QUOTE(SONATUXXX @ 2011 02 15, 09:26)
Labai dailus medelis - taip ir norisi nuraškyti tas uogytes
aciu
QUOTE(taniuta @ 2011 02 16, 19:10)
super, labai grazus
QUOTE(taniuta @ 2011 02 18, 19:07)
o sitas dar grazesnis
QUOTE(SONATUXXX @ 2011 02 18, 20:50)
koks gražus
QUOTE(JDA @ 2011 02 18, 20:53)
QUOTE(Bamu @ 2011 02 19, 09:29)
Ačiū visoms už pagyras!
Oi kiek grožių kokios jūs šaunuolės senokai čia besilankiau dabar pagavau vėlimo mūzą
QUOTE(taniuta @ 2011 02 19, 10:52)
Ačiū visoms už pagyras!
beje, labai idomai berzo kamienas atrodo, ypac ta nupjauta puse
cia kaip darei
laaabai grazuis cia medeliai jusu
va,sakiau ir as ikelsiu savo pirmus "blynelius", bet ziuriu ,kad nemoku Kad ir kiek skaitau tas temas apie foto ikelima, viskas taip paprasta atrodo, bet man neina
va,sakiau ir as ikelsiu savo pirmus "blynelius", bet ziuriu ,kad nemoku Kad ir kiek skaitau tas temas apie foto ikelima, viskas taip paprasta atrodo, bet man neina
QUOTE(sensitive @ 2011 02 23, 14:39)
laaabai grazuis cia medeliai jusu
na cia ne taip ir sunku...
ka sbutent tau nesigauna?
QUOTE(sensitive @ 2011 02 18, 08:59)
kad buciau as taip susiprotejusi gaila vazono nu bet niekis,uztat mokausi vyras sako:-nu,bus dar tu vazonu......-
As sau galvoju,nu pleciasi tas gipsas tai pleciasi-islips per virsu kas netilps,o islipo per sonus , nerizikuosiu tada daugiau, sodinsiu ir as i cementa
As sau galvoju,nu pleciasi tas gipsas tai pleciasi-islips per virsu kas netilps,o islipo per sonus , nerizikuosiu tada daugiau, sodinsiu ir as i cementa
o tai sodinant i cementa niekad neskyla vazonai?
QUOTE(Bamu @ 2011 02 23, 15:12)
Čia bandžiau kelmą padaryti. o jį padariautaip: labai tankiai susukau laikraštį ir įstryžai nupjoviau. Paskui pritvirtinau prie pagrindinio kamieno Gal kiek aukštokas gavosi.
Štai čia geriau matosi:
QUOTE(Bamu @ 2011 02 23, 15:50)
na,pradzioj pasidariau as ta albuma fotki.com,tada meginu pagal peteikta "instrukcija", bet kad net nerandu kur share photos.......na meginsiu dar,jei gryba cia pripjausiu iskart sakau - soriukas
Papildyta:
QUOTE(bimbaM @ 2011 02 23, 17:25)
o tai sodinant i cementa niekad neskyla vazonai?
Tai kad nezinau,pirma kart as i vazona pyliau, bet kaip matau forume,tai vienoms skyla kitoms ne.....o del cemento dar lyg nei viena nesiskunde
QUOTE(sensitive @ 2011 02 23, 20:32)
na,pradzioj pasidariau as ta albuma fotki.com,tada meginu pagal peteikta "instrukcija", bet kad net nerandu kur share photos.......na meginsiu dar,jei gryba cia pripjausiu iskart sakau - soriukas
Papildyta:
Papildyta:
Fotki.com atsistoji ant nuotraukos. Spaudi dešinį pelės kavišą ir paspaudi ant užrašo copy image URL. Tuomet rašydama atsakymą viršuje paspaudi IMG mygtuką, išmeta lentelę. Vėl spaudi dešinį klavišą ir PASTE.
Gal aiškiai parašiau
meginu ikelti savo pirmojo medelio foto