Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

Vilmuke3,labai grazus medelis 4u.gif
Man taip greit neiseina,kai namie 2 vaikai,o medeli darau didesni doh.gif
Atsakyti
taniuta labai gražus medelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 04 06, 13:57)
taniuta,labai dailus medelis,idealus  wub.gif

4u.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2011 04 07, 08:26)
laba rytuka smile.gif
as ateinu jau su antru medeliu pasirodyt blush2.gif
user posted image

Vilmuke3, kiek čia vielos sunaudojai kamienui? blush2.gif Storas gi velnias doh.gif man būtų gaila blush2.gif
Beje, gal kur pigiau ją perkate? ax.gif

QUOTE(rosebud1 @ 2011 04 07, 12:18)
taniuta labai gražus medelis 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2011 04 07, 11:23)
Vilmuke3,labai grazus medelis 4u.gif
Man taip greit neiseina,kai namie 2 vaikai,o medeli darau didesni doh.gif

dekui smile.gif man kai namie tik B tai greitai gaunasi kai tik nuotaika gera. norejau ir as didesnio tik va neisivaizdavau kiek reiks karoliuku, kai pasibaige karoliukai daugiau nejau pirkt nes tolokai man parduotuve tai ir mazesni padariau uztai. as labai noreciau pabandyt ta stora kamiena is gipso padaryt kaip naturalu tik kazkaip nezinau ar man gausis, nelabai tiksliai zinau kaip daryt reikia blush2.gif
QUOTE(taniuta @ 2011 04 07, 13:26)
4u.gif
Vilmuke3, kiek čia vielos sunaudojai kamienui? blush2.gif Storas gi velnias doh.gif man būtų gaila  blush2.gif
Beje, gal kur pigiau ją perkate?  ax.gif
4u.gif

tai cia tik apsukau viena sluoksni vielos, o po apacia laido galas ir tas dar laikrasciu apsuktas uztai ir storas kamienas atrodo biggrin.gif tik man ta vieluke nelygiai apsivyniojo, is arti nelabai graziai atrodo doh.gif o vielos dar nepirkau cia man tete dave kazkoki prietaisa buvo isardes ir liko vieluke. bet kaip ji man greitai naudojasi....... doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 07 balandžio 2011 - 13:09
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 04 07, 14:08)
norejau ir as didesnio tik va neisivaizdavau kiek reiks karoliuku

Mano šiai alyvai http://public.fotki....liai/alyva.html
susinaudojo apie 400-500 gr karoliukų ax.gif
Didesniam ir tankesniam medeliui tikrai nemažai susinaudoja ax.gif

O dėl gipso, tai ir aš ne gipsą naudoju ax.gif nežinau ką ne taip padariau, bet man trupa jis nuo kamieno verysad.gif Aš naudoju dekoratyvinio tinko gruntą. Jis kiek skystesnis nei dantų pasta, bet labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taniuta: 07 balandžio 2011 - 13:33
Labas vakaras 4u.gif savaitgalis... vėjuota... Netgi sakyčiau šaltoka lauke, visai ne pavasariu kvepia verysad.gif Rodausi su šiandieną pabaigtu darbu ax.gif
Pušaitė. Aukštis apie 27 cm.
user posted image
Atsakyti
Taniuta,labai gražu wub.gif o mano medelio darbai apstojo, nes turiu rožių užsakymą ax.gif
Atsakyti
Taniuta graži pušaitė ir alyvinis medelis:4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 12 balandžio 2011 - 12:56
Taniuta, labai grazi pusaite ir kokia didele bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2011 04 09, 19:03)
Taniuta,labai gražu wub.gif o mano medelio darbai apstojo, nes turiu rožių užsakymą  ax.gif

QUOTE(rosebud1 @ 2011 04 12, 13:56)
Taniuta graži pušaitė ir alyvinis medelis:4u:

QUOTE(vilmuke3 @ 2011 04 13, 20:53)
Taniuta, labai grazi pusaite ir kokia didele bigsmile.gif  wub.gif

Ačiū mergaitės mirksiukas.gif
Mano medeliai nėra maži. Pušaitė pati mažiausia. Visi kiti vorš 30 cm.
Atsakyti
Sveiki
As cia visai naujoke.Noriu labai medelio is karoliuku,bet net nezinau nuo ko pradet.Nusipirkau karoliuku verimo enciklopedija,bet ten nieko apie medelius neraso.Galbut pradziamokslem,net neverta nuo to pradet verysad.gif Net nezinau kokio didzio reiktu karoliuku ir niekur neradau parasytose temose blush2.gif
Beje jusu visu darbeliai labai mieli ir grazus,kai pamaciau ir as susirgau sia liga,labai noriu,bet nemoku doh.gif Gal kas galite ant kelio uzvest,kokia schemute atsiust
Atsakyti
Su sauleta diena visas 4u.gif
sakykite prasau gal kas darote medelius pagal uzsakyma? Reikia tetukui 45 metu proga medelio.Jeigu nesupykote uz mano posta tai lauksiu jusu pasiulymu az. smile.gif
Atsakyti