Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

QUOTE(Ogiene @ 2011 04 21, 16:53)
Sveiki
As cia visai naujoke.Noriu labai medelio is karoliuku,bet net nezinau nuo ko pradet.Nusipirkau karoliuku verimo enciklopedija,bet ten nieko apie medelius neraso.Galbut pradziamokslem,net neverta nuo to pradet  verysad.gif Net nezinau kokio didzio reiktu karoliuku ir niekur neradau parasytose temose  blush2.gif
Beje jusu visu darbeliai labai mieli ir grazus,kai pamaciau ir as susirgau sia liga,labai noriu,bet nemoku  doh.gif Gal kas galite ant kelio uzvest,kokia schemute atsiust

Čia viskas išsamiai paaiškinta mirksiukas.gif Medelis
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2011 04 21, 17:21)
Čia viskas išsamiai paaiškinta mirksiukas.gif Medelis

aciu uz informacija thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, darot nuostabius darbelius bigsmile.gif Jaučiu neapsakomas jausmas kai pagamini tikį šedevrą rolleyes.gif

Baby Grite - ačiū tau už daug suteiktos informacijos ir daugybe nuorodų 4u.gif
Atsakyti
Dar norejau paklausti ,per kiek laiko galima padaryti medeli.Ar tai dienu ar savaiciu klausimas?
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2011 04 22, 19:17)
Dar norejau paklausti ,per kiek laiko galima padaryti medeli.Ar tai dienu ar savaiciu klausimas?

Priklauso nuo to, kiek laiko tam skirsi, kokio dydžio medelį darysi ir kokio sudėtingumo šakeles pasirinksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2011 04 22, 19:17)

Aš tarkim padarau per koką savaitę g.gif Žvaigždėta* kažkada minėjo, kad ir per dieną galima. Pavydžiu, nes aš taip nemoku blush2.gif
Atsakyti
o dar nosiu paklausti,ar berza padaryti sudetinga?Ar yra medeliu kurie lengviau pasidaro?Man labai patinka berzelis,bet gal neverta kaip pradedanciajai nuo jo pradeti?
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2011 04 23, 13:06)
o dar nosiu paklausti,ar berza padaryti sudetinga?Ar yra medeliu kurie lengviau pasidaro?Man labai patinka berzelis,bet gal neverta kaip pradedanciajai nuo jo pradeti?

Dabar man jau nebesudėtinga... cool.gif Pirmas darbas buvo labai sunku. Aš manau, ką darysi esmės nesudaro, visktiek reiks padaryti. O rezultatas tik nuo tavęs pačios priklausys beržą, klevą ar kokią eglę darysi. Manau bet kurį darbą dirbant ir norint tenkinančio rezultato darbo reikia vistiek įdėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 04 23, 13:18)
Dabar man jau nebesudėtinga... cool.gif Pirmas darbas buvo labai sunku. Aš manau, ką darysi esmės nesudaro, visktiek reiks padaryti. O rezultatas tik nuo tavęs pačios priklausys beržą, klevą ar kokią eglę darysi. Manau bet kurį darbą dirbant ir norint tenkinančio rezultato darbo reikia vistiek įdėti 4u.gif

Suprantu,kad padirbeti reikia,kuo daugiau darbo idedi,tuo geresnis rezultatas.O ar tiek medeliam schemu reikia?Nesuprantu kaip daryti berzeliui sakelias,kokio ilgio vielute atsikirpti?
Taniuta jusu darbeliai tai visi labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2011 04 23, 21:17)
Suprantu,kad padirbeti reikia,kuo daugiau darbo idedi,tuo geresnis rezultatas.O ar tiek medeliam schemu reikia?Nesuprantu kaip daryti berzeliui sakelias,kokio ilgio vielute atsikirpti?
Taniuta jusu darbeliai tai visi labai grazus  thumbup.gif

Ačiū Ogiene,
Šaleles gali verti tokiu principu

user posted image
O kokio ilgio vielutė, tai jau pati bandyk,nes sunku pasakyti, juk nežinau kokio dydžio tavo medis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniuta: 25 balandžio 2011 - 21:31
QUOTE(Taniuta @ 2011 04 25, 21:28)
Ačiū Ogiene,
Šaleles gali verti tokiu principu

user posted image
O kokio ilgio vielutė, tai jau pati bandyk,nes sunku pasakyti, juk nežinau kokio dydžio tavo medis  ax.gif

O kas tai per principas? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2011 04 25, 22:56)
O kas tai per principas? g.gif  smile.gif

Atkerpi vielutę, lenki ją pusiau. Suveri karoliukus, suvynioji kotelį, vėl karoliukai, po to kotelis... Ir taip kol baigsis vielutė. Paskui lapelius išskirstai į kairę ir į dešinę smile.gif
Atsakyti