QUOTE(Emmy @ 2009 05 25, 17:34)
mes sutarėm aš perku tortą, bet krikštamotė irgi norėjo pirkt
neleidau
tai sakė ji pirks šimtalapį.
TAURIDĖ pas mus paaaaasakok jei neklystu baliavojot 6dienį?
Sveikos
Aha... baliavojom
Viskas šauniai pavyko, norėčiau patirti viską dar kartą
Oras buvo liuksiškas, nepaitvirtino jokios išankstinės orų prognozės
Šventėme namuose, kambary ir stalą puošiau pati, bet kažkodėl per skubėjimą nenufotkinau
Pas mane dominavo balta ir geltona spalvos. Geltonos servetėlės, žvakės, tiulis ant stalo, stikliniai balti akmenukai, o prie kiekvieno svečio pamerkta po vieną geltoną chrizentemos žiedelį. kadangi dar kambaryje buvo du langai tai puošiau jomis ir užuolaidas. Svečiams patiko
Krikštynų rytą mergytę aprengė krikštamotė, krikšto tėtis įdėjo į batuką pinigėlį ir visi išvykome į bažnyčią. Autobusėlį puošėme kaspinais prie veidrodėlių ir batukais. Ceremonija bažnyčioje buvo labai graži ir praėjo sklandžiai
Kadangi krikštijom pas draugą kunigą tai ir bažnyčia buvo papuošta, nuklotas žvakučių takas
Po ceremonijos vykome į gamtą, kur svečiai vaišinosi šampanu, o mes dalyvavome foto sesijoje.
Grįžus namo anūkę padavėme močiutei ir sėdome prie stalo. Šventinę kalbą pradėjo krikšatėvis. Tada prasidėjo ir kitų sveikinimai ir linkėjimai. kiek vėliau aš padovanojau močiutei pasižadėjimus ir pagalvėlę mažylei migdyti, o seneliui taupyklę. Krikštatėvimas įteikiau įrėmintus krikštadukros įsakymus. Svečiai traukė mano paruoštus pasižadėjimus ir garsiai skaitė iš eilės kiekvienas. Aš garsiai perskaičiau mergytės laišką visiems susirinkusiems. Tuomet vaišinomis paruoštomis vaišėmis, pagal tradiciją leidome per rankas aplink stalą vaiką. Žaidėme mano paruoštus žaidimus, dalinau priziukus
labai linksmai praėjo pasaka apie raudonkepuraitę
Tiesa sakant net nespėjau visko ir pravesti ką buvau pasiruošusi
Dar labai gaila kad buvo vėjuotas vakaras ir negalėjom paleisti dangaus žibintų
Tai jie paliko kitai progai. Šventėm ir antrą dieną, bet programa jau gavosi ekspromtu
Svečiams tada išdalinau krikštynų lauktuves. Gaila dabar nieko negaliu parodyti, nes dar negrįžę namo ir negaliu įsikelti nuotraukų