Laba diena
Dar vienas medelis, užsakymas. Norėjau visai kitokio, bet kas gavosi tas
Taniuta,labai grazus medelis
QUOTE(Eveliūkštė @ 2011 04 05, 12:24)
oi koks gražus darbelis
QUOTE(barbarisa @ 2011 04 05, 12:48)
Taniuta,labai grazus medelis
Pradėjau jau kitą daryti Tikiuosi pavyks padaryti tai kas vizijoje
man tai jau visai pavasaris uzsake medeli i geliu parde padaryt bet niekaip nepadarau. labai grazus medelis
taniuta, tikrai labai graziai ziurisi medelis
o gal gali mazdaug paaiskint kaip tu storu saku tiek daug pridarai? cia toki iskart karkasa pasidarai ar paskui is sakeliu tau tos storesnes sakos gaunasi? nes as kol buvau nebandzius tai atrode lengvai tas kamienas medelio pasidaro, bet siandien pabandziau, tai gavosi tokia "ragatke"
o gal gali mazdaug paaiskint kaip tu storu saku tiek daug pridarai? cia toki iskart karkasa pasidarai ar paskui is sakeliu tau tos storesnes sakos gaunasi? nes as kol buvau nebandzius tai atrode lengvai tas kamienas medelio pasidaro, bet siandien pabandziau, tai gavosi tokia "ragatke"
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 04 05, 23:02)
taniuta, tikrai labai graziai ziurisi medelis
Labas rytas,
Ačiū mergaitės už pagyras!
Karkasui aš nenaudoju plonos varinės vielutės Juk ji brangi ir nežinia kiek jos reiks norint padaryti storas šakas. Naudoju iš senukų pirktas storesnes vielas prie sodininkų prekių jų ten yra įvairiausių storių
Sveikos,as dar turiu klausimuka medzio kota pradejau formuoti is vielos,bet kuo dar as ta viela galeciau apsukti,kad kotas gautusi stiresnis?
QUOTE(barbarisa @ 2011 04 06, 13:24)
Sveikos,as dar turiu klausimuka medzio kota pradejau formuoti is vielos,bet kuo dar as ta viela galeciau apsukti,kad kotas gautusi stiresnis?
Manau galima bet kuo Ir laikrasciu, ir siūlais, ar medžiaga kokia nors. Taip pat manau ir plastelinu lipdyti galima. Arba tiesiog, ta pačia lipnia plėvele apvynioti
QUOTE(taniuta @ 2011 04 06, 13:52)
Manau galima bet kuo Ir laikrasciu, ir siūlais, ar medžiaga kokia nors. Taip pat manau ir plastelinu lipdyti galima. Arba tiesiog, ta pačia lipnia plėvele apvynioti
Labai aciu uz atsakyma einu toliau bandyt
taniuta,labai dailus medelis,idealus