Įkraunama...
Įkraunama...

Alokazija

Tau gerai...pavydziu blush2.gif ,kad man taip kas atveztu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 01, 19:29)
Tau gerai...pavydziu blush2.gif ,kad man taip  kas atveztu mirksiukas.gif

rolleyes.gif baiktu ner ko cia pavydeti.
Atsakyti
Tikriausiai koki "blata" turi kokioj geliu parduotuvej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 02, 22:26)
Tikriausiai koki "blata" turi kokioj geliu parduotuvej mirksiukas.gif

nea ax.gif vyras furistas lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va ka as sakiua,siais laikais viskas per pazintis ir giminyste lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis,as Alokazija gavau is vyro sesers,turejo viena lapa ,po to pradejo jis man vysti,o po kiek laiko visai nukrito,noriu suzinoti ,ar neturedamas nei vieno lapelio ,dar isleis lapelius?sakneles yra dar zemeje.Ka daryti,ar vis dar laistyti? g.gif
Atsakyti
sveikutes,kur dingo Alokaziju myletojos g.gif kokia zeme megsta Alokazijos?Ar labai opios Alokazijos? smile.gif
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif Nepopuliari si gele - SM forumuose populiarios orchidejos, kaktusai ir pinigu medeliai biggrin.gif As vasara isigijau alokazija, bet dar nedrisau jos persodinti, man ji lepi atrodo - kazkas nepatinka ir iskart lapeliai gelsta. Truputi daugiau palieju - gelsta; kambaryje oras atvesta siek tiek - irgi gelsta. Siaip tai dar nenumire ji pas mane, gyvuoja. O as laukiu pavasario, bandysiu maisyti zemes, kad lengva ir puri butu smile.gif
Atsakyti
edita111,tikrai neskubėk išmesti alokazijos.Mano žiemą lieka su 1-2 lapais,o pavasarį vėl nauji lapeliai ataugs. 4u.gif
Atsakyti
Emma, alokazija yra is greiciau auganciu augalu ar leciau? Maniske tik su 5 lapais, tai laukiu kada daugiau priaugins smile.gif
Atsakyti
Na, maniškė irgi daug lapų neturi.Vieni pagelsta,nuvysta,atauga kiti. Nepasakyčiau,kad ji greit auganti gėlė.Pirkau aš ją nukainotą už porą litų,suvargusią su 2 lapeliais.Gal todėl ji neužaugina po 10 lapų vienu metu.Parduotuvėj buvo ir nemažų alokazijų,kurios turėjo virš 10 lapų thumbup.gif
Atsakyti
Mačiau parduotuvėj labai gražią, didelę ir vešlią alokaziją. Pardavėjos nelabai ką išmanė apie ją, nes kai pradėjau klausinėti, jos tiesiog pasimetė ir nežinojo ką atsakyti. O internete taip pat neradau išsamaus aprašymo apie šią gėlę. Tiesa, apačioje radau kažkokius keistus 2 guziukus, tikiuosi išleis naujus lapukus (kada nors) smile.gif
Atsakyti