sveikos
na ir as parodysiu ko prigaminau nors gal reiktu dar pabaigt ,ant kazkokios ale leksteles pasodint,bet kolkas rankos nedaeina,gal truputi minciu truksta
QUOTE(*dika* @ 2011 05 17, 21:43)
pirmas įspūdis WAU!
Šakelės tarsi siūlai Įspūdingai atrodo. Gal gali papsakoti iš ko daryta
QUOTE(Taniuta @ 2011 05 17, 21:16)
pirmas įspūdis WAU!
Nu gi jis didelis labai, todėl ir kaip siūlai
Super medis labai gražus
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 05 17, 22:18)
Nu gi jis didelis labai, todėl ir kaip siūlai
Sakai nuo to, kad didelis taip? Na įdomu, net nepamaniau. Pirma mintis buvo, kad labai plona vielutė
Man viskss puiku, tik kad kamienas siūlinis nelabai Na tiesiog nemėgstu tokių
aciu uz pagyrimus
cia mano pirmas medelis suveriau beveik 1 kg. karoliuku ant vielos is el.laidu , poto susukau sakeles,o kamiena dariau is tutos, pastorinimams naudojau juostom sukarpyta plevele ,pati kamiena apsukau su tokiu senoviniu popieriniu spagatu ,veliau nulakavau,manau dar karteli lakuosiu kad patamsetu ,ir gal reiktu i kazkokia lekstele idet ir "samanom" apdeliot.
gal buciau ir gipsini kamiena darius,bet man ten kolkas "mistika" kaip padaryti
ps: medis 85 cm.
cia mano pirmas medelis suveriau beveik 1 kg. karoliuku ant vielos is el.laidu , poto susukau sakeles,o kamiena dariau is tutos, pastorinimams naudojau juostom sukarpyta plevele ,pati kamiena apsukau su tokiu senoviniu popieriniu spagatu ,veliau nulakavau,manau dar karteli lakuosiu kad patamsetu ,ir gal reiktu i kazkokia lekstele idet ir "samanom" apdeliot.
gal buciau ir gipsini kamiena darius,bet man ten kolkas "mistika" kaip padaryti
ps: medis 85 cm.
*dika* nuostabus medelis
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 05 17, 21:11)
Taniuta, grazus medelis tavo kaip ir visi kiti tavo medeliai o kokias tu dedi dekoracijas ant to vazoniuko kur medelis isodintas?
Ačiū Vilmuke3 Praleidau tavąjį postą Dekoruoju tuom ką turiu:Akmenukais, samanom, džiovintom žolelėm, plastikiniais papuošimais, kuriuos esu pirkusi gėlių parduotuvėje.
QUOTE(*dika* @ 2011 05 17, 22:44)
suveriau beveik 1 kg. gal reiktu i kazkokia lekstele idet ir "samanom" apdeliot.
*dika*, na ir pavarai Oho, pas moterą kantrybės 1 kg ir dar tokiu smulkių
Aš tavo vietoj, niekur nesodinčiau, jokiom samanom nedeliočiau Nes mano manymu viskas puikiai dera.
Merginos, penktadienį dalyvauju mugėje. O jau bijau... Įdomu kaip seksis...Tai pirmas mano toks išėjimas į viešumą su savo darbais.
QUOTE(Taniuta @ 2011 05 17, 22:16)
pirmas įspūdis WAU!
Pritariu. Mano irgi pirma mintis buvo "va cia tai grozis, ir didumas" o po to ir zandikaulis atvipo, is nuostabos tikrai darbas vertas pagyrimu ir nieko kam netruksta. tikrai nereik sodint niekur, nes tos saknys taip graziai atrodo, kad butu gaila jas paslepti o kai perskaiciau jo diduma, tai... viduriukas tarp dickes ir maziaus
QUOTE(LeeLu @ 2011 05 17, 23:15)
tikrai nereik sodint niekur, nes tos saknys taip graziai atrodo, kad butu gaila jas paslepti o kai perskaiciau jo diduma, tai... viduriukas tarp dickes ir maziaus
To medžio didumas, tai pusė mano ūgio
Tikrai, *dike* trūksta žodžių!
Merginos Nauja tema čia
Tik baikim šią ir kraustykimės į naujus namus
Laba ryta.
Kiek cia zinuciu betruksta? bandom pribaigt
Kiek cia zinuciu betruksta? bandom pribaigt