Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

Siandienos darbelis

user posted image
user posted image
Atsakyti
Nerealiai gražu 4u.gif
O man tai vis kantrybės pritrūksta prie tokių projektų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(salomejaxx @ 2010 02 05, 18:38)
Nerealiai gražu  4u.gif
O man tai vis kantrybės pritrūksta prie tokių projektų  blush2.gif

nera cia labai sunku, tik laiko uzima suverti karoliukus, o medi formuoti man patinka labiausiai wub.gif
Papildyta:
mano paskutinysis darbelis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurilka @ 2010 02 06, 13:21)
nera cia labai sunku, tik laiko uzima suverti karoliukus, o medi formuoti man patinka labiausiai  wub.gif
Papildyta:
mano paskutinysis darbelis

user posted image

anlabai grazus sitas medelis. wub.gif wub.gif superrr....

as truputiaptingau daryti medelius, pradejau daryti geles, veliau imesiu nuotraukeles. mirksiukas.gif
o is ko padarytas, apipiltas zalias medelis, nes man nesigauna tokie stori kotai as palieku velinius. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunojimistika24 @ 2010 02 07, 18:21)
anlabai grazus sitas medelis. wub.gif  wub.gif superrr....

as truputiaptingau daryti medelius, pradejau daryti geles, veliau imesiu nuotraukeles. mirksiukas.gif
o is ko padarytas, apipiltas zalias medelis, nes man nesigauna tokie stori kotai as palieku velinius. g.gif

as su gipsu medelius visus darau mirksiukas.gif dabar labai viena apsiemiau dideli daryti, tai jau paciai atsibodo prie jo sedeti, norisi kitokio darbo, vakar visa diena prie jo praleidau, kad tik pabaigti pinti, na bet jau siand gal ir pabaigsiu doh.gif
Atsakyti
Visų medeliai tikrai nuostabūs.. wub.gif Gal ir aš kada nors prisiruošius išmokti.. rolleyes.gif
O man kilo toks klausimas.. Iš ko jūs mergytės kotukus darote medeliams? g.gif Matau viena sakė, kad iš gipso, iš ko dar? Ir kaip ten juos apdorojate taip gražiai? g.gif
Atsakyti
BabyGrite - nuostabūs tavo augalėliai wub.gif
Atsakyti
Nu kaip gražu čia pas jus thumbup.gif vis naujų darbelių, visi vienas už kitą gražesni wub.gif O aš čia pas jus minčių prisirenku, tai dovanų kam medelį padarau ax.gif jau visi artimieji džiaugiasi... tik namuose nieko nelieka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2010 02 02, 15:13)
Laurilka grazus medeliai  thumbup.gif

O cia mano katik "iskepta" rozyte

user posted image

Kaip jus tokius grozius padarote ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit kokios rožes schema? blush2.gif
Atsakyti
Man ir reikėtų tos rožės schemos thumbup.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Mano hiacintas 4u.gif