Sveikutės Gimtadienio proga noriu mamai padaryti rožytę iš karoliukų. Schemą kažkokią susigaudžiau, bet kyla tokių šiokių techninių klausimų
Žadu verti pagal šią schemą
Kiek suprantu, tai pati pradžia yra nuo žeido viduriuko, eis mažesni žiedukai ir vis didės. Kaip jie sujungti? Ir daryti pagal pirmą ar antrą foto juos? Nes ten kiek suprantu abi žiedams daryti
Kaip lapeliai tada darysis? Čia nieko neparodyta
Cindy ta virsutine schema yra mazesniems lapeliams,pradedi verti nuo virsaus(kur trys karoliukai,o apatini tai net nezinau kaip tau paaiskinti,gal veliau pabandyciau nupiesti,cia reikes dar dadeti viena vielute ketvirtoje eiluteje nuo virsaus desineje puseje,na cia pabandziau truputi papiesti,kur melyna ten reikes dadeti vielyte
Na tikiuosi kazka supratai
Na tikiuosi kazka supratai
Na kažkas aiškiau Nusipirksiu vielutės ir bandysiu verti, žiūrėsiu kas čia gausis
QUOTE(parazite26 @ 2010 05 02, 19:14)
stai mano zadetas medelis pats pirmas kury esu dariusi is akmenuku vargau sunkei akmenukai lipo vienas prie kito su tais karstais klijeis
QUOTE(laurilka @ 2010 05 08, 21:09)
as kai darau berziukus is gipso, tai nudazau spalvotai: baltai, kai apdziusta tada juodai.
dabar bandysiu su teipo juostelej daryti, tai ziuresiu kaip gausis. idesiu foto
dabar bandysiu su teipo juostelej daryti, tai ziuresiu kaip gausis. idesiu foto
Kokie grazus medeliai
na cia viena sis man opirmuju medeliu, dabar jau pati juociuosi daugiau sugebanti
Gal kas galetu mane pamokint vert augalus ir medelius is karoliuku? Ar gal kas zino kur organizuojami panasus kursai? Buciau dekinga jei kas sutiktu pamokint pradedanciaja
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2010 05 20, 14:45)
Gal kas galetu mane pamokint vert augalus ir medelius is karoliuku? Ar gal kas zino kur organizuojami panasus kursai? Buciau dekinga jei kas sutiktu pamokint pradedanciaja
apsilankyk auksarankes.lt biserio forume, pradziamokslis, ten viskas labai aiskiai parodyta ir parasyta
Na ir nagingos, jūs merginos veni darbeliai už kitus gražesni Norėčaiau ir aš taip sugbėti
Na as mergaites kraustymosi procese,tai mano karoliukai giliai dezese,o taip jau noriu ka nors daryti
Puikūs jūsų medeliai.Aš ir norėčiau pabandyti, gal kads turi lengvą schemą (geriausia rusų arba anglų k.)
labukas,paneles...
va,as is jau padariau savo pirmaji medeli is karoliuku...nezinau ar cia jis grazus gavos...
http://public.fotki..../medelis-1.html
va,as is jau padariau savo pirmaji medeli is karoliuku...nezinau ar cia jis grazus gavos...
http://public.fotki..../medelis-1.html