Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

labai grazu taniuta bigsmile.gif bigsmile.gif

man tai vis su tuo karkasu tai painiavakaip ji reiks apdailint nzn kas gausis.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Labai grazus visu darbeliai wub.gif
As pas jus su klausimu , gal zinote kur butu galima rasti pamokele kaip pagaminti medeli , nu as kaip ir moku , tik va man beda su kotu , kaip graziai ji apipavidalinti , kaip tas sakeles sujungti , kad gautusi grazus medelis ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 03 01, 08:49)
Labai gražu wub.gif

QUOTE(isabelaa @ 2011 03 01, 13:49)
labai grazu taniuta  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ačiū smile.gif

QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 03 02, 13:13)
Sveikos  4u.gif  Labai grazus visu darbeliai  wub.gif
As pas jus su klausimu , gal zinote kur butu galima rasti pamokele kaip pagaminti medeli , nu as kaip ir moku , tik va man beda su kotu , kaip graziai ji apipavidalinti , kaip tas sakeles sujungti , kad gautusi grazus medelis ?  blush2.gif

http://www.auksarank...opic.php?t=1537 gal čia parodyta pamokėlė nors kažkiek pagelbės mirksiukas.gif
Atsakyti
taniuta , aciu labai , bandysiu pagaminti 4u.gif
Atsakyti
taniuta labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 03, 12:31)
taniuta labai gražu 4u.gif

rosebud1 notworthy.gif
Atsakyti
pasizvalgiau po Jusu darytu medeliu foto, na jau grazumas thumbup.gif as savaji pradeja, bet tap ir neberandu laiko baigti blush2.gif
Atsakyti
Niu va pabandziau pagaminti medeli , labai nepeikit mano pirmasis darbas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 03 05, 12:54)
Niu va pabandziau pagaminti medeli , labai nepeikit mano pirmasis darbas  blush2.gif
user posted image

Labai gražus ir orginalus medelis wub.gif ,tik galvoju,gal tą dėžutę,kažkaip apklijuot,dekoruot ar kažkaip kitaip paslėpt,tą plastmasę,bet čia tik mano nuomonė,jeigu tau taip gražu,tai nekeisk nieko schmoll.gif
Atsakyti
aciu labai uz nuomone , na taip istikruju nespejau pataisyti tos dezutes , labai norejos pasigirti blush2.gif
Atsakyti
[quote=Mėtos namų darbai,2011 03 05, 11:54]
Kaip pirmam kartui, tai visai grazu sakyciau wub.gif o kaip pavyko ismokt toki medeli pagamint man idomu? Ar uztenka vien interneto? Bent jau man tai ne.. g.gif
Atsakyti
A.U.G.U.S.T.A. , aciu 4u.gif
Na zinok as tai istikruju gaminau is galvos kaip sakant , tiesiog vyniojau viela su karoliukais i viena kota ir gavosi , o kota kad nesimatytu viela apvyniojau siulais , beta galima ir juostelem kazkokiom vynioti , bet man su siulais paprasciau arba virvele kokia 4u.gif
Atsakyti