Įkraunama...
Įkraunama...

Alokazija

QUOTE(emma @ 2011 12 06, 21:41)
Kai kada ant senų lapų atsiranda dėmių.Aš juos paprasčiausiai nukerpu.Bet ,gal pas jus kita priežastis g.gif

net nezinau g.gif tik as dar nesuprantu kas ten per musiokai zemese,gal per daug lieju ja.ir jie nuo dregmes atsirado.bet juk alokazija megsta dregme g.gif nezinau kaip juos isnaikint doh.gif
Atsakyti
Pas mane alokazija žiemą miega. Matyt ir kambaryje laikant reikia liet mažiau. Dažniausiai musiukai būna viršutinėje žem,ės dalyje. Tad galima nusemti viršutines žemes ir pakeisti naujomis. Kai tiek nuimsit bus paprasčiau stebėti koks giliau drėgnumas. Jei pakankamai drėgna, tuomet žinosit kiek laiko nereiks laistyti, kad ta drėgmė išdžiūtų.
Atsakyti
Gavau dovanų tokią gėlę rugsėjo mėnesį. Bet pas mane ji dar nei karto nežydėjo. O va skaitau jūsų atsiliepimus/pasisakymus, kad žydi. O ar reikia persodinti? Pas mane ji dar ir yra tame pačiame vazonėlyje, kaip nupirktas iš parduotuvės.
Atsakyti
liko tik du lapai,ir tie jau po biski demeja rudai gelsvom demem sad.gif musiukai dingo,nebesuprantu kaip ja isgelbeti verysad.gif
Atsakyti
Įkeliu foto,manoji taip žydėjo.Šiuo metu ,labai gaila,bet vėl išleido žiedą vietoj lapo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2012 01 04, 14:58)
Įkeliu foto,manoji taip žydėjo.Šiuo metu ,labai gaila,bet vėl išleido žiedą vietoj lapo.
user posted image

papasakok kaip tu ja priziuri, nes maniskei kaskas yra,kaskas netinka is sesiu lapu liko tik du ir tie jau demeti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Lieju,vieną kart savaitėj,kaip ir kitas gėles.Tręšiau ,gal tik išvis vieną kartą vasarą.Kai kurie senesni lapai nuruduoja,nukerpu juos.Pas draugę ,pernai prieš žiemą ,nurudavo visi lapai.Ji po truputį vis laistė ir pavasarį išaugo nauji.
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2012 01 05, 12:06)
Lieju,vieną kart savaitėj,kaip ir kitas gėles.Tręšiau ,gal tik išvis vieną kartą vasarą.Kai kurie senesni lapai nuruduoja,nukerpu juos.Pas draugę ,pernai prieš žiemą ,nurudavo visi lapai.Ji po truputį vis laistė ir pavasarį išaugo nauji.

tai vadinasi man ir neismest? nes tuos lapus visai nukirpt reikia,tai liks tik saknys zemese? ir ka tada? gal padet kaskur salciau? as liejau kaskur kas tris dienas o kekviena diena vis papurksdavau,nes skaiciau kad megsta dregme doh.gif blush2.gif
Atsakyti