Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

QUOTE(sensitive @ 2011 02 23, 19:32)

Tai kad nezinau,pirma kart as i vazona pyliau, bet kaip matau forume,tai vienoms skyla kitoms ne.....o del cemento dar lyg nei viena nesiskunde  g.gif

Skaičiau kitoj temoj. kad neskyla cementą pilant. O kaip ten yra iš tikrųjų nežinau. Kai aš dariau, tikrai neskilo, bet ar visada, negaliu garantuoti ax.gif
Atsakyti
....ir pavyko...valio! Ne per fotki.com, bet vistiek aciu,meginsiu ir per ten. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sensitive @ 2011 02 23, 19:50)
....ir pavyko...valio! Ne per fotki.com, bet vistiek aciu,meginsiu ir per ten. thumbup.gif

laukiam tavo darbeliu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 02 23, 20:48)
Skaičiau kitoj temoj. kad neskyla cementą pilant. O kaip ten yra iš tikrųjų nežinau. Kai aš dariau, tikrai neskilo, bet ar visada, negaliu garantuoti ax.gif

as cemento nesulaukiau,tai vistiek pasodinau i gipsa, tik nepyliau pilno iskarto, dar akmenuku imeciau kelis, sustingus dar pripyliau-neskilo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sensitive @ 2011 02 23, 20:48)
meginu ikelti savo pirmojo medelio foto ax.gif

thumbup.gif Gražuolis smile.gif o į ką jis įsodintas?
Atsakyti
stai ir antrasis "blynas" ax.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(taniuta @ 2011 02 23, 20:55)
thumbup.gif Gražuolis smile.gif o į ką jis įsodintas?

ACIU ! i gipsa sodinau...
Atsakyti
[quote=sensitive,

grazus tavo medeliai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sensitive @ 2011 02 23, 20:58)
stai ir antrasis "blynas" ax.gif
ACIU ! i gipsa sodinau...

thumbup.gif
Man įdomu kas per vazonas (čia to pirmojo), ar čia vazono padėkliukas? blush2.gif Nes aš kažko panašaus ieškojau, bet nieko neradau. visi per mažo aukščio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taniuta: 23 vasario 2011 - 20:03
Na,cia tas paprastas molinis vazono padekliukas-lekstele (nezinau kaip cia tiksliai pavadinti) Negilus tikrai,tik apie 2 cm
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 02 23, 19:21)
blush2.gif  Čia bandžiau kelmą padaryti. o jį padariautaip: labai tankiai susukau laikraštį ir įstryžai nupjoviau. Paskui pritvirtinau prie pagrindinio kamieno smile.gif Gal kiek aukštokas gavosi.

man tai labai graziai cia padarei 4u.gif ir tikrai neaukstai mirksiukas.gif

QUOTE(sensitive @ 2011 02 23, 19:48)
user posted image
meginu ikelti savo pirmojo medelio foto ax.gif
user posted image

super 4u.gif
Atsakyti
sveikos, kokio storio reikia vielos? ir kur ja perkat? kiek kainuoja?
gal kokioj maximoj butu ? ar ne

aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2011 02 26, 13:52)
sveikos, kokio storio reikia vielos? ir kur ja perkat? kiek kainuoja?
  gal kokioj maximoj butu ? ar ne
aciu uz atsakymus

Man storos vielos vyras iš garažo partempė biggrin.gif Nežinau kur galima gauti, senukuose rašė, kad būna g.gif Karkasą darau iš dviejų mm panašiai, o šakelėms perku rankdarbių parduotuvėj, bet nežinau kokie jos išmatavimai, plonytė tokia vielutė, spalvota būna ax.gif
Atsakyti