radau keleta vaiko instrukciju, gal kam prireiks ir nebereiks ieskoti:
http://picasaweb.goo...eat=directlink#
ir dar toki eilarastuka naudosiu tikriausiai laikrastuke , man patiko labai
Tegul, Mazyli, Tavo vardas
bus pats gražiausias iš visų.
Na, o pradėtas Tavo kelias
tevirs labai plačiu keliu.
Tegul globos vaikystės guolį
mažieji Dievo Angelai
Ir pasakų nykštuką trolį
nakčia atves šilti sapnai.
Tegul nepašykštės likimas
gerumo, meilės ir sparnų
Kad kiltumei aukščiau už paukštį,
kad būtumei žmogum geru!
QUOTE(giedre.v @ 2009 03 25, 11:29)
super didelis aciu
man svarbiausia, kad nebutu kokie senoviniai papuosimai internete tiek prisiziurejau tortuku, kad dabar nzn ar kas itiks
http://images.google...q...=1&ct=title
http://www.haveyourc...akes/4513599732
cia tortukai visokie paziurejimui
man svarbiausia, kad nebutu kokie senoviniai papuosimai internete tiek prisiziurejau tortuku, kad dabar nzn ar kas itiks
http://images.google...q...=1&ct=title
http://www.haveyourc...akes/4513599732
cia tortukai visokie paziurejimui
vau, prisiziurejau , dabar reiks tokiu groziu ieskot siauliuose
QUOTE(Onelė @ 2009 05 16, 15:40)
O ant kokio formato popieriaus lapo spausdinote? Man atrodo, kad tas instrukcijas, kabinant ant sienos, reikėtų išdidinti?
Buvau iskabinusi 5 A4 formato lapus(viena salia kito banguojancia linija)
Labas vakarėlis
Laukiam mamyčių įspūdžių, kurios šiandien šventė šią gražią šventę
Laukiam mamyčių įspūdžių, kurios šiandien šventė šią gražią šventę
sveikos mamos siandien dasipirkau ko reikia krikstynoms bet dar ne viska gal kuri iznot kur rasti dovanu popieriaus su angeliukais? siandien visa diena su mb bandem pas kuniga patekti uzrasyt mazius krikstynoms nu ir ka, nepavyko!jam buvo misios tai ten toks jo padejejas liepe atvaziuotii po 3-4h tada kunigas bus laisvas, tuo laiku mes su mb aplankstem visa miesta pirkinedami smulkmenas(pamirsau tau emmy pasiskambinti oi kaip geda geda ), nu tai ka atvaziuojam tada kaip ir liepe o kunigo nera!liepe atvaziuot po valandos, atvaziuojam- krikstynos, dar po valandos atvaziuojam- vestuves tai nusprendem laime bandyt patekt pas kuniga darbo diena
QUOTE(Donata87 @ 2009 05 16, 20:23)
sveikos mamos siandien dasipirkau ko reikia krikstynoms bet dar ne viska gal kuri iznot kur rasti dovanu popieriaus su angeliukais? siandien visa diena su mb bandem pas kuniga patekti uzrasyt mazius krikstynoms nu ir ka, nepavyko!jam buvo misios tai ten toks jo padejejas liepe atvaziuotii po 3-4h tada kunigas bus laisvas, tuo laiku mes su mb aplankstem visa miesta pirkinedami smulkmenas(pamirsau tau emmy pasiskambinti oi kaip geda geda ), nu tai ka atvaziuojam tada kaip ir liepe o kunigo nera!liepe atvaziuot po valandos, atvaziuojam- krikstynos, dar po valandos atvaziuojam- vestuves tai nusprendem laime bandyt patekt pas kuniga darbo diena
Manau, kad geriausiai kunigeli pagauti is karto po Misiu darbo diena
QUOTE(Ups... @ 2009 05 17, 08:06)
Labas rytas visoms... Noriu paklausti kaip ir kur atsispausdinot ar ruošiatės spausdinti įsakymus, laikraštukus ir pan. Ant kokio popieriaus ar nuotraukos tipo geriau daryti?
Laikraštuką tai turbūt dauguma spausdina ant balto kopijavimo popieriaus (A4 arba A3 Formato). O įsakymus... čia buvo tiek pasiūlymų, kad visų nesurašysi. Paprastai mamytės perka "Popieriaus pasaulyje" popieriaus lapus (jų yra visokių: su angeliukais, su gėlytėmis, "marmurinio", "Padėkos raštų" tipo ir t. t.) ir spausdina.
Sveikos mamos
oi kaip idomu kaip praejo krikstynos, kam buvo vakar jos
zinok as visa savaite galvojau kaip cia pasakyti, visu klausinejau ir kiekvienas vis kitaip sake, bet nuvaziavau ir savaime gavosi laba diena.... o vyrui garbe....
oi kaip idomu kaip praejo krikstynos, kam buvo vakar jos
QUOTE(dominyka3 @ 2009 05 16, 18:16)
sveikos, merginos , nu jūs man pasakykit, kaip nuėjus pas kunigą sakyti, ar laba diena , ar garbė .....
zinok as visa savaite galvojau kaip cia pasakyti, visu klausinejau ir kiekvienas vis kitaip sake, bet nuvaziavau ir savaime gavosi laba diena.... o vyrui garbe....
sakykit mamytės, kur pirkote medinius tokisu šaukštelisu su užrašu, man irgi tokių labai reikia
QUOTE(D. mama @ 2009 05 16, 16:37)
O ar BELMONTE labai brangu???
QUOTE(Emmy @ 2009 05 16, 18:34)
sakė 35 lt/ žm bet savo alkoholio negalima,o torto... reikia senos pažįstamos klaust kai užsuks
Jau Emmy tuoj zinos visas Vilniaus kainas
Jo, Belmonte nera taip ziauriai brangu, kaip galima buvo isivaizduoti. Be abejo, jei kokiam Belmonto restorane-tai aisku, bet mes sventem Belmonto karciamoj ir likom patenkinti
Taigi, kartoju informacija:
Duodama atskira sale, uz kuria papildomai moketi nereikia.
Meniu renkamasi is bendro meniu, nera jokio specialaus banketinio, kas man labai patiko.
Mums salti ir karsti kainavo po 35lt zmogui, bet mes rinkomes...kaip cia pasakius, labai nepigius karstus Rekomenduociau kalakutienos suktinuka uz 23lt Labai skanu. Vaikams emem bulves fri bei vistienos kepsniukus po 10lt.
Vaisvandeniai-tik ten perkami. Rekomenduoju gira ju naturalia-nerealiai skani. O siaip visos sultys ziauriai brangios(stikline po 3,5lt uz tai ir gavosi kaina zmogui 35lt, nes kai prisikalkuliavo tos sultys...) Atsinesti nieko negalima.
Alkoholis tik ten uzsakomas. Kainos ziaurios Vyno prasciausio butelis-55lt, sampanas-250 Savo nestis ne butelio simboliskai negalima
Uz tai vaisiai, saldumynai, tortas-savo Ir supjausto graziai, ir padeda ant stalo.
Tikiuosi, kad bus kam naudinga
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2009 05 15, 17:33)
Lenkai yra tokie patys krikščionys kaip ir lietuviai. Vadinasi bažnyčia kurioje laikomos pamaldos ir lenkiškai tikrai atitinka lietuviškus standartus. Nesibaimink dėl to
labai dekoju uz paaiskinima tuomet mes toje baznycioje ir apsiliksim manau kad apiegos bus fainos
o kaip jus sekesi mamytes vakar pasipasakokit kokie ispudziai? oras tikrai buvo kaip uzsakytas