Labuciukas visoms taip sauniai planuojancioms sventes.
Labai aciu Emmy uz sukurta tema. Noreciau ir as gauti prisijungimo duomenis. Is anksto dekoju.
Tyra_Situacija, tavo darbai labai grazus . Mano sunus taip pat Gustas ir krikstynos vyks 06 06.
QUOTE(ligita33 @ 2009 05 15, 11:37)
per kiek laiko padaro tuos angeliukus? rasiau keramikei uzklausima i e-maila, bet negaunu atsakymo, reiks tikriausiai skambint
QUOTE(Egle.vb @ 2009 05 15, 17:35)
per kiek laiko padaro tuos angeliukus? rasiau keramikei uzklausima i e-maila, bet negaunu atsakymo, reiks tikriausiai skambint
gali ir per dieną jei turi laiko, tikrai paskambink
QUOTE(Ligetukas @ 2009 05 15, 16:15)
Labuciukas visoms taip sauniai planuojancioms sventes.
Labai aciu Emmy uz sukurta tema. Noreciau ir as gauti prisijungimo duomenis. Is anksto dekoju.
Tyra_Situacija, tavo darbai labai grazus . Mano sunus taip pat Gustas ir krikstynos vyks 06 06.
Kaip smagu Du Gustukai gaus angeliukus tą pačią dieną
O kokį šventą vardą išrinkote savo vaikiukams? Aš apsistojau ties Gabrieliumi
O koks fotki prisijungimas? Lyg ir turejau, bet nerandu, gal istryniau
o vat kas del svento vardo tai ar jis yra butinas jeigu vardas vaikiuko ir taip sventas?
labukas visoms mamytems na stai noriu ir as isijungti i jusu rata mes taip pat krikstysime savo mergyte. labai daug visokiu minciu prisirinkau is jusu kolkas viska tik kopinausi ir rinkau info bet jau po truputi pradesime ruostis rimciau jus tikrai visos nerealios mamytes ruosiates tikrai atidziai ir labai grazius darbelius darot na o musu svente dar toli 08 01d. bet jau pradedame darbus siandien uzsisakeme tikrai faina fotografe, turime ir sodyba issinuomoje. tik va deja iskilo man vienas klausimas mes uzsiraseme krikstui i sv tereses baznycia nes kitur mums netinkamas laikas o dabar galvoju ar ta baznycia yra lietuviska nes nete paskaiciau jog ten vyksta ir lenku kalba pamaldos, tad ir suabejojau ar tinkama pasirinkau, nes noriu lietuviskos baznycios gal kas galite man padeti susivokti?
QUOTE(Mylinti mamyte @ 2009 05 15, 18:29)
labukas visoms mamytems na stai noriu ir as isijungti i jusu rata mes taip pat krikstysime savo mergyte. labai daug visokiu minciu prisirinkau is jusu kolkas viska tik kopinausi ir rinkau info bet jau po truputi pradesime ruostis rimciau jus tikrai visos nerealios mamytes ruosiates tikrai atidziai ir labai grazius darbelius darot na o musu svente dar toli 08 01d. bet jau pradedame darbus siandien uzsisakeme tikrai faina fotografe, turime ir sodyba issinuomoje. tik va deja iskilo man vienas klausimas mes uzsiraseme krikstui i sv tereses baznycia nes kitur mums netinkamas laikas o dabar galvoju ar ta baznycia yra lietuviska nes nete paskaiciau jog ten vyksta ir lenku kalba pamaldos, tad ir suabejojau ar tinkama pasirinkau, nes noriu lietuviskos baznycios gal kas galite man padeti susivokti?
Lenkai yra tokie patys krikščionys kaip ir lietuviai. Vadinasi bažnyčia kurioje laikomos pamaldos ir lenkiškai tikrai atitinka lietuviškus standartus. Nesibaimink dėl to
QUOTE(Reginiukas @ 2009 05 15, 14:19)
gal galit tikslesni pavadinima, as is siauliu, irgi ruosiuos krikstynoms
o kurioj cia, nubegciau dar siandien papirkt
o kurioj cia, nubegciau dar siandien papirkt
krepseliu tokiu nebegausi, nes buvo ispardavimas...man paciai truko 2 vnt...
ir pavadinimo aisku nezinau, nes akropoly buvau tik viena vieninteli karta...
pirkau turguj centriniam... ten is paviljono iseidinejant lauk desinej pusej yra...
QUOTE(dalytely @ 2009 05 15, 15:29)
sveikos, kokios jus visos saunuoles tiek daug informacijos cia radau, junguosi irgi prie jusu nes krikstamote tapsiu birzelio 6d. reikia viska daba suspeti padaryti noreciau pakausti pas daugeli maciau tokius grazius maiselius susideti muiliukui, kruopom ir t.t. gal zinot kur galima vilniuje nusipirkti? nes pasisiuti jau turbut nespesiu
padarysiu maza reklamyte... ta siuveja, kur mes siuvomes visus rubelius rytoj bus Vilniuj , kur šv.Jokūbo gatvej vyks kazkokia paroda... siulyciau ja susirasti... ji prekiaus lininiais vaikiskais rubiukais, dar maciau dejosi tokias tases, dedamas skersai per peti ir su gele priekyje ant uzsegimo...gal rasite pagal nuorodas mano... maciau ir maisiuku pas ja graziu... bet be uzrasu... tuos kur as idejau pirkau specializuotoje "siulo" parduotuveje po 11 lt ir uzrasiau tekstyuiliniu markeriu. jei butu buve daugiau laiko, tai manau bet kokia atvirukus kur raso moteriske galetu uzrasyti graziau. mazu maisiuku specialiai nepirkom...juk vaikai du, tai gaunas ju jau visa kruva... kazi ar bebutu grazu
QUOTE(Egle.vb @ 2009 05 15, 16:35)
dabar dvyliktoku pask skambutis buvo, tai sake ji dirbo nuo ausros iki sutemos, nes juk gamina tuos varpelius paskutiniam skambuciui.. .as tai siulyciau pasiskambinti
QUOTE(Donata87 @ 2009 05 15, 18:22)
o vat kas del svento vardo tai ar jis yra butinas jeigu vardas vaikiuko ir taip sventas?
jei tikras vardas sventas, tada nebutina, bet galima
QUOTE(Reginiukas @ 2009 05 15, 14:28)
gal galima ir man prisijungimo duomenis i albumuka , ten man atrodo vaiko instrukcija yra kuri be galo reikalinga
o galima būtų sužinoti, ką jūs su ta vaiko instrukcija darysit?
QUOTE(Fox_lady @ 2009 05 15, 23:09)
o galima būtų sužinoti, ką jūs su ta vaiko instrukcija darysit?
instruykcija yra ir tekstine, beje ji man ir labiau patinka nei tie paveiksleliai, seip ja deda i kristynu laikrastuka arba seip kaip plakatus padaro ir kabina patalpoj kur vyks balius
labas rytas
Tyra situacija ir ligita geros sventes tikiuosi ir uzjusu langu sviecia saulyte
lauksim foto
Tyra situacija ir ligita geros sventes tikiuosi ir uzjusu langu sviecia saulyte
lauksim foto