Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

Taniuta ir barbarisa gražu 4u.gif
beje Taniutos prašymu keliu parodyt savo gautą medelį ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 02 gegužės 2011 - 11:16
Sveikos, merginos 4u.gif Gal pasidalinsit informacija, iš kur perkat didelius kiekius biserio? Man reikia apie 1kg, o visur randu tik po 20g, tai taip perkant labai brangiai gaunasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2011 05 02, 15:48)
Sveikos, merginos 4u.gif  Gal pasidalinsit informacija, iš kur perkat didelius kiekius biserio? Man reikia apie 1kg, o visur randu tik po 20g, tai taip perkant labai brangiai gaunasi verysad.gif

karoliukai-akmeneliai.lt parduotuvėje yra kiniško biserio didesniais maišais ( po 400 g) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 02, 12:16)

Gražuolė eglė wub.gif O ji didelė? g.gif

QUOTE(Ruttaa @ 2011 05 02, 16:57)
karoliukai-akmeneliai.lt parduotuvėje yra kiniško biserio didesniais maišais ( po 400 g)  smile.gif

drinks_cheers.gif Aš iš ten perku.
O jei esat Vilniuje, tai yra Ibrahim'e Kalvarijų gatvėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau isigyti nedideli medeli, gal kuri kauniete gaminate tokius grozius? labiausiai domina bonsai ir berzai. Laukiu pasiulymu i az
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2011 05 02, 16:57)
karoliukai-akmeneliai.lt parduotuvėje yra kiniško biserio didesniais maišais ( po 400 g)  smile.gif

Du kartus ten bandžiau padaryt užsakymą, bet vis neturi man reikiamų doh.gif Daugiau internetinių parduotuvių nežinot? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliukste: 03 gegužės 2011 - 09:48
QUOTE(ruteliukste @ 2011 05 03, 10:48)
Du kartus ten bandžiau padaryt užsakymą, bet vis neturi man reikiamų doh.gif  Daugiau internetinių parduotuvių nežinot? ax.gif

http://www.supermama...howtopic=625869 Čia tema apie rankdarbių priemonių pardavimo vietas smile.gif Pasižiūrėkit, gal ką rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 02, 12:16)
Taniuta ir barbarisa gražu 4u.gif

Ačiū 4u.gif
labai gražus medelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 05 03, 11:21)
http://www.supermama...howtopic=625869 Čia tema apie rankdarbių priemonių pardavimo vietas smile.gif Pasižiūrėkit, gal ką rasit  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti daranciu medelius, kiek karoliuku sunaudojama vienam nedideliam medeliui? Kokie jie perkami? Ta prasme geriau plastikiniai, stikliniai, koks geriau diametras, ar 4 mm? Kokios vielytes sakalem naudojamos, ar 3 mm? ir kokios pagrindui naudojamos?
Buciau labai dekinga visoms, nes tema ilga, bandziau ieskoti, bet nelabai radau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papartėlis: 04 gegužės 2011 - 21:32
QUOTE(Papartėlis @ 2011 05 04, 22:31)
Norejau paklausti daranciu medelius, kiek karoliuku sunaudojama vienam nedideliam medeliui? Kokie jie perkami? Ta prasme geriau plastikiniai, stikliniai, koks geriau diametras, ar 4 mm? Kokios vielytes sakalem naudojamos, ar 3 mm? ir kokios pagrindui naudojamos?
Buciau labai dekinga visoms, nes tema ilga, bandziau ieskoti, bet nelabai radau  blush2.gif

g.gif Na kaip čia geriau atsakyti. Įdomu koks tas nedidelis ? g.gif
Tarkim aš savo standartiniam +- 30 cm. medeliui sunaudoju kokius 200-300 gramų. Žiūrint kokie karoliukai. Naudoju kinietišką biserį (tai stiklas) nuo 2 iki 4 mm. Vielutę kolkas naudoju 0.3 mm, bet manau 0.35 ar 0.4 mm būtų iš vis įdealu. Pačiam karkasui net nežinau kokio diametro jos blush2.gif Prisipirkau senukuose visokio storio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniuta: 04 gegužės 2011 - 22:30
Labas rytas smile.gif Gražus rytas!

Kad nebūtų liūdna ateinu su naujiena ax.gif
Bonsai. Aukštis apie 28 cm.

user posted image
Atsakyti