sveikutes
patarkit ka isgraviruoti mociutems ant saukstu, na visai neateina jokia mintis i galva
QUOTE(iingaxxx @ 2009 05 27, 12:28)
sveikutes
patarkit ka isgraviruoti mociutems ant saukstu, na visai neateina jokia mintis i galva
galetu buti variantai
--kad verdant (vardas) kose neprisviltu
-- Kad kose visada gardi butu
ar gal dar kas ka pasiulys
QUOTE(ROSE @ 2009 05 27, 15:40)
galetu buti variantai
labai saunios mintys....
Laba diena,
perskaičiau šaunią Jūsų temelę Na tikrai jūs išradingos
Esu būsima krikštamotė. Krikštynos maždaug po mėnėsio. Krišto dukrytė dar visai mažute, kriktynų dieną jai bus 2-3 mėnesiukai Ir va susidūriau su problemėle: kaip paruošti laikraštuką tokiai mažai princesei? Juk nei pirmo dantuko, nei pirmo žodžio, o ir nuotraukų nedaug.. Gal kas pasiūlytų idėjų? Išseko manosios jau..
Ir labai norėčiau papulti į Jūsų lobyną
perskaičiau šaunią Jūsų temelę Na tikrai jūs išradingos
Esu būsima krikštamotė. Krikštynos maždaug po mėnėsio. Krišto dukrytė dar visai mažute, kriktynų dieną jai bus 2-3 mėnesiukai Ir va susidūriau su problemėle: kaip paruošti laikraštuką tokiai mažai princesei? Juk nei pirmo dantuko, nei pirmo žodžio, o ir nuotraukų nedaug.. Gal kas pasiūlytų idėjų? Išseko manosios jau..
Ir labai norėčiau papulti į Jūsų lobyną
as irgi noriu pakliuti i lobyna, pasizadu ikelsiu savu nuotraukeliu, gaminom saldainius ir zenkliukus-magnetukus su lelytes nuotrauka, desim kaip lauktuves sveciams
kam reikia laikrastuko be nuotraukyciu ten, tai as imeciau i pasta toki labai paprasta, kur mes darem
QUOTE(Mylinti mamyte @ 2009 05 19, 18:10)
issiunciau jums popiereliu sablona
Gal butu galima ir man popieriuku sablona ?
labukas
na jau zadejau taupyt laika ir cia taip daznai nebesilankyt... bet.. .sian buvau su MB pakviesta i Krikstynas buti Kriksto tevais taigi...pradedam ruosimasi is naujo...
tik va viena bedele... busim kriksto tevais musu dvynuku kriksto tevu 3 m dukrytes taigi... mes su ja viska is cia emem...tai nebeidomu vel ta pati dayt, ta pati sakyt... taigi teks biski galviuke pasukt ir paieskot kazko kito... o kur???? gal turit ideju?
o tai tavo siuveja nebesiuva, ar kaip? gal nori musu nupirkt? o kokio amziaus vaikui reikia?
na jau zadejau taupyt laika ir cia taip daznai nebesilankyt... bet.. .sian buvau su MB pakviesta i Krikstynas buti Kriksto tevais taigi...pradedam ruosimasi is naujo...
tik va viena bedele... busim kriksto tevais musu dvynuku kriksto tevu 3 m dukrytes taigi... mes su ja viska is cia emem...tai nebeidomu vel ta pati dayt, ta pati sakyt... taigi teks biski galviuke pasukt ir paieskot kazko kito... o kur???? gal turit ideju?
QUOTE(estetė @ 2009 05 27, 09:43)
Labas rytas
O aš dar galvoju ar sodybos savininkai leis Nes kai šventėme vestuves, tai neleido Reikės paskambint
Gal kas Kaune matėte lininių suknelių gražių?
O aš dar galvoju ar sodybos savininkai leis Nes kai šventėme vestuves, tai neleido Reikės paskambint
Gal kas Kaune matėte lininių suknelių gražių?
o tai tavo siuveja nebesiuva, ar kaip? gal nori musu nupirkt? o kokio amziaus vaikui reikia?
mergaites o gal galima ir man suzinoti kaip prisijungti - svesim krikstynas po 2 menesiu - noreciau ir as ideju pasisemti.
O dar klausimas- tik pradejo skaityti tem - nuo pabaigos gal dar nepriejau paaiskinimo, bet kas ten per pasaka apie Raudonkepuraite?
O dar klausimas- tik pradejo skaityti tem - nuo pabaigos gal dar nepriejau paaiskinimo, bet kas ten per pasaka apie Raudonkepuraite?
Noriu labai padekoti vitaliux uz nuostabius maiselius ir uz isakyma, labai grazus darbai dziaugiuosi kad uzsisakiau, pati tokiu niekad nebuciau pasidariusi didelis dekui
Sveiko mamytes,
skaitau ir stebiuosi Jusu išradingumu gyvenime neateitu tokiu nuostabiu minčiu. Šaunuoles
Manes birželi taip pat laukia krikštynos, gal galečiau gauti jusu prisijungimus
iš anksto Dėkoju
skaitau ir stebiuosi Jusu išradingumu gyvenime neateitu tokiu nuostabiu minčiu. Šaunuoles
Manes birželi taip pat laukia krikštynos, gal galečiau gauti jusu prisijungimus
iš anksto Dėkoju
sveikutes planuotojos, as tai dazniausiai skaitau o ne rasau cia, nes kazkaip neturiu stipriai kom pasigirt ar ka naujo jum pasiulyt, musu krikstynos liepos 18 diena, uzsakiau pas mezgeja suknele savo dukrelei, uzmaciau pas fotografa jo albumelije, tai is sykio susizavejau, svesim belmonte, uzsisakem lauko kavinej staliuku, zmoniu bus visai nedaug apie 15 zmoniu, darysiu tik poperiukus saldainiam , da galvoju nupirkt po baliona kiekvienam sveciui, kad isejus is baznycios parasyta po palinkejima ir paleistu i ora
va musu suknele, mezgeja numezge ligiai tokia pacia
o cia musu fotografo nuotraukytes, gal kam pravers
Fotografas
va musu suknele, mezgeja numezge ligiai tokia pacia
o cia musu fotografo nuotraukytes, gal kam pravers
Fotografas