Taniuta ir barbarisa gražu
beje Taniutos prašymu keliu parodyt savo gautą medelį
QUOTE(ruteliukste @ 2011 05 02, 15:48)
Sveikos, merginos Gal pasidalinsit informacija, iš kur perkat didelius kiekius biserio? Man reikia apie 1kg, o visur randu tik po 20g, tai taip perkant labai brangiai gaunasi
karoliukai-akmeneliai.lt parduotuvėje yra kiniško biserio didesniais maišais ( po 400 g)
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 02, 12:16)
Gražuolė eglė O ji didelė?
QUOTE(Ruttaa @ 2011 05 02, 16:57)
karoliukai-akmeneliai.lt parduotuvėje yra kiniško biserio didesniais maišais ( po 400 g)
Aš iš ten perku.
O jei esat Vilniuje, tai yra Ibrahim'e Kalvarijų gatvėje
Noreciau isigyti nedideli medeli, gal kuri kauniete gaminate tokius grozius? labiausiai domina bonsai ir berzai. Laukiu pasiulymu i az
QUOTE(Ruttaa @ 2011 05 02, 16:57)
Du kartus ten bandžiau padaryt užsakymą, bet vis neturi man reikiamų Daugiau internetinių parduotuvių nežinot?
QUOTE(ruteliukste @ 2011 05 03, 10:48)
Du kartus ten bandžiau padaryt užsakymą, bet vis neturi man reikiamų Daugiau internetinių parduotuvių nežinot?
http://www.supermama...howtopic=625869 Čia tema apie rankdarbių priemonių pardavimo vietas Pasižiūrėkit, gal ką rasit
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 02, 12:16)
Taniuta ir barbarisa gražu
Ačiū
labai gražus medelis
QUOTE(Taniuta @ 2011 05 03, 11:21)
http://www.supermama...howtopic=625869 Čia tema apie rankdarbių priemonių pardavimo vietas Pasižiūrėkit, gal ką rasit
Ačiū
Norejau paklausti daranciu medelius, kiek karoliuku sunaudojama vienam nedideliam medeliui? Kokie jie perkami? Ta prasme geriau plastikiniai, stikliniai, koks geriau diametras, ar 4 mm? Kokios vielytes sakalem naudojamos, ar 3 mm? ir kokios pagrindui naudojamos?
Buciau labai dekinga visoms, nes tema ilga, bandziau ieskoti, bet nelabai radau
QUOTE(Papartėlis @ 2011 05 04, 22:31)
Norejau paklausti daranciu medelius, kiek karoliuku sunaudojama vienam nedideliam medeliui? Kokie jie perkami? Ta prasme geriau plastikiniai, stikliniai, koks geriau diametras, ar 4 mm? Kokios vielytes sakalem naudojamos, ar 3 mm? ir kokios pagrindui naudojamos?
Na kaip čia geriau atsakyti. Įdomu koks tas nedidelis ?
Tarkim aš savo standartiniam +- 30 cm. medeliui sunaudoju kokius 200-300 gramų. Žiūrint kokie karoliukai. Naudoju kinietišką biserį (tai stiklas) nuo 2 iki 4 mm. Vielutę kolkas naudoju 0.3 mm, bet manau 0.35 ar 0.4 mm būtų iš vis įdealu. Pačiam karkasui net nežinau kokio diametro jos Prisipirkau senukuose visokio storio.