Uzejau cia pas jus netycia.Oi oi kokios grozybes cia.Noreciau ir as verti,bet net neisivaizduoju nuo ko pradeti.Tikriausiai reikia visu pirma enciklopedija nusipirkti
QUOTE(Ogiene @ 2010 12 31, 17:33)
Uzejau cia pas jus netycia.Oi oi kokios grozybes cia.Noreciau ir as verti,bet net neisivaizduoju nuo ko pradeti.Tikriausiai reikia visu pirma enciklopedija nusipirkti
Kad gal ne Aš čia pasiskaičiau ir pradėjau
QUOTE(JDA @ 2011 01 14, 14:54)
Sveikute, jei Vilniuje as vielute perku Shetelig parduotuveje, siaures miestelyje salia Thomas Philipps, o karoliukus perku Ibrahim parduotuvej Kalvariju gatveje;)
Ačiū labai Būtinai bandysiu nukulniuoti.
labai graziu darbeliu yra, tiesiog super
mano sesuo irgi tokius daro
tik nzn kaip parodyti
mano sesuo irgi tokius daro
tik nzn kaip parodyti
na bandau parodyti
o toki gavau dovanu
Laba diena
norėjau paklausti, gal kuri perkat medelio kotui medžiagas internetu?Pas mus mieste tokio dalyko neradau, o internetu nežinau kur pirkti
norėjau paklausti, gal kuri perkat medelio kotui medžiagas internetu?Pas mus mieste tokio dalyko neradau, o internetu nežinau kur pirkti
QUOTE(barbarisa @ 2011 01 19, 08:25)
Laba diena
o kokiu butent medziagu reikia???