Siandienos darbelis
Nerealiai gražu
O man tai vis kantrybės pritrūksta prie tokių projektų
O man tai vis kantrybės pritrūksta prie tokių projektų
QUOTE(salomejaxx @ 2010 02 05, 18:38)
nera cia labai sunku, tik laiko uzima suverti karoliukus, o medi formuoti man patinka labiausiai
Papildyta:
mano paskutinysis darbelis
QUOTE(laurilka @ 2010 02 06, 13:21)
nera cia labai sunku, tik laiko uzima suverti karoliukus, o medi formuoti man patinka labiausiai
Papildyta:
Papildyta:
anlabai grazus sitas medelis. superrr....
as truputiaptingau daryti medelius, pradejau daryti geles, veliau imesiu nuotraukeles.
o is ko padarytas, apipiltas zalias medelis, nes man nesigauna tokie stori kotai as palieku velinius.
QUOTE(jaunojimistika24 @ 2010 02 07, 18:21)
anlabai grazus sitas medelis. superrr....
as truputiaptingau daryti medelius, pradejau daryti geles, veliau imesiu nuotraukeles.
o is ko padarytas, apipiltas zalias medelis, nes man nesigauna tokie stori kotai as palieku velinius.
as su gipsu medelius visus darau dabar labai viena apsiemiau dideli daryti, tai jau paciai atsibodo prie jo sedeti, norisi kitokio darbo, vakar visa diena prie jo praleidau, kad tik pabaigti pinti, na bet jau siand gal ir pabaigsiu
Visų medeliai tikrai nuostabūs.. Gal ir aš kada nors prisiruošius išmokti..
O man kilo toks klausimas.. Iš ko jūs mergytės kotukus darote medeliams? Matau viena sakė, kad iš gipso, iš ko dar? Ir kaip ten juos apdorojate taip gražiai?
O man kilo toks klausimas.. Iš ko jūs mergytės kotukus darote medeliams? Matau viena sakė, kad iš gipso, iš ko dar? Ir kaip ten juos apdorojate taip gražiai?
BabyGrite - nuostabūs tavo augalėliai
QUOTE(BabyGrite @ 2010 02 02, 15:13)
Kaip jus tokius grozius padarote
Gal kas turit kokios rožes schema?
Mano hiacintas
Ramunė
Ir aguona
Ramunė
Ir aguona