Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

Uzejau cia pas jus netycia.Oi oi kokios grozybes cia.Noreciau ir as verti,bet net neisivaizduoju nuo ko pradeti.Tikriausiai reikia visu pirma enciklopedija nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2010 12 31, 17:33)
Uzejau cia pas jus netycia.Oi oi kokios grozybes cia.Noreciau ir as verti,bet net neisivaizduoju nuo ko pradeti.Tikriausiai reikia visu pirma enciklopedija nusipirkti

Kad gal ne biggrin.gif Aš čia pasiskaičiau ir pradėjau biggrin.gif
Atsakyti
vandens lelija smile.gif

user posted image
Atsakyti
Pagaliau pabaigiau savo eglutę 4u.gif Netobula,bet man vistiek graži ax.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena,

Šioje temoje esu svečias. Bandau daryti savo pirmąjį medelį ir noriu jūsų pagalbos. Sakykit prašau kur perkate vielutę ir biserį? gal galit parašyti kur galima įsigyti pigiau, nes sunaudojimo kiekiai dideli.
Atsakyti
Sveikute, jei Vilniuje as vielute perku Shetelig parduotuveje, siaures miestelyje salia Thomas Philipps, o karoliukus perku Ibrahim parduotuvej Kalvariju gatveje;)
Atsakyti
QUOTE(JDA @ 2011 01 14, 14:54)
Sveikute, jei Vilniuje as vielute perku Shetelig parduotuveje, siaures miestelyje salia Thomas Philipps, o karoliukus perku Ibrahim parduotuvej Kalvariju gatveje;)

Ačiū labai smile.gif Būtinai bandysiu nukulniuoti.
Atsakyti
labai graziu darbeliu yra, tiesiog super wink.gif
mano sesuo irgi tokius daro
tik nzn kaip parodyti blush2.gif
Atsakyti
na bandau parodyti
user posted image
Atsakyti
o toki gavau dovanu
user posted image
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
norėjau paklausti, gal kuri perkat medelio kotui medžiagas internetu?Pas mus mieste tokio dalyko neradau, o internetu nežinau kur pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2011 01 19, 08:25)
Laba diena 4u.gif
norėjau paklausti, gal kuri perkat medelio kotui medžiagas internetu?Pas mus mieste tokio dalyko neradau, o internetu nežinau kur pirkti ax.gif

o kokiu butent medziagu reikia??? g.gif
Atsakyti