Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

Laba diena smile.gif
Dar vienas medelis, užsakymas. Norėjau visai kitokio, bet kas gavosi tas ax.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
oi koks gražus darbelis
Atsakyti
Taniuta,labai grazus medelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliūkštė @ 2011 04 05, 12:24)
oi koks gražus darbelis

QUOTE(barbarisa @ 2011 04 05, 12:48)
Taniuta,labai grazus medelis bigsmile.gif

notworthy.gif notworthy.gif
Pradėjau jau kitą daryti ax.gif Tikiuosi pavyks padaryti tai kas vizijoje wub.gif
Atsakyti
man tai jau visai pavasaris uzsake medeli i geliu parde padaryt bet niekaip nepadarau. labai grazus medelis 4u.gif
Atsakyti
taniuta, tikrai labai graziai ziurisi medelis wub.gif

o gal gali mazdaug paaiskint kaip tu storu saku tiek daug pridarai? cia toki iskart karkasa pasidarai ar paskui is sakeliu tau tos storesnes sakos gaunasi? g.gif nes as kol buvau nebandzius tai atrode lengvai tas kamienas medelio pasidaro, bet siandien pabandziau, tai gavosi tokia "ragatke" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 04 05, 23:02)
taniuta, tikrai labai graziai ziurisi medelis wub.gif 

o gal gali mazdaug paaiskint kaip tu storu saku tiek daug pridarai? cia toki iskart karkasa pasidarai ar paskui is sakeliu tau tos storesnes sakos gaunasi? g.gif  nes as kol buvau nebandzius tai atrode lengvai tas kamienas medelio pasidaro, bet siandien pabandziau, tai gavosi tokia "ragatke" lotuliukas.gif

Labas rytas,

Ačiū mergaitės už pagyras!

Karkasui aš nenaudoju plonos varinės vielutės ax.gif Juk ji brangi ir nežinia kiek jos reiks norint padaryti storas šakas. Naudoju iš senukų pirktas storesnes vielas smile.gif prie sodininkų prekių jų ten yra įvairiausių storių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taniuta: 06 balandžio 2011 - 06:54
Sveikos,as dar turiu klausimuka ax.gif medzio kota pradejau formuoti is vielos,bet kuo dar as ta viela galeciau apsukti,kad kotas gautusi stiresnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2011 04 06, 13:24)
Sveikos,as dar turiu klausimuka ax.gif medzio kota pradejau formuoti is vielos,bet kuo dar as ta viela galeciau apsukti,kad kotas gautusi stiresnis? g.gif

Manau galima bet kuo mirksiukas.gif Ir laikrasciu, ir siūlais, ar medžiaga kokia nors. Taip pat manau ir plastelinu lipdyti galima. Arba tiesiog, ta pačia lipnia plėvele apvynioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 04 06, 13:52)
Manau galima bet kuo  mirksiukas.gif Ir laikrasciu, ir siūlais, ar medžiaga kokia nors. Taip pat manau ir plastelinu lipdyti galima. Arba tiesiog, ta pačia lipnia plėvele apvynioti  ax.gif

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif einu toliau bandyt ax.gif
Atsakyti
taniuta,labai dailus medelis,idealus wub.gif
Atsakyti
laba rytuka smile.gif
as ateinu jau su antru medeliu pasirodyt blush2.gif
user posted image

Atsakyti