Įkraunama...
Įkraunama...

Alokazija

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 07 08, 00:16)
Siaip pas mane graziai augo,daznai zydedavo(panasiai kaip kalijos ziedas).

Pas mane ji žydi kartą per metus,pavasarį.Išleidžia du žiedus,vieną po kito ir po to augina tik lapus.
Atsakyti
O pas mane po žiemos,stovi su vienu lapeliu,ir kažkodėl daugiau neaugina.Kaži ,kas jai pasidarė? g.gif
Atsakyti
Persodink ir pradės augti.Jos šaknys labai greit užpildo vazoną ir nustoja augusi.Šaknis truputį patrumpink.Viskas bus gerai,augs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietus: 08 liepos 2008 - 09:34
QUOTE(bru @ 2008 06 29, 05:09)
Dar vadinama-Dramblio ausis,kaip su ja susigyvent? 4u.gif

sitos geles geriausiai auga pauksmeje visus metus siltai,laistyti reikia gausiai,tik ziema saikingai. leksteleje po vazonu siukstu negali likti vandens. megsta tresima kas dvi savaites ( pavasari ir vasara ). augimo metu lapelius reiketu nuolat purksti.
Atsakyti
[QUOTE]Persodink ir pradės augti.Jos šaknys labai greit užpildo vazoną ir nustoja augusi.Šaknis truputį patrumpink.Viskas bus gerai,augs.

Na va,dar nespėjau persodint,o jau leidžia 3 naujus lapus thumbup.gif .Dabar ko gero nepersodinėsiu,kad palauksiu rudens.
Atsakyti
Sveikutes

Tiksliai nezinau, bet atrodo, kad ir mano gelyte taip vadinasi. Bijau apsijuokti. Gal kas gali patikslinti

user posted image
Atsakyti
http://tbn0.google.c...es/alocacia.gif
Maniškė tokia. O tavo irgi alokazija ,tik kad kitos rūšies.Man atrodo,kad taviškė turėtų užaugti labai didelė. 4u.gif
Atsakyti
Na merginos,as Lietuvoj turejau alokazija,labai ji man grazi....bet lapai irgi tai augdavo tai ruduodavo,,taip ir likau jos nesupratus(po to mama numirdino)...O cia pries pora savaiciu parduotuvej radau tokias garzias alokazijas,krumai didziausi,,,pasakisko grozio...bet vyras zirze ir nepirkau,,,kol galu gale as ji ikalbinau po poros dienu,nuvaziuojam tu alikaziju lapai visi plemuoti,,,,gerai ,kad nepirkau tada....Kazkur esu girdejus kad lapus ismetu dedem nuo pertresimo,per daug azotiniu trasu....Tai kazin ka daryt jau jei nusiperki toki augaliuka,iskart persodint g.gif
nes galvoju ji man labai tiktu kampe,prie mano monsteros ,strelicijos ir orhideju thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos
ir as turejau alokacija.jo ji labai grazi.bet tai augo tia neaugo.galiausiai liko su vienu lapu.o poto jau ir to lapo neliko.
dabar vyras atveze dar viena.ji dar tik pora savaiciu pas mane.tai dar grazi.
va kokia ji.dabar jau pradejo leisti ir ziedeli wub.gif

user posted image
Atsakyti
ji dar tik pora savaiciu pas mane.tai dar grazi.

Tikrai, labai gražutė wub.gif Aš irgi vėl norėčiau, bet jau bijau, kad negyvens. O tu drąsi, gal taip ir susigyvensi, perprasi jos kaprizus. Šaunuolė, sėkmės ją auginant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SKristina27 @ 2008 10 01, 15:32)
sveikos
ir as turejau alokacija.jo ji labai grazi.bet tai augo tia neaugo.galiausiai liko su vienu lapu.o poto jau ir to lapo neliko.
dabar vyras atveze dar viena.ji dar tik pora savaiciu pas mane.tai dar grazi.
va kokia ji.dabar jau pradejo leisti ir ziedeli wub.gif

user posted image

Tikrai tikra grazuole thumbup.gif
Tikekimes neprades demem metyti(tfu tfu tfu).
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 10 01, 15:31)
O tu drąsi, gal taip ir susigyvensi, perprasi jos kaprizus. Šaunuolė, sėkmės ją auginant 4u.gif

ai koks cia drasumas.as geliu labai retai kada perku.man jas atveza blush2.gif
Atsakyti