vakar pagyriau, o šiandien atėjau su klausimukais.
noriu paklausti tų, kurios daro kaktusus.
kaip supratau, pirmiausia yra pritvirtinamas prie vazono paralonas, o po to į jį subedamos šakelės?
ar aš čia jau visiškai nesupratau?
gal kas paaiškinsite?
sveikutes kaip susisiekti su ambrozija? jos pransimu gaviklis pilnas
Sveikos mergaites
katik prie jusu prisijungiau.
Labai susidomejau biseriu. Uzsiimu geliu ir medeliu gamyba.
Pas jus pamaciau super graziu medeliu. Norejau paklausti. Kaip padarot pavyzdziui berzo kamiena toki juodai balta? Tikroviska? Su visais gumbeliais ir t.t.
Tikiuosi klausima supratot. Buciau labai dekinga
katik prie jusu prisijungiau.
Labai susidomejau biseriu. Uzsiimu geliu ir medeliu gamyba.
Pas jus pamaciau super graziu medeliu. Norejau paklausti. Kaip padarot pavyzdziui berzo kamiena toki juodai balta? Tikroviska? Su visais gumbeliais ir t.t.
Tikiuosi klausima supratot. Buciau labai dekinga
kaip man patinka rozytes
prisiziurejau jusu darbeliu, reikes pradet ieskot kaip toki grozi pasidaryt.. labai noreciau papuosti namucius
prisiziurejau jusu darbeliu, reikes pradet ieskot kaip toki grozi pasidaryt.. labai noreciau papuosti namucius
O štai mano medelis iš karoliukų
http://public.fotki.com/rimka30/
Papildyta:
Labai patiko vėrimas iš karoliukų labai užkrečiama bet gan brangokas hobis
QUOTE(rimka.d @ 2010 04 26, 15:22)
O štai mano medelis iš karoliukų
Papildyta:
Papildyta:
grazu
juk visi chobiai ir pomegiai kainuoja. vieni brangiau, kiti pigiau. bet cia ne is brangiausiu
Ačiū,kad patiko.Na taip visi hobiai kainuoja.
Papildyta:
Ir jūsų Raimalt labai gržus darbelis ar jau senai darote
Papildyta:
labai grazus darbeliai visada norejau pameginti daryti medeli is karoliuku bet vis laiko nerandu esu dariusi medelius taciau is gintariuku, akmenuku kitokiomis medziagomis skirtus floristikai ir klijuodavau su karstais klijais ant kokios surastos is pajurio nugludintos sakeles arba saknies ir grazei gaudavosi taciau nei vieno sau neturiu visus isdovanojau na pas tevu pati pirma savo padaryta medeli dar turiu reikes nufotografuoti ir ideti cia na tik parodysiu cia tema su karoliukais bet labai noreciau parodyti savo darbeli kaip manot ar galesiu ideti ji i sita skyreli ar reikes nauja tema sugalvoti?
QUOTE(parazite26 @ 2010 04 27, 09:42)
labai grazus darbeliai visada norejau pameginti daryti medeli is karoliuku bet vis laiko nerandu esu dariusi medelius taciau is gintariuku, akmenuku kitokiomis medziagomis skirtus floristikai ir klijuodavau su karstais klijais ant kokios surastos is pajurio nugludintos sakeles arba saknies ir grazei gaudavosi taciau nei vieno sau neturiu visus isdovanojau na pas tevu pati pirma savo padaryta medeli dar turiu reikes nufotografuoti ir ideti cia na tik parodysiu cia tema su karoliukais bet labai noreciau parodyti savo darbeli kaip manot ar galesiu ideti ji i sita skyreli ar reikes nauja tema sugalvoti?
Man atrodo kad žinoma gali,juk medeliai vis tiek,labai įdomu laukiam
QUOTE(rimka.d @ 2010 04 27, 08:36)
Ačiū,kad patiko.Na taip visi hobiai kainuoja.
Papildyta:
Papildyta:
ne dar neseniai. pirma karta pabandziau ir sauniai gavosi, sis blynas antras. dabar ilsiuosi
QUOTE(raimalt07 @ 2010 04 27, 17:33)
ne dar neseniai. pirma karta pabandziau ir sauniai gavosi, sis blynas antras. dabar ilsiuosi
O šis medelis yra mano pirmas blynas ir aš dabar ilsiuos renkuos ka dabar daryti