labas,na uzsikreciau ir as sia liga bet va vis kankinuosi,nes niekaip nesuprantu,kaip su tais akmenukais,dedamais i vazele.....na kokiais klijais juos priklijuoti? O jei jie labai smulkus, noriu kad jie nebyretu...
Arba kaip pasodinti medeli ant akmens? Kokius klijus naudoti,kad tikrai prikibtu ir transportuojan nenukristu tas medelis?
QUOTE(sensitive @ 2011 02 17, 16:56)
Arba kaip pasodinti medeli ant akmens? Kokius klijus naudoti,kad tikrai prikibtu ir transportuojan nenukristu tas medelis?
as bandziau su kartais klijais bet man gerai nelipo tai aprisau vietute ta pacia
jei tu apie TOKI sneki..
apie toki,taip, tik maniskis didesnis,storu kotu, nesilaikytu ,jei tik vielute apsukciau ruosiausi meginti su karstais klijais klijuoti,tai kaip suprantu neverta
QUOTE(sensitive @ 2011 02 17, 20:10)
apie toki,taip, tik maniskis didesnis,storu kotu, nesilaikytu ,jei tik vielute apsukciau ruosiausi meginti su karstais klijais klijuoti,tai kaip suprantu neverta
Kad ir didesniems būna šaknis padaro iš vielos ir apvynioja aplink akmenį Tik tos šaknys atitinkamai storesnės
QUOTE(sensitive @ 2011 02 17, 20:10)
imesk savo medeli kad ir be akmens
sodinsiu as ji vis del to i vazoneli...kazkaip kaip pradedanciai, tai per sudetinga man cia ant akmens turejau superini vazoniuka tam medeliui,bet sutruko,kai gipso pripyliau, nu ot vista, gi zinojau ,kad taip gali nutikti
Pabaigsiu ir tada pameginsiu ikelti foto....sito irgi dar neesu dariusi
QUOTE(sensitive @ 2011 02 18, 08:13)
sodinsiu as ji vis del to i vazoneli...kazkaip kaip pradedanciai, tai per sudetinga man cia ant akmens turejau superini vazoniuka tam medeliui,bet sutruko,kai gipso pripyliau, nu ot vista, gi zinojau ,kad taip gali nutikti
Aš paskutinį į cementą sodinau, ir toks uždaras vazonas buvo, bet viskas liuks Sveikas gyvas liko
kad buciau as taip susiprotejusi gaila vazono nu bet niekis,uztat mokausi vyras sako:-nu,bus dar tu vazonu......-
As sau galvoju,nu pleciasi tas gipsas tai pleciasi-islips per virsu kas netilps,o islipo per sonus , nerizikuosiu tada daugiau, sodinsiu ir as i cementa
As sau galvoju,nu pleciasi tas gipsas tai pleciasi-islips per virsu kas netilps,o islipo per sonus , nerizikuosiu tada daugiau, sodinsiu ir as i cementa