Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

QUOTE(BabyGrite @ 2009 06 20, 19:23)
mano nauji medeliai

Labai labai gražūs medeliai, ypatingai įdomus tas antrasis bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Saunus darbeliai thumbup.gif . O as vel su savo bedelem blush2.gif . Darau as tas geleles, bet visu mano kuriniu stiebeliai pernelyg lankstus. bandziau ir lakuoti, ir vielos daugiau uzvynioti, ir stambia viela i kotelio vidu deti, bet schmoll.gif . BabyGrite, kuo tu savo geliu kotus tvirtini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onne: 22 birželio 2009 - 12:59
Nepergyvenk,pradzioje ir man labai nesiseke doh.gif ,na bet po daugelio bandymu ir tyrinejimu atradau sau patogiausia buda,as vynioju paprasta izoliacija,na ta kur musu vyrai laidus vynioja,jinai storoka ir tvirta,o veliau jau apvynioju floristine juostele,na ir vielutes i vidu nemazai reikia,kad butu tvirtesni idek storos ir kietos vielos kelias sakeles(na net nezinau kaip pavadinti),o jei i medeli tai jau ilgesnis vyniojimo procesas ir dar papildomai dedu visokiu popieriu(stalo serveteliu ar tuoletinio popieriaus biggrin.gif ),kad butu visokie kauburiukai,paskui vel su izoiacijomis vynioju,o jau galiausiai tepu su gipsu,dziovinu,dazau ir lakuoju.
Sekmes bandymuose!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BabyGrite: 23 birželio 2009 - 01:35
Aciu, radau kao ieskojau. visur ieskojau popierines izoliacijos pavirsiui apvynioti, o pasirodo tai- floristine juostele! 4u.gif . O beje, vietoj planuotu irisu, padariau leliju puokstele anytai.
Atsakyti
QUOTE(onne @ 2009 06 23, 12:24)
Aciu, radau kao ieskojau. visur ieskojau popierines izoliacijos pavirsiui apvynioti, o pasirodo tai- floristine juostele!  4u.gif . O beje, vietoj planuotu irisu, padariau leliju puokstele anytai.

prasom pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 06 23, 14:23)
prasom pasirodyti 4u.gif

Prasom:
http://picasaweb.goo...445907646912674
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onne: 24 birželio 2009 - 16:21
QUOTE(onne @ 2009 06 24, 17:20)

labai grazi , svelniu spalvu puokstele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 06 24, 21:59)
labai grazi , svelniu spalvu puokstele thumbup.gif

Aciu smile.gif . Cia mano anytos megoamiausios spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas galit paaiškinti ar parašyti kaip tas rožes daryti. Daug perskaičiau, bet vistiek neradau info. Ačiū. g.gif
Atsakyti
Cia pamokele smile.gif

http://biser.info/node/91570
Atsakyti
user posted image

Mano naujausias medis
Atsakyti
QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 07 11, 20:24)
Mano naujausias medis

Superinis darbas thumbup.gif
Atsakyti