Vilmuke3,labai grazus medelis
Man taip greit neiseina,kai namie 2 vaikai,o medeli darau didesni
taniuta labai gražus medelis
QUOTE(anika1 @ 2011 04 06, 13:57)
taniuta,labai dailus medelis,idealus
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 04 07, 08:26)
Vilmuke3, kiek čia vielos sunaudojai kamienui? Storas gi velnias man būtų gaila
Beje, gal kur pigiau ją perkate?
QUOTE(rosebud1 @ 2011 04 07, 12:18)
taniuta labai gražus medelis
QUOTE(barbarisa @ 2011 04 07, 11:23)
Vilmuke3,labai grazus medelis
dekui man kai namie tik B tai greitai gaunasi kai tik nuotaika gera. norejau ir as didesnio tik va neisivaizdavau kiek reiks karoliuku, kai pasibaige karoliukai daugiau nejau pirkt nes tolokai man parduotuve tai ir mazesni padariau uztai. as labai noreciau pabandyt ta stora kamiena is gipso padaryt kaip naturalu tik kazkaip nezinau ar man gausis, nelabai tiksliai zinau kaip daryt reikia
QUOTE(taniuta @ 2011 04 07, 13:26)
Vilmuke3, kiek čia vielos sunaudojai kamienui? Storas gi velnias man būtų gaila
Beje, gal kur pigiau ją perkate?
tai cia tik apsukau viena sluoksni vielos, o po apacia laido galas ir tas dar laikrasciu apsuktas uztai ir storas kamienas atrodo tik man ta vieluke nelygiai apsivyniojo, is arti nelabai graziai atrodo o vielos dar nepirkau cia man tete dave kazkoki prietaisa buvo isardes ir liko vieluke. bet kaip ji man greitai naudojasi.......
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 04 07, 14:08)
norejau ir as didesnio tik va neisivaizdavau kiek reiks karoliuku
Mano šiai alyvai http://public.fotki....liai/alyva.html
susinaudojo apie 400-500 gr karoliukų
Didesniam ir tankesniam medeliui tikrai nemažai susinaudoja
O dėl gipso, tai ir aš ne gipsą naudoju nežinau ką ne taip padariau, bet man trupa jis nuo kamieno Aš naudoju dekoratyvinio tinko gruntą. Jis kiek skystesnis nei dantų pasta, bet labai
Taniuta,labai gražu o mano medelio darbai apstojo, nes turiu rožių užsakymą
Taniuta graži pušaitė ir alyvinis medelis:4u:
Taniuta, labai grazi pusaite ir kokia didele
QUOTE(barbarisa @ 2011 04 09, 19:03)
Taniuta,labai gražu o mano medelio darbai apstojo, nes turiu rožių užsakymą
QUOTE(rosebud1 @ 2011 04 12, 13:56)
Taniuta graži pušaitė ir alyvinis medelis:4u:
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 04 13, 20:53)
Taniuta, labai grazi pusaite ir kokia didele
Ačiū mergaitės
Mano medeliai nėra maži. Pušaitė pati mažiausia. Visi kiti vorš 30 cm.
Sveiki
As cia visai naujoke.Noriu labai medelio is karoliuku,bet net nezinau nuo ko pradet.Nusipirkau karoliuku verimo enciklopedija,bet ten nieko apie medelius neraso.Galbut pradziamokslem,net neverta nuo to pradet Net nezinau kokio didzio reiktu karoliuku ir niekur neradau parasytose temose
Beje jusu visu darbeliai labai mieli ir grazus,kai pamaciau ir as susirgau sia liga,labai noriu,bet nemoku Gal kas galite ant kelio uzvest,kokia schemute atsiust
As cia visai naujoke.Noriu labai medelio is karoliuku,bet net nezinau nuo ko pradet.Nusipirkau karoliuku verimo enciklopedija,bet ten nieko apie medelius neraso.Galbut pradziamokslem,net neverta nuo to pradet Net nezinau kokio didzio reiktu karoliuku ir niekur neradau parasytose temose
Beje jusu visu darbeliai labai mieli ir grazus,kai pamaciau ir as susirgau sia liga,labai noriu,bet nemoku Gal kas galite ant kelio uzvest,kokia schemute atsiust