Įkraunama...
Įkraunama...

Alokazija

Sveikutes ,mano Alokazija turbut miega,kazkoks baltas gumbelis matosi bet dar neaisku ar isleis lapeli g.gif nejaugi reikes laukti pavasario smile.gif ?
Atsakyti
Sveikutes,parasysiu ir as apie savo augintine. Turiu as Alokazija jau gal 1.5 metu,ji pas mane jau antra ziema ziemoja.
Kai parsinesiau namo,teko nukirpti kelis lapus,nes pagelto,tada kol nepradejo kiti geltonuoti persodinau augala ir pernesiau i kita kambari,kur saule buna tik ryte,o svarbiausia kad negautu skersvejo!!!Laistau karta i savaite,vasara su trasom kartais,tai sia vasara isleido nemazai lapuku ir zidejo 4 ziedai smile.gif tik gaila nenufotkinau doh.gif
Tikiuosi kad ir toliau taip augs,nes labai mane zavi jos lapai,grazumelis! ax.gif

Sekmes jums auginti sia grozybe. 4u.gif

Atsakyti
Mano alokazijos beliko tik 2 lapai unsure.gif visi kiti suminkštėjo ir nuvyto. Kai persodinau, mačiau jos šaknis suspaustas ir apvyniotas kažkokia plėvele, o į vidų prigrūsta trąšų buvo blink.gif pirmą kartą taip mačiau...
Atsakyti
Ką tik iš Maximos parsinešiau alokaziją. Pamačiau prie nukainuotų padėtą. Tokią liūdną, vienas tik lapas likęs. Bet kaina simbolinė, tai paėmiau, gal pavyks išgelbėti. Einu paieškot informacijos internete apie ją.
Atsakyti
Perskaičiau dabar visą temą ir suabejojau, ar pavyks man ją atgaivinti g.gif Na, gal kaip nors.... g.gif
Atsakyti
Ir tema nurimus, ir mano gėlė nei iš vietos. Kokią parsinešiau, tokia ir tebėr. ax.gif g.gif
Atsakyti
4u.gif IRVEL, turėtų atsigauti jūsų gėlytė.Aš prieš tris metus irgi pirkau nukainotą,su vienu lapeliu.Rudeniop ir tas nugwlto,nupjoviau.O pavasarį išleido keletą naujų gražių lapų.Šiemet tai jau visas kupstas lapų + 2 žiedai priedo.Jau matau,kad vienas lapas po truputį gelsta,bet tai niekis,pavasarį vėl atsigaus.Alokazija mėgsta būti šiltai ir neperlaistykit.Sėkmės.
Atsakyti
Ačiū, lauksiu pavasario. Tik per žiemą kad išgyventų.
Atsakyti
Nebėr gėlės. Nudžiūvo paskutinis lapelis, kaip popierius paliko. Gėlininkė pažiūrėjo, sako, liga kažkokia, kad kitų neužkrėstų atsisveikinau su ja. Bandymas nepavyko.
Atsakyti
Na, ir kaip gyvuoja jūsų alokazijos,negi nieks jau neauginat šių gražuolių? Maniškė suka nauja lapą. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emma: 18 balandžio 2010 - 16:32
QUOTE(emma @ 2010 04 18, 16:31)
Na, ir kaip gyvuoja jūsų alokazijos,negi nieks jau neauginat šių gražuolių? Maniškė suka nauja lapą. thumbup.gif

Nusipirkau ir aš nukainuotą, bet besukančią lapelius.
Supratau, kad ji mėgsta šilumą, drėgmę, svarbu neperlieti.
Kokia žemė jai tinka?
Atsakyti
QUOTE(jurasili @ 2010 08 01, 14:40)
Nusipirkau ir aš nukainuotą, bet besukančią lapelius.
Supratau, kad ji mėgsta šilumą, drėgmę, svarbu neperlieti.
Kokia žemė jai tinka?

Mano pasodinta į universalų mišinį.Dabar kaip tik žiedukas prasiskleidė.
Atsakyti