Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

QUOTE(Bamu @ 2011 01 19, 15:24)
o kokiu butent medziagu reikia??? g.gif

Radau, kad reikia:
• Dvikonponentės sendinimo priemonės;
• Pastos įtrūkiams paryškinti(kokia pasta nepaaiškinta);
• Dažymo juostelės;
• Gipso (prie jo žinoma ir vandens);
O gal kuri darot paprasčiau?dar medeliuose esu naujokė, tad dar tik bandysiu savo pirmąjį padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2011 01 19, 15:55)
Radau, kad reikia:
• Dvikonponentės sendinimo priemonės;
• Pastos įtrūkiams paryškinti(kokia pasta nepaaiškinta);
• Dažymo juostelės;
• Gipso (prie jo žinoma ir vandens);
O gal kuri darot paprasčiau?dar medeliuose esu naujokė, tad dar tik bandysiu savo pirmąjį padaryti ax.gif

Prie pabaigos mano pirmasis medelis, kai baigsiu butinai parodysiu ax.gif
Kamiena tepsiu gipso ir pvc kliju misiniu. Paskui dazysiu akriliniais dazais ir/ar paprasciausiu guasu. Pabaigai viska nulakuosiu.
Visas priemones pirkau senukuose. ten ir vielos karkasui pasirinkimas didelis. labao patogu viskas vienoje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 01 19, 17:01)
Prie pabaigos mano pirmasis medelis, kai baigsiu butinai parodysiu  ax.gif
Kamiena tepsiu gipso ir pvc kliju misiniu. Paskui dazysiu akriliniais dazais ir/ar  paprasciausiu guasu. Pabaigai viska nulakuosiu.
Visas priemones pirkau senukuose. ten ir vielos karkasui pasirinkimas didelis. labao patogu viskas vienoje vietoje.

Labai ačiū, kad pasidalinot savo idėja bigsmile.gif ryt nueisiu į senukus viską susipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2011 01 19, 17:39)
Labai ačiū, kad pasidalinot savo idėja bigsmile.gif ryt nueisiu į senukus viską susipirkti ax.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif Pati mdelių gamyboj esu naujokė, tai žinau ką reiškia susirinkti visą reikalingą informaciją smile.gif
Štai čia parodyta kaip daro kamieną :
http://www.auksarank...opic.php?t=1537

Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 01 19, 16:49)

Štai čia parodyta kaip daro kamieną :
http://www.auksarank...opic.php?t=1537

Aš panašiai dariau, tik be teipo. Karkasą darau iš storos vielos, vynioju dažymo juostą, paskui gipsuoju, gruntuoju, dažau, lakuoju. Viską pirkau a la senukai parduotuvėse smile.gif
Tik va bėda man vazonus gipsas suskaldo, skaičiau, kad cementas nesiplečia, bandysiu jo nusipirkti unsure.gif
Atsakyti
taniuta,Žvaigždėta*, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif kai sukonstruosiu savo medelį, būtinai parodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 01 19, 19:08)
Aš panašiai dariau, tik be teipo. Karkasą darau iš storos vielos, vynioju dažymo juostą, paskui gipsuoju, gruntuoju, dažau, lakuoju. Viską pirkau a la senukai parduotuvėse smile.gif
Tik va bėda man vazonus gipsas suskaldo, skaičiau, kad cementas nesiplečia, bandysiu jo nusipirkti unsure.gif

g.gif g.gif oho, tai negalima medelį vazone į gipsą įlieti? o aš kaip tik norėjau taip daryti. Skaičiau, kad merginos silikoną pila, bet jis nėra pigus-maniau gipsu sutaupysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 01 19, 18:30)
g.gif  g.gif oho, tai negalima medelį vazone į gipsą įlieti? o aš kaip tik norėjau taip daryti. Skaičiau, kad merginos silikoną pila, bet jis nėra pigus-maniau gipsu sutaupysiu  blush2.gif

Nežinau kas čia geriau būtų g.gif man gipsas du vazonus suskaldė unsure.gif Silikonas gal gerai mažam vazonėliui, bet savo krūmą kol įmūryčiau, kiek jo reikėtų supilti g.gif kažką kitą reikia galvot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 19 sausio 2011 - 18:51
merginos gelbekit!
kokiom proporcijom maišote gipsą? ka dar dedate? man viskas trūkinėja ir byra sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2009 06 06, 12:12)
LABAI GRAŽI JŪSŲ ROŽĖ 4u.gif gal būtų galima schemutę gauti? ax.gif

Labai graziai atrodo rozyte drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 01 20, 14:45)
merginos gelbekit!
kokiom proporcijom maišote gipsą? ka dar dedate? man viskas trūkinėja ir byra sad.gif

Skiedžiu su vandeniu ir klijais, kol gaunasi kažkas panašaus į grietinę smile.gif Nežinau net kaip paaiškinti, viską pilu iš akies ir maišau, jei per tiršta, dar įpilu ir vėl išmaišau, nu žodžiu taip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 20 sausio 2011 - 16:08
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 01 20, 17:07)
Skiedžiu su vandeniu ir klijais, kol gaunasi kažkas panašaus į grietinę smile.gif Nežinau net kaip paaiškinti, viską pilu iš akies ir maišau, jei per tiršta, dar įpilu ir vėl išmaišau, nu žodžiu taip biggrin.gif

Na ir aš taip dariau, bet iš karto sutraukia į masę, kurios nebeįmanoma tepti. Labai greitai stingsta. Sakau, gal netinkamą gipsą ir lipalą naudoju? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taniuta: 20 sausio 2011 - 17:27