Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

Gražūs Jūsų darbeliai labai,bet aš tik dar naujokė todėl bijau iš galvos daryti,man lengviau pagal schemeles blush2.gif
Atsakyti
kai be schemu darai, nereikia nervuotis, jei nepavyksta kas lotuliukas.gif o kai darai is fantazijos, tai nebuna kliuciu. jei kas paslepi broka su daugiau karoliuku thumbup.gif ir nervuotis nereikia, ir fantazija lavinasi bigsmile.gif
Atsakyti

ahaa, teisybė tikra 4u.gif
Atsakyti
user posted image

stai mano zadetas medelis pats pirmas kury esu dariusi is akmenuku vargau ax.gif biggrin.gif sunkei akmenukai lipo vienas prie kito su tais karstais klijeis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo parazite26: 02 gegužės 2010 - 18:16
Labai grazus medelis tik kaip matau labai daug vargo su jais. Bet grozis neispasakytas, dar niekada tokiu nemaciau niekur smile.gif
MERGINOS BUKIT GEROS PASAKYKIT KAIP PADAROT BERZIUKU KAMIENUS TOKIUS TIKROVISKUS, BALTA SU JUODA KAIP PRIKLAUSO. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tini @ 2010 05 03, 09:44)
Labai grazus medelis tik kaip matau labai daug vargo su jais. Bet grozis neispasakytas, dar niekada tokiu nemaciau niekur smile.gif
MERGINOS BUKIT GEROS PASAKYKIT KAIP PADAROT BERZIUKU KAMIENUS TOKIUS TIKROVISKUS, BALTA SU JUODA KAIP PRIKLAUSO. blush2.gif

taip man ir labai berzai patiko 4u.gif ir smalsu suzinoti kaip juos daro biggrin.gif
Atsakyti
Čia kelios mano gėlytės darytos motinos dienai, viena mano mamai kita anytaiuser posted image
user posted image

parazite26 labai gražus medelis mirksiukas.gif
Atsakyti

Labai gražios gėlytės,labai orginalu ir šaunu niekada nenuvys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu labai gražūs jūsų darbeliai 4u.gif
Atsakyti
as kai darau berziukus is gipso, tai nudazau spalvotai: baltai, kai apdziusta tada juodai.
user posted image

dabar bandysiu su teipo juostelej daryti, tai ziuresiu kaip gausis. idesiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
gražu thumbup.gif
Atsakyti
Sauniai atrodo berzelis smile.gif
Dabar lauksim rezultatu is gipso smile.gif
man irgi reikia savo darbelius nofotografuot tada ir as idesiu mirksiukas.gif
Atsakyti