Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

QUOTE(taniuta @ 2011 01 20, 17:26)
Na ir aš taip dariau, bet iš karto sutraukia į masę, kurios nebeįmanoma tepti. Labai greitai stingsta. Sakau, gal netinkamą gipsą ir lipalą naudoju? g.gif

Tada daugiau lipalo reikia smile.gif Bet šiaip jo, stingsta ji, tai kartais kelis kartus tą košę maišau, kol medį nulipdau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 01 20, 18:29)
Tada daugiau lipalo reikia smile.gif Bet šiaip jo, stingsta ji, tai kartais kelis kartus tą košę maišau, kol medį nulipdau smile.gif

Niu bandysiu. Susinervinau, kai pamačiau, kad viskas byra, trupa doh.gif Labai gaila įdėto darbo ir medžiagų.
Žvaigždėta*, labai ačiū, kad daliniesi informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 01 20, 17:33)
Niu bandysiu. Susinervinau, kai pamačiau, kad viskas byra, trupa doh.gif Labai gaila įdėto darbo ir medžiagų.
Žvaigždėta*, labai ačiū, kad daliniesi informacija mirksiukas.gif

Aš dar kad mažiau kernotis darau taip: apmaunu maišiuką celofaninį ant sriubinės lėkštės, ir jame pasimaišau tą košę, kai jau nebetinkama pasidaro, sviedžiu lauk su visu maišu blush2.gif Nes kitaip mane tos terlionės nervija blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 01 20, 18:37)
Aš dar kad mažiau kernotis darau taip: apmaunu maišiuką celofaninį ant sriubinės lėkštės, ir jame pasimaišau tą košę, kai jau nebetinkama pasidaro, sviedžiu lauk su visu maišu blush2.gif Nes kitaip mane tos terlionės nervija blush2.gif  biggrin.gif

thumbup.gif Labai gera idėja!
Pažiūrėjau tavo medelius thumbup.gif Labai gražūs, tikrai nepasakyčiau, kad jie pirmieji mirksiukas.gif
Manojo medelio vazonas, kaip ir tavo paskutiniojo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 01 20, 17:54)
thumbup.gif Labai gera idėja!
Pažiūrėjau tavo medelius  thumbup.gif Labai gražūs, tikrai nepasakyčiau, kad jie pirmieji  mirksiukas.gif
Manojo medelio vazonas, kaip ir tavo paskutiniojo  hihihi.gif

Ačiū blush2.gif
Aš dar jų turiu, tų vazonų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 01 20, 18:26)
Na ir aš taip dariau, bet iš karto sutraukia į masę, kurios nebeįmanoma tepti. Labai greitai stingsta. Sakau, gal netinkamą gipsą ir lipalą naudoju? g.gif

Pabandyk daugiau klijų pilti (aš naudoju PVA), tada ilgiau stings visa masė ir galėsi ilgiau medelį formuoti. Tačiau ir padarytas medelis stings ilgiau, todėl reikėtų kurį laiką jo visiškai nejudinti. Sėkmės! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(!AM @ 2011 01 21, 16:15)
Pabandyk daugiau klijų pilti (aš naudoju PVA), tada ilgiau stings visa masė ir galėsi ilgiau medelį formuoti. Tačiau ir padarytas medelis stings ilgiau, todėl reikėtų kurį laiką jo visiškai nejudinti. Sėkmės! smile.gif

Ačiū už patarimą mirksiukas.gif O sakykit, būtent PVC klijai reikalingi ar ir lipalas tinka? Nes aš bandžiau su lipalu ax.gif
Atsakyti
Va mergaites jums visa pamokele smile.gif
http://grinya.info/derevo_apelsin.html
Atsakyti
O kur to alebastro gaut? g.gif
Atsakyti
Alebrastas- smulkiai maltas statybinis gipsas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BabyGrite: 21 sausio 2011 - 21:24
QUOTE(BabyGrite @ 2011 01 21, 21:24)
Alebrastas- smulkiai maltas statybinis gipsas. smile.gif

O aš galvojau čia koks mandras mišinys umn.gif
Atsakyti
O kaip ten su tais PVC klijais ir lipalu? Ar lipalas netinka? Nes ant etiketės parašyta: PVC klijai (Lipalas) g.gif g.gif
Atsakyti