Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

QUOTE(barbarisa @ 2011 04 29, 11:27)
Taniuta, labai gražu wub.gif
O aš pasirodau su nauja rože ax.gif

Barbarisa, aciuks.gif
Aš dar nepribrendau tokiom pilnavidūrėm gėlėm doh.gif Man tai taip sudėtinga atrodo. Bet reiks mokytis daryti pilnus lapelius, nes kitą medelį būtent su tokiais lapais sumąsčiau padaryti. Tik kolkas tai dar tamsus miškas....
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 04 27, 22:29)
Žvaigždėta* gražūs medeliai 4u.gif 
gavau ir aš Velykų proga medelį dovanų ax.gif  wub.gif

Ačiū biggrin.gif
QUOTE(Taniuta @ 2011 04 29, 09:57)
Vėl ateinu... hihihi.gif Šį kartą nieko naujo, tik dar vienas berželis užsakymas  4u.gif Bet padariau jį per nepilnas 4 dienas karsta.gif Dar iki Žvaigždėtos* dar toli  cool.gif 

Kur jau toli? Su tiek šakų ir aš ilgai daryčiau irnesakyk.gif
thumbup.gif
Ir gėlytė thumbup.gif
Atsakyti
Aciu abiems uz ivertinima 4u.gif
Taniuna,man tokia pilnavidure atrode sunki,kol nepabandziau.ji pirmoji,tai ir lapeliai kai kurie nesigavo,bet pacioj pabaigoj perpratau kaip turi but biggrin.gif
kaip laukiu kada savo medi baigsiu ir galesiu jums parodyt.kvailai as ji pradejau daryt,nezinojau kaip reikia,tsi visas sakeles ne is susuktos vielutes darau,o is karoliuku veriu doh.gif kita darydama vielutes suksiu,nes taip labai ilgai trunka,o medelio dydis apie 60 cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 04 29, 12:29)
Kur jau toli? Su tiek šakų ir aš ilgai daryčiau irnesakyk.gif

yu.gif sokiai.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(barbarisa @ 2011 04 29, 12:42)
kaip laukiu kada savo medi baigsiu ir galesiu jums parodyt.kvailai as ji pradejau daryt,nezinojau kaip reikia,tsi visas sakeles ne is susuktos vielutes darau,o is karoliuku veriu doh.gif kita darydama vielutes suksiu,nes taip labai ilgai trunka,o medelio dydis apie 60 cm ax.gif

karsta.gif mega_shok.gif Oho! Jau įsivaizduoju kokis grožis bus thumbup.gif Jau vien ką dydis reiškia ir viskas iš karoliukų thumbup.gif Jau dabar lenkiu galvą už tavo kruopštumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 04 29, 13:02)
yu.gif  sokiai.gif  blush2.gif  blush2.gif
karsta.gif  mega_shok.gif Oho! Jau įsivaizduoju kokis grožis bus  thumbup.gif Jau vien ką dydis reiškia ir viskas iš karoliukų thumbup.gif Jau dabar lenkiu galvą už tavo kruopštumą  mirksiukas.gif

Aciu blush2.gif tik labai bijau,kagali neiseiti su gipsu viska aptepti ir kad tas gipsas nepradetu trupeti.i pati vazona medi galvoju sodinti cemente,nes gipsas pleciasi,tik kazin ar nui cemento negali suskilti vazonas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2011 04 29, 13:35)
Aciu blush2.gif tik labai bijau,kagali neiseiti su gipsu viska aptepti ir kad tas gipsas nepradetu trupeti.i pati vazona medi galvoju sodinti cemente,nes gipsas pleciasi,tik kazin ar nui cemento negali suskilti vazonas? g.gif

Barbarisa, čia jau nieko negaliu patarti, nes jau rašiau, kad man su gipsu nepavyko doh.gif Todėl radau kitą būdą. Nei į cementą, nei į gipsą nesodinau. Visus medžius "priauginau" į rotband'ą. Nei vienas vazonas neskilo thumbup.gif 3x pfu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 04 29, 13:54)
Barbarisa, čia jau nieko negaliu patarti, nes jau rašiau, kad man su gipsu nepavyko  doh.gif Todėl radau kitą būdą. Nei į cementą, nei į gipsą nesodinau. Visus medžius "priauginau" į rotband'ą. Nei vienas vazonas neskilo  thumbup.gif 3x pfu hihihi.gif

O kas tas rotband'as? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2011 04 29, 13:56)
O kas tas rotband'as? blush2.gif

Rotband - gipsinis tinkas su specialiais lengvais priedais. Na jis toks kaip cementas, ar gipsas (tik matyt sudėtisw kitokia). Susimaišai miltelius ir gauni tamsiai pilką košę.
Aš jau ir gipso 5 kg maišelį nusipirkus buvau, bet kai paskaičiau, kad skaldo vazonus, tai ir neberizikavau į jį sodinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 04 29, 14:19)
Rotband - gipsinis tinkas su specialiais lengvais priedais. Na jis toks kaip cementas, ar gipsas (tik matyt sudėtisw kitokia). Susimaišai miltelius ir gauni tamsiai pilką košę.
Aš jau ir gipso 5 kg maišelį nusipirkus buvau, bet kai paskaičiau, kad skaldo vazonus, tai ir neberizikavau į jį sodinti  smile.gif

As gipsa tik kotui bandysiu naudot.o jei trupes kazin ar eis ji nuo medelio pasalint,ar visas darbas nueis perniek? O kokia kaina to rotband'o? Turbut jis Senukuos buna? Cementa sodinimui rinkausi,nes kitos rase,kad nuo jo vazonai lyg neskyla g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2011 04 29, 15:29)
As gipsa tik kotui bandysiu naudot.o jei trupes kazin ar eis ji nuo medelio pasalint,ar visas darbas nueis perniek? O kokia kaina to rotband'o? Turbut jis Senukuos buna? Cementa sodinimui rinkausi,nes kitos rase,kad nuo jo vazonai lyg neskyla g.gif

Man gipsas visas nusikraštė doh.gif Net nenusikrapštė, o pakietus viskas tiesiog byrėjo verysad.gif
Taip, rotband'o senukuose yra. Kainos nepasakysiu, kaip ir kokia talpa išpilstyta būna. Man neteko pirki, pas tėtį nuo remonto darbų buvo likusio.
O dėl cemento manau gal ir neskils jis. Sakyčiau jis gal kaip tik traukiasi, nes esu girdėjus norint, kad cementuotas paviršius nesuskiltų reikia jį šlakstyti vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 04 29, 09:57)
Vėl ateinu... hihihi.gif Šį kartą nieko naujo, tik dar vienas berželis užsakymas  4u.gif Bet padariau jį per nepilnas 4 dienas karsta.gif Dar iki Žvaigždėtos* dar toli  cool.gif  Jei gerai suskaičiavau jis turi 88 šakeles. Skauda pirštai nuo šakelių sukimo  blush2.gif Aukštis apie 34 cm. Tikiuosi ir ušsakovei patiks  ax.gif Baigia džiūti ir iškeliauja... smile.gif

user posted image

Nu kaip grazu ,tai net truksta zodziu doh.gif
Saunuole thumbup.gif
barbarisa ir tavo labai grazios gelytes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ogiene: 29 balandžio 2011 - 18:02
QUOTE(Ogiene @ 2011 04 29, 19:00)
Nu kaip grazu ,tai net truksta zodziu  doh.gif
Saunuole  thumbup.gif

Ogiene, ačiū!
Medelis kaip ir laisvas, nes mano užsakovė padarė "dingau" doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti