apleisti,MB pravažiavo su žoliapjove,o šiemet žiūriu braškės atgiję ir pro kiaulpienes žydi,žydi.Neatlaikė širdis puoliau rauti kiaulpienes,kiek apravėjau kiek ne,bet uogų turėtų būti,jei sraigės nenuės?Nes jau ravėdama radau begalę sraigių,laukiančių uogų. doh.gif

g.gif
bet tos vazoneliuose nera paprasciausios iprastines brashkes? ar ne unsure.gif

prisiziurejau nuotrauku ir taaaaip brashkiu uzsimaniau doh.gif
Atsakyti
Čia maniškės braškės wub.gif ar ne keistai jums jos žydi????

user posted image

user posted image]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovesa: 18 gegužės 2009 - 20:34
QUOTE(dovesa @ 2009 05 18, 22:33)
Čia maniškės braškės  wub.gif  ar ne keistai jums jos žydi????
user posted image
user posted image]

oho,o kuria prasme keistai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 05 18, 21:33)
Čia maniškės braškės  wub.gif  ar ne keistai jums jos žydi????

Ar anksčiau kitaip žydėdavo g.gif , gražiai žydi, daug žiedų bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokia veislė taip puikiai atrodo?
Atsakyti
|Veislės nežinau, o man keistai, nes kažkaip per daug žiedų, o uogytės dar nei vienos suformuotos, jau bijau, kad jų gali nebeformuoti, dėl tiek gausybės žiedų.
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 05 19, 08:54)
|Veislės nežinau, o man keistai, nes kažkaip per daug žiedų, o uogytės dar nei vienos suformuotos, jau bijau, kad jų gali nebeformuoti, dėl tiek gausybės žiedų.

pas mane panasei zydi tik gal krumeliai mazasni,bet pats krumas irgi gausiai zydi.manau formuos,jug obelys,vysnios dar ne taip zydi ir subrandina.aisku ne is kiekvieno ziedo,bet vistiek jug buna uogu ar obuoliu.gal as cia truputi ne i tema,bet taip manau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovulka @ 2009 05 18, 15:34)
turiu prasyma i jus  blush2.gif
Buciau labai dekingas jeigu nueitumete i http://www.sodospalvos.lt/ sia svetaine ir prabalsuotumete uz Šimoliūnų sodybą. Balsavimas yra desiniam sone truputi zemiau  blush2.gif
is anksto dekoju

O gal imt ir parasyt i sodo spalvas, kokiu budu laimejimo zmones siekia, tustybe ir tiek schmoll.gif , vat jeigu saziningai laimeti, tada malonumas, o sitaip......
Atsakyti