Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Katik pabaigtas medelis smile.gif

user posted image
Atsakyti
sveikutės, auksarankės merginos 4u.gif
kokio dieviško grožio jūsų medeliai wub.gif
labai mėgstu karoliukų rankdarbius ir kaip tik pradėjau mąstyti apie medelių gamybą ax.gif tik nežinau, nuo ko pradėti? gal kuri galite pasakyti, kur yra pradžiamokslis tų medelių blush2.gif ?
Atsakyti
Kristute123 pirmiausia reikia susipirkti tokias medziagas,karoliukai norimos spalvos,vielutes(tvirtesnes,bet neperstoros),indeli ar vazoneli 'sodinimui',gipso,PVA kliju,dazu (geriausiai akriliniu) medelio kamieno dazymui arba gali apsukti spalvota vielute.O pradziamoksli gali pasiskaitineti cia http://www.auksarank...opic.php?t=1830
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2009 09 13, 20:58)
Kristute123  pirmiausia reikia susipirkti tokias medziagas,karoliukai norimos spalvos,vielutes(tvirtesnes,bet neperstoros),indeli ar vazoneli 'sodinimui',gipso,PVA kliju,dazu (geriausiai akriliniu) medelio kamieno dazymui arba gali apsukti spalvota vielute.O pradziamoksli gali pasiskaitineti cia  http://www.auksarank...opic.php?t=1830

labai Tau ačiū mirksiukas.gif o gipso milteliais, maišiukais? ir dar: kamienas pasidaro iš vielučių, ar dar reikia kokio pagaliuko ar dar ko g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2009 09 12, 22:23)
Katik pabaigtas medelis smile.gif

user posted image

Labai dailus medelis, 4u.gif man patinka su storais kotais medeliai, atrodo kaip tikri........ thumbup.gif
Atsakyti
Na as gipsa po 5 kg maisais perku,o kaip Lietuvoje jis parsiduoda as nezinau,o kotui nemazai ir vielos sunaudoju ir izoliacijos,kartais ir popieriaus minksto privinioju,priklauso nuo to kokio storio kotas.

Aciu Wilma22!
Atsakyti
Gal kas galetu si savaitgali pamokint mane dayrt gelytes is karoliuku? g.gif nes niekaip nesusiorientuoju.. verysad.gif Tiesiog drauges ir krikstamotes gimtadieniai ne uz kalnu,tad noretusi savo rankomis padarytu dovanu iteikti wub.gif man reiktu tik parodyti visa tehnika ir tiek ax.gif speju,neilgai uztruktu smile.gif
Galincios,rasykit i az 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.U.G.U.S.T.A.: 17 rugsėjo 2009 - 13:46
koks grožis..
Atsakyti
sakykit merginos, o kiek laiko trunka tokio grozio darbelis g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti