Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 03 31, 12:36)

drinks_cheers.gif aciuks.gif ačiū!
Atsakyti
Is ko medzio kamienus jus darot? g.gif Graziai atrodo tie medeliai, pabandysiu draugo mamai dovanu padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 02 26, 22:58)
Reikalinga viela karkasui, paskui lipni plėvelė tokia balta ( ją naudoja dažydami langus , stiklą apklijuoja), gipsas, PVC klijai, akriliniai dažai (aš naudoju papraščiausią vaikišką guašą), gruntas ir lakas.
Temos pradžioje yra nuorodų kokiu eiliškumu daromas medelis  mirksiukas.gif

QUOTE(taniuta @ 2011 03 02, 15:03)
http://www.auksarank...opic.php?t=1537 gal čia parodyta pamokėlė nors kažkiek pagelbės  mirksiukas.gif

Prašom medžiagos ir pamokos wink.gif
Atsakyti
sveikutes, noreciau ir as prisijungt i jusu buri 4u.gif
ir noreciau parodyti savo pirmaji medeli kuri vakar padariau smile.gif aisku trukumu jame daugybe bet su laiku manau ismokstama ir pataisoma viskas smile.gif sekantis tikiuosi gausis geresnis biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Kaip pirmas darbelis visai šaunus
Atsakyti
Eveliūkštė, aciu jums uz ivertinima smile.gif
-------------------
va cia prie sviesesnio fono pabandziau nufotografuot, bet vistiek man realybej vistiek kitaip atrodo...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 03 balandžio 2011 - 16:34
Parodysiu ir aš savo rožes ax.gif dabar dar darau medį, tik su kamienu truputį stringu ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
labai grazios rozytes wub.gif bet man labai jos sudetingos atrodo smile.gif as dabar storu kamienu bandysiu medeli daryt. tik nezinau kaip gausis tas kamienas padaryt... g.gif o kas tau su kamienu nesigauna?
Atsakyti
grazios rozytes thumbup.gif pagal schema veri?
as irgi bandau sukt medi toki didesni bet nezinau kaip gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 04 04, 14:20)
labai grazios rozytes wub.gif  bet man labai jos sudetingos atrodo smile.gif  as dabar storu kamienu bandysiu medeli daryt. tik nezinau kaip gausis tas kamienas padaryt... g.gif  o kas tau su kamienu nesigauna?

Ačiū bigsmile.gif kol nedariau ir man sudėtingos atrodė, bet kai pabandžiau visai paprasta mirksiukas.gif
tavo medelis irgi labai gražiai atrodo wub.gif
o dėl kamieno tai aš nežinau kaip jį pradėti blush2.gif turiu pasidariusi visas šakeles, bet nežinau ar tą kamieną pirmiau iš vielutės pasidaryti, o paskui ant jos gipsą dėti ar kaip? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 04 04, 14:28)
grazios rozytes  thumbup.gif  pagal schema veri?
as irgi bandau sukt medi toki didesni bet nezinau kaip gausis  g.gif

Ačiū 4u.gif iš pradžių kaip daryti žiedelius žiūrėjau iš youtube, o paskui kas nepatiko pati papildžiau ax.gif
aš irgi bandau didesnį medį, na, jei gausis taip, kad bus negėda parodyti, tai parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
dekui smile.gif
man medelio kamiena kaip daryti atrodo issamiai parodyta cia yra http://www.auksarank...opic.php?t=1537 ax.gif
Atsakyti
Va, esu anksčiau žiūrėjus šitą nuorodą, bet dabar išsamiai viską perskaičiau ir lyg perpratau bigsmile.gif na, bus matyt pagal rezultatus, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarisa: 05 balandžio 2011 - 07:31