nera uz ka o spalvu tenai labai didelis pasirinkimas,man buvo labai sunku issirinkti,nes visko labai norejau
kaip puiku, vadinasi apsipirksiu kaip reikiant
QUOTE(agniukexxx @ 2009 10 18, 15:45)
o bazej vis dar yra pirkti karoliuku? o kur perki vielute ant kurios veri karoliukus medeliam ir kokia kaina?
bazej yra kur pirkti o del vielutes tai as perku senukuose, nes bazej kainos nezmoniskos uzvarvolintos uz ritineli 6lt , o seniuose netoli 4lt
persiprasau, kad ysiverziau y pokalbi, dariau ir as pabandymui 1 medely, kada ir foto ymesiu, uztrukau 2d.bet nedariau to gipsinio ar kokio ten koto, as tik teipo juosta apviniojau, nes buvo laiko trukumas , reikejo padaryt greiciau, bet ir super gavosi
nieko cia tokio, smagu kad yra kas nori ir gali patarti as taip pat medeli padariau kamienas puikiai gavosi tik gal saku visiskai gerai neislanksciau ir spalvos noretusi kitokios nes padariau balta kadangi tik tokiu karoliuku turejau
Grazu ir balti medeliai Laukiam nuotraukyciu
QUOTE(BabyGrite @ 2009 10 15, 15:00)
Mano keli darbeliai atostogu metu Lietuvoje
koks grozis
tai kad nemoku ikelti nuotraukyciu
Tai gali nukopinti fotoalbumo adresa ir ikelti cia,arba atsiusk man as ikelsiu
Kai prisiziuriu tokiu grozybiu, tai man ir paciai rankos niezti ka nors pasidaryti. Iki siol vis nesugalvojau ka draugei padovanoti. Dabar jau net galvoje sukasi kaip ir ka darysiu.
Labai visu grazus darbeliai. Kai padarysiu parodysiu ir savaji medeli.
Labai visu grazus darbeliai. Kai padarysiu parodysiu ir savaji medeli.
QUOTE(raimalt07 @ 2009 10 26, 20:23)
stai mano pirmas blynas
Koks įdomus medeliukas
Papildyta:
QUOTE(agniukexxx @ 2009 10 22, 07:27)
tai kad nemoku ikelti nuotraukyciu
Gal padės
tema