labai grazu taniuta
man tai vis su tuo karkasu tai painiavakaip ji reiks apdailint nzn kas gausis.
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 03 01, 08:49)
Labai gražu
QUOTE(isabelaa @ 2011 03 01, 13:49)
labai grazu taniuta
Ačiū
QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 03 02, 13:13)
Sveikos Labai grazus visu darbeliai
As pas jus su klausimu , gal zinote kur butu galima rasti pamokele kaip pagaminti medeli , nu as kaip ir moku , tik va man beda su kotu , kaip graziai ji apipavidalinti , kaip tas sakeles sujungti , kad gautusi grazus medelis ?
As pas jus su klausimu , gal zinote kur butu galima rasti pamokele kaip pagaminti medeli , nu as kaip ir moku , tik va man beda su kotu , kaip graziai ji apipavidalinti , kaip tas sakeles sujungti , kad gautusi grazus medelis ?
http://www.auksarank...opic.php?t=1537 gal čia parodyta pamokėlė nors kažkiek pagelbės
taniuta labai gražu
pasizvalgiau po Jusu darytu medeliu foto, na jau grazumas as savaji pradeja, bet tap ir neberandu laiko baigti
QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 03 05, 12:54)
Labai gražus ir orginalus medelis ,tik galvoju,gal tą dėžutę,kažkaip apklijuot,dekoruot ar kažkaip kitaip paslėpt,tą plastmasę,bet čia tik mano nuomonė,jeigu tau taip gražu,tai nekeisk nieko
[quote=Mėtos namų darbai,2011 03 05, 11:54]
Kaip pirmam kartui, tai visai grazu sakyciau o kaip pavyko ismokt toki medeli pagamint man idomu? Ar uztenka vien interneto? Bent jau man tai ne..
Kaip pirmam kartui, tai visai grazu sakyciau o kaip pavyko ismokt toki medeli pagamint man idomu? Ar uztenka vien interneto? Bent jau man tai ne..