QUOTE(Egliukazzz @ 2009 12 01, 13:17)
Nesu vegetare, bet mesa man nera labai butina
Taigi baklazanu blyneliai:
Baklazana nuplaunu ir supjaustau riekelemis bei pamerkiu i sudyta vandeni 10 min.
Tuo tarpu paruosiu tesla kepimui: 1 kiausinis, vandens ir miltu, kad butu tokia blynine tesla truputi tirstesne nei lieniniams ir i ja iberiu druskos.
Taigi nuplovus baklazanus, mirkau i tesla ir kepu abi puses kol graziai apskrunda.
Tuomet kloju tuos blynelius ant sviestinio popieriaus, ant virsaus dedu pomidora ir uzberiu tarkuotu fermentiniu suriu. Kepu orkaitej apie 15 min. kol issilydo suris.
Man skanu ir vieni, bet pagal recepta galima valgyti su ryziais ir padazu sumaisytu is keciupo ir majonezo.
Skanaus!
Taigi baklazanu blyneliai:
Baklazana nuplaunu ir supjaustau riekelemis bei pamerkiu i sudyta vandeni 10 min.
Tuo tarpu paruosiu tesla kepimui: 1 kiausinis, vandens ir miltu, kad butu tokia blynine tesla truputi tirstesne nei lieniniams ir i ja iberiu druskos.
Taigi nuplovus baklazanus, mirkau i tesla ir kepu abi puses kol graziai apskrunda.
Tuomet kloju tuos blynelius ant sviestinio popieriaus, ant virsaus dedu pomidora ir uzberiu tarkuotu fermentiniu suriu. Kepu orkaitej apie 15 min. kol issilydo suris.
Man skanu ir vieni, bet pagal recepta galima valgyti su ryziais ir padazu sumaisytu is keciupo ir majonezo.
Skanaus!
Skanu turetu buti . Tik dar cesnaku tarp pomidoru ir surio isspaust