Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

Sveikutės ax.gif Gimtadienio proga noriu mamai padaryti rožytę iš karoliukų. Schemą kažkokią susigaudžiau, bet kyla tokių šiokių techninių klausimų ax.gif
Žadu verti pagal šią schemą
user posted image
user posted image
user posted image

Kiek suprantu, tai pati pradžia yra nuo žeido viduriuko, eis mažesni žiedukai ir vis didės. Kaip jie sujungti? Ir daryti pagal pirmą ar antrą foto juos? Nes ten kiek suprantu abi žiedams daryti g.gif

Kaip lapeliai tada darysis? Čia nieko neparodyta unsure.gif
Atsakyti
Cindy ta virsutine schema yra mazesniems lapeliams,pradedi verti nuo virsaus(kur trys karoliukai,o apatini tai net nezinau kaip tau paaiskinti,gal veliau pabandyciau nupiesti,cia reikes dar dadeti viena vielute ketvirtoje eiluteje nuo virsaus desineje puseje,na cia pabandziau truputi papiesti,kur melyna ten reikes dadeti vielyte

user posted image

Na tikiuosi kazka supratai smile.gif
Atsakyti
Na kažkas aiškiau smile.gif Nusipirksiu vielutės ir bandysiu verti, žiūrėsiu kas čia gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(parazite26 @ 2010 05 02, 19:14)
user posted image
stai mano zadetas medelis pats pirmas kury esu dariusi is akmenuku vargau  ax.gif  biggrin.gif sunkei akmenukai lipo vienas prie kito su tais karstais klijeis  biggrin.gif

QUOTE(laurilka @ 2010 05 08, 21:09)
as kai darau berziukus is gipso, tai nudazau spalvotai: baltai, kai apdziusta tada juodai.
user posted image

dabar bandysiu su teipo juostelej daryti, tai ziuresiu kaip gausis. idesiu foto  mirksiukas.gif

Kokie grazus medeliai thumbup.gif
Atsakyti
na cia viena sis man opirmuju medeliu, dabar jau pati juociuosi daugiau sugebanti 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galetu mane pamokint vert augalus ir medelius is karoliuku? Ar gal kas zino kur organizuojami panasus kursai? Buciau dekinga jei kas sutiktu pamokint pradedanciaja ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2010 05 20, 14:45)
Gal kas galetu mane pamokint vert augalus ir medelius is karoliuku? Ar gal kas zino kur organizuojami panasus kursai? Buciau dekinga jei kas sutiktu pamokint pradedanciaja ax.gif  blush2.gif  4u.gif

apsilankyk auksarankes.lt biserio forume, pradziamokslis, ten viskas labai aiskiai parodyta ir parasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir nagingos, jūs merginos wub.gif veni darbeliai už kitus gražesni wub.gif wub.gif wub.gif Norėčaiau ir aš taip sugbėti blush2.gif
Atsakyti
atejau minciu pasisemti, o cia tustuuuuumaaaa verysad.gif
Atsakyti
Na as mergaites kraustymosi procese,tai mano karoliukai giliai dezese,o taip jau noriu ka nors daryti sad.gif
Atsakyti
Puikūs jūsų medeliai.Aš ir norėčiau pabandyti, gal kads turi lengvą schemą (geriausia rusų arba anglų k.)
Atsakyti
labukas,paneles... mirksiukas.gif
va,as is jau padariau savo pirmaji medeli is karoliuku...nezinau ar cia jis grazus gavos... blush2.gif

http://public.fotki..../medelis-1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silencee: 18 liepos 2010 - 20:16