Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

Taniuta, kaip visada tavo medelis nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Grazus medeliai smile.gif dariau tik viena ir tai senai ir toki truputi "skysta.
O daba klausimas truputi ne i tema. blush2.gif Turiu ~370g raudono skaidraus 4mm kinietisko biserio maisiuka. Jei kam reik - keiciu i sokolada smile.gif kaunas
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2011 05 05, 10:55)
Grazus medeliai smile.gif dariau tik viena ir tai senai ir toki truputi "skysta.
O daba klausimas truputi ne i tema.  blush2.gif  Turiu ~370g raudono skaidraus 4mm kinietisko biserio maisiuka. Jei kam reik - keiciu i sokolada smile.gif kaunas

Parodyk ir mums savo medelį mirksiukas.gif
Gaila, kad ne Jurbarke, o tai tikrai priglausčiau karoliukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 05 05, 13:39)
Parodyk ir mums savo medelį mirksiukas.gif
Gaila, kad ne Jurbarke, o tai tikrai priglausčiau karoliukus ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O aš iš viso giliam užkampyje doh.gif

Ačiū už pagyras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniuta: 05 gegužės 2011 - 13:23
Va mano medeliukas
user posted image
Na jei neatsiras kas is arciau, tai i Jurbarka teoriskai galeciau perduoti smile.gif
Atsakyti
LeeLu,labai gražus medelis bigsmile.gif
Ten nemažas lyg kiekis tų karoliukų, tai lyg pigiau gautųsi siųstis nei parduotuvėj pirkti g.gif
Atsakyti
Aciu. nemazas. Pirkau bazese, tai 10lt buvo, tai tik truputi nunaudojau, nes tie dideli maisai man rodos po 400g buna jei neklystu.
galiu ir atsiust
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 05 05, 14:53)
LeeLu,labai gražus medelis bigsmile.gif
Ten nemažas lyg kiekis tų karoliukų, tai lyg pigiau gautųsi siųstis nei parduotuvėj pirkti g.gif

drinks_cheers.gif gražus!
Alse, aš internete be siuntimo 400 gr. moku 12 Lt. O jei dar siuntimas tai ir 17 Lt gaunasi.
Jei yra galimybė, tai griebk mirksiukas.gif O dar sakė tiesiogiai perduoti gali thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu Taniuta tavo visi grazus medeliai,tame tarpe ir paskutinis thumbup.gif
Atsakyti
Taniuta ir Alsė ačiū už pagyrimus ax.gif medelis 25cm smile.gif
Taniuta labai gražus bonsas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2011 05 05, 20:34)
Nu Taniuta tavo visi grazus medeliai,tame tarpe ir paskutinis  thumbup.gif

QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 05, 23:16)
Taniuta ir Alsė ačiū už pagyrimus ax.gif  medelis 25cm smile.gif
Taniuta labai gražus bonsas thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kur gi visos? Noriu akis kažkur paganyti blush2.gif hihihi.gif
Na ir pasirodau su savuoju. Na jis man toks, na net nežinau koks.. Na man gražus tongue.gif .Gal kam skurdokas toks pasirodys, bet man jame nieko netrūksta ir visko pakanka blush2.gif Tikrovėje žymiai gražesnis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos visos, tikrai kaip aprimo temuke smile.gif
Taniuta, grazus medelis tavo kaip ir visi kiti tavo medeliai mirksiukas.gif o kokias tu dedi dekoracijas ant to vazoniuko kur medelis isodintas?

manes tai mama uzisprase kad padaryciau medeli, tai kaimynei padovanos, bet kad as nesugalvoju koki daryt, nelabai dar as ir sugebu kazka blush2.gif
Atsakyti