Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

QUOTE(rimka.d @ 2010 04 27, 17:58)
O šis medelis yra mano pirmas blynas ir aš dabar ilsiuos renkuos ka dabar daryti biggrin.gif

4u.gif tikimes greiciau sulaukti rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti

Ačiū,bandysiu,Jūsų darbelių taip pat labai laukiame.

smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
O gal kaip naujokei blush2.gif galėtumėte pasakyti,kur perkate pigiau karoliukus,parduotuvėse ar internete,gal kokį gerą adresiuką žinote.Iš anksto dėkoju. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimka.d: 29 balandžio 2010 - 12:52
QUOTE(rimka.d @ 2010 04 29, 13:52)
O gal kaip naujokei blush2.gif galėtumėte pasakyti,kur perkate pigiau karoliukus,parduotuvėse ar internete,gal kokį gerą adresiuką žinote.Iš anksto dėkoju. smile.gif

as urmo bazej smile.gif nulekiu issirenku pagal grozi kokiu noriu ir aki traukia ir viskas. dideles reiksmes jiems neskiriu ax.gif
Atsakyti
Supratau,aš tai Šiaulietė ir pas mus urmo bazės nėra,todėl suku kur galėtu pigiau gauti blush2.gif
Papildyta:
o kiek pas jus kainuoja 20gr. ar yra ir diddesnių įpakavimų mirksiukas.gif
Papildyta:
Ydomu palyginti kainytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimka.d: 29 balandžio 2010 - 13:29
na dabar tikrai nepasakysiu blush2.gif gan seniai pirkau. gal kitos mergytes tars zodeli tuo klausimu mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Bazeje yra karoliuku po puse kilogramo,tai tas maisiukas 10 Lt kainavo bent jau rudeni smile.gif
Atsakyti
4u.gif norejau paprasyti gal kas galite ideti visa medelio darymo eiga ir ko reikia pvz.: nes noriu ir as ismokti daryti bet nezinau kokio storio velas pirkti ir ar sakeles ir kamieno velos tokios pat storio
na o savo medeli floristini idesiu sekmadieni jei iseis ideti 4u.gif galiu nemoketi ikelti cia nuotraukos na bet pasistenksiu mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti

Pavyzdžiui aš šakeles darau iš 0,3 arba 0,2mm.storio vielytės, o karkasą ir pagrindines šakas iš storos vielos pasidarau,būna Senukuose pirkti,na vienu žodžiu prašyti vyro reikia gal turės biggrin.gif
Papildyta:

O gal kas turite žydinčio medelio schema blush2.gif
Atsakyti

Na nejaugi niekas nedarė žydinčio medelio g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
As darau medelius,bet be schemu,viskas is galvos smile.gif
Atsakyti