Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 11 30, 20:44)
Sunkoka įžiūrėti unsure.gif Tik šakelės matosi. Aš dar tokių ilgų nebandžiau daryti, bet gražiai atrodo tie svyrantys thumbup.gif  O į ką sodintas jis? g.gif

Joa, reikes nufotkinti kokybisiskiau. Tik sito medelio jau neturiu, reiks kita parodyti. lotuliukas.gif O sodinau i cementa mirksiukas.gif Ir ant virsaus net nzn. Kkaip vadinasi yra tokie ale lydomi ivairiu spalvu piestukai. Tai vat toki islydziau ir kaip zeme padariau.smile.gif

O tu jei gali tai truputi smulkiau papasakok apie savo kamieno daryma. Noreciau ir as taip pabandyti. Gal yra kokiu pamokeliu internete?
Atsakyti
QUOTE(nicy @ 2010 11 30, 21:52)
O tu jei gali tai truputi smulkiau papasakok apie savo kamieno daryma. Noreciau ir as taip pabandyti. Gal yra kokiu pamokeliu internete?

Kas tie per pieštukai tokie g.gif Neįsivaizduoju blush2.gif
Kad aš dar mokinuos medelius daryti. Dabar tik trečią rangau biggrin.gif Karkasą vielinį kai pasidarau ant jo tą lipnią juostą lipdau, pastorinu, siūlais apvynioju vietom, kad gerai laikytųsi, paskui pasidarau gipsą ( pirma su vandeniu paskui su lipalu) apmozoju gerai kamieną, paskui paformuoju ir palieku džiūti. Gruntuoju, džiovinu. Dažau akriliniais dažais su pigmentu, džiovinu, lakuoju, vėl džiovinu ir dar kartą lakuoju karsta.gif Vat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 11 30, 21:06)
Kas tie per pieštukai tokie g.gif Neįsivaizduoju blush2.gif
Kad aš dar mokinuos medelius daryti. Dabar tik trečią rangau biggrin.gif Karkasą vielinį kai pasidarau ant jo tą lipnią juostą lipdau, pastorinu, siūlais apvynioju vietom, kad gerai laikytųsi, paskui pasidarau gipsą ( pirma su vandeniu paskui su lipalu) apmozoju gerai kamieną, paskui paformuoju ir palieku džiūti. Gruntuoju, džiovinu. Dažau akriliniais dažais su pigmentu, džiovinu, lakuoju, vėl džiovinu ir dar kartą lakuoju karsta.gif Vat biggrin.gif

Vajej kaip sudetingai..... verysad.gif
O ant tu ale piestuku - novoryt parasyta. Jie buna prie baldiniu detaliu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nicy @ 2010 12 01, 21:00)
Vajej kaip sudetingai..... verysad.gif
O ant tu ale piestuku - novoryt parasyta. Jie buna prie baldiniu detaliu. mirksiukas.gif

tai gal ten baldų vaškas bigsmile.gif Ačiū, pasižvalgysiu ax.gif

Kad nieko sudėtingo, tik skamba gal nelabai.... Daugiausiai vargo su gipsu, po to tai tik su teptuku pasidarbuoti lieka biggrin.gif
Atsakyti
Niu va, tuoj pasirodysiu su kokybiskesnem nuotraukom tongue.gif

user posted image

user posted image

Žvaigždėta*, o su gipsu kai mozoji kamiena sakeles tas zalias jau buni pritvirtinus? kaip tau jos neissitepa? doh.gif
Atsakyti
Aš jei išsiteplioja gražiai su šepetėliu nuplaunu,nors gal kas pasiulys ir geresnių idėjų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nicy @ 2010 12 03, 21:06)
Žvaigždėta*, o su gipsu kai mozoji kamiena sakeles tas zalias jau buni pritvirtinus? kaip tau jos neissitepa?  doh.gif

Antrasis koks įdomus thumbup.gif
Būnu pritvirtinus smile.gif Ir išsitepa kai kurios, aš jas stengiuos į krūveles suglausti, kad labai nenutepliočiau, nors dabar turiu mintį sukarpyti maišelį ir apdengt šakeles g.gif Nes nubala paskui vietom, kad ir nuvalau.

Papildyta:
QUOTE(klajokkle @ 2010 12 09, 01:08)
Aš jei išsiteplioja gražiai su šepetėliu nuplaunu,nors gal kas pasiulys ir geresnių idėjų. g.gif

Aš irgi su senu dantų šepetėliu pavalau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 09 gruodžio 2010 - 10:47
Sveikos

doh.gif Prisiziurejau jusu groziu ir nutariau pati pabandyti doh.gif doh.gif
Toks jausmas, kad neturiu ka veikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif O gipsa, grunta, dazus perkate is ale senuku, ar naudojate tuos, kur prie dekupazo buna.
Aciuks. ax.gif
Ai dar prisiminiau, o jus tuos medelius ir visus kitus grozius sau darotes, ar pardavimui? Nes galvoju, jei pradesiu daryti, tai reikes kur nors ir prakisti, namie juk nesandeliuosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nicy: 09 gruodžio 2010 - 18:16
QUOTE(nicy @ 2010 12 09, 18:14)

Viską pirkau iš a la senukų biggrin.gif Tikiuos parduoti kažkada blush2.gif o gal padovanosiu ax.gif
Atsakyti
na as darau kartais kai upas uzeina arba pagal uzsakymus, jau artimieji visi apdovanoti,o dar keletas geliu salone stovi. smile.gif
Atsakyti
rožiū krūmelis smile.gif
iš šono
user posted image
iš viršaus
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 gruodžio 2010 - 11:19
[quote=gintare23,2010 12 19, 13:28]
rožiū krūmelis smile.gif
iš šono
user posted image