QUOTE(Reginiukas @ 2009 05 15, 14:19)
gal galit tikslesni pavadinima, as is siauliu, irgi ruosiuos krikstynoms
o kurioj cia, nubegciau dar siandien papirkt
krepseliu tokiu nebegausi, nes buvo ispardavimas...man paciai truko 2 vnt...
ir pavadinimo aisku nezinau, nes akropoly buvau tik viena vieninteli karta...
pirkau turguj centriniam... ten is paviljono iseidinejant lauk desinej pusej yra...
QUOTE(dalytely @ 2009 05 15, 15:29)
sveikos, kokios jus visos saunuoles tiek daug informacijos cia radau, junguosi irgi prie jusu nes krikstamote tapsiu birzelio 6d. reikia viska daba suspeti padaryti

noreciau pakausti pas daugeli maciau tokius grazius maiselius susideti muiliukui, kruopom ir t.t. gal zinot kur galima vilniuje nusipirkti? nes pasisiuti jau turbut nespesiu
padarysiu maza reklamyte... ta siuveja, kur mes siuvomes visus rubelius rytoj bus Vilniuj , kur šv.Jokūbo gatvej vyks kazkokia paroda... siulyciau ja susirasti... ji prekiaus lininiais vaikiskais rubiukais, dar maciau dejosi tokias tases, dedamas skersai per peti ir su gele priekyje ant uzsegimo...gal rasite pagal nuorodas mano... maciau ir maisiuku pas ja graziu... bet be uzrasu... tuos kur as idejau pirkau specializuotoje "siulo" parduotuveje po 11 lt ir uzrasiau tekstyuiliniu markeriu. jei butu buve daugiau laiko, tai manau bet kokia atvirukus kur raso moteriske galetu uzrasyti graziau. mazu maisiuku specialiai nepirkom...juk vaikai du, tai gaunas ju jau visa kruva... kazi ar bebutu grazu
QUOTE(Egle.vb @ 2009 05 15, 16:35)
per kiek laiko padaro tuos angeliukus? rasiau keramikei uzklausima i e-maila, bet negaunu atsakymo, reiks tikriausiai skambint
dabar dvyliktoku pask skambutis buvo, tai sake ji dirbo nuo ausros iki sutemos, nes juk gamina tuos varpelius paskutiniam skambuciui.. .as tai siulyciau pasiskambinti
QUOTE(Donata87 @ 2009 05 15, 18:22)
o vat kas del svento vardo tai ar jis yra butinas jeigu vardas vaikiuko ir taip sventas?
jei tikras vardas sventas, tada nebutina, bet galima