Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 12 kovo 2011 - 12:43
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 03 12, 12:16)

Žvaigždėta* thumbup.gif Labai gražu! Mano stilius blush2.gif
Sakyk, o kokie jie pas tave dydžio? g.gif Nes atrodo, kad tikrai ne maži.
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 03 14, 09:25)
Žvaigždėta*  thumbup.gif Labai gražu! Mano stilius  blush2.gif
Sakyk, o kokie jie pas tave dydžio? g.gif Nes atrodo, kad tikrai ne maži.

Ačiū smile.gif
Na nėra miniatiūriniai, nors šitas nedidelis. 20 cm. Kitas pas mane likęs 35, o didžiausias buvo anas akmeny pasodintas, tas gal koks 50cm g.gif
Atsakyti
laba diena mergaites 4u.gif reikalinga jusu pagalba,ne uz kalnu vyro gimtadienis ir maciau internete medeli is karoliuku tiksliau berzrli,tik va niekur schemos nerandu g.gif gal galit kom padeti blush2.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms,
Ateinu su nauju medeliu 4u.gif user posted image

QUOTE(jele25 @ 2011 03 26, 15:40)
laba diena mergaites 4u.gif reikalinga jusu pagalba,ne uz kalnu vyro gimtadienis ir maciau internete medeli is karoliuku tiksliau berzrli,tik va niekur schemos nerandu g.gif gal galit kom padeti blush2.gif aciukas 4u.gif

Jele25, ankstesniuose puslapiuose rašyta kaip darome medelius mirksiukas.gif Yra ir nuorodų ax.gif Nepatingėk paskaityti mirksiukas.gif O schemos kaip daryti aš asmeniškai niekur neradau, čia jau suveikia fantazija ax.gif tiesiog sudėjau visą informaciją į krūvą ir bandžiau eksperimentuoti ax.gif
Atsakyti
Kokia vyšnaitė good.gif
Aš dabar berželį darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 03 27, 18:20)
Kokia vyšnaitė  good.gif
Aš dabar berželį darau ax.gif

mirksiukas.gif Ačiū Žvaigždėta. Tikiuosi ir užsakovei patiks ax.gif
ploja.gif laukiam berželio vaizdų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taniuta: 27 kovo 2011 - 18:51
na einu i pirmus puslapius,pasimokinsiu kaip medelius daryti smile.gif dar nei vieno medelio ne esu padarius,o labai noriu ismokt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 03 27, 19:27)
na einu i pirmus puslapius,pasimokinsiu kaip medelius daryti smile.gif dar nei vieno medelio ne esu padarius,o labai noriu ismokt 4u.gif

Čia kažkur ir paskutiniuose nuoroda buvo, kaip juos daryti smile.gif
Atsakyti
radau per google,tik rusu kalba pamokele kaip daryti berzeli 4u.gif

http://bicer.ru/bice...int2009_004.htm
gal ka prireiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 03 27, 19:50)
radau per google,tik rusu kalba pamokele kaip daryti berzeli 4u.gif

http://bicer.ru/bice...int2009_004.htm
gal ka prireiks 4u.gif

jele25, thumbup.gif thumbup.gif ačiū už nuorodą! čia tirai yra ko pasimokyti mirksiukas.gif
Atsakyti
nera uz ka 4u.gif dabar einu vaika guldyt,o ryt imesiu dar adresiuku,nemazai radau,tik aisku rusu kalba 4u.gif bet gal nieko tokio wub.gif kaip pati moku tai problemu kaip ir nera 4u.gif nu gal jei greit uzmigs tai dar ir siandien imesiu 4u.gif o jei ne tai ryt smile.gif
Atsakyti