Įkraunama...
Įkraunama...

2009 Krikštynų planavimas 3 d.

Tiesa, kriksto mamytes,gal kuriai reikia grazuciu baltu blizgiu dezuciu? Liko mums nuo vestuviu 20vnt. 4u.gif Naudojau sveciu dovanelems,tiksliau viduje buvo saldainiai su musu foto wub.gif Jei kam idomu rasykit i AZ mirksiukas.gif
http://public.fotki....tes/dezute.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hoffnung: 26 gegužės 2009 - 14:32
Sveikutes 4u.gif

As taipogi busima krikstamote ax.gif Del to kas ka turetu ruostis, manau cia tarpusavio susitarimo reikalas ir BUTINA pasikalbeti, aptarti viska, mes butinai vaziuosime pas busima krikstasuni ir jo tevelius pasitarti.
Kai krikstinau savo brangenybe viska dariau/pirkau pati nuo...iki. Krikstateviai atnese dovanas, na kunigui, saldainiu. Nelabai norejau uzkrauti finansiniu rupesciu krikstamotei. Mano manymu turetu daugiau teveliai ruostis, juk ir taip krikstateviai isipareigoja. Lankymas, dovanos ir t.t. ateityje.
Tai vat, nezinau kokia situacija bus sisyk, kaip cia bus su islaidomis, bet as nusiteikusi pirkti drabuzelius, zvake, skraiste, torta, kadangi su sb busim krikstateviai tai ir kunigui, dovana. Na dar bus tu islaideliu, aisku po pasitarimo bus aiskiau kaip kas. Bandau daryti krikstuka, saldainiu popierelius atsispausdinsiu, filmuka sukurs mb apie krikstasuni. Nezinau ka cia dar daryti? mastau.gif
Gal galima butu pasto duomenis gauti? blush2.gif Pasiziureciau ideju 4u.gif

Del tu zibintu, na suprantu kad graziau, bet jeigu yra rizika kazkokia, tai gal geriau helio balionais apsiriboti?
Atsakyti
Sveikos,

padariau kvietimus pati su kompu ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai grazus pakvietimai 4u.gif Gal galima ir man prisijungimo duomenis? ax.gif Ideciau isakymu, pasizadejimu pavyzdzius.

Beje, siandien urmo bazeje nusipirkau angeliukus sveciams, va tokius

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgutex: 26 gegužės 2009 - 15:54
sveikos mamytes!!!
buvau truputi isvykus savaitelei is namu rutinos tai tiek jus daug cia visko prirase, tiek daug nauju graziu darbeliu padare. tikros saunuoles 4u.gif
Gal galima ir man prisijungimo duomenis? buciau dekinga mirksiukas.gif pakolkas dar ideti nieko neturiu ka parodyti nes musu svente dar tolokai bet kai turesiu butinai idesiu ax.gif


Beje, siandien urmo bazeje nusipirkau angeliukus sveciams, va tokius

[url=http://www.radikal.ru]user posted image
labai grazus angeliukai noriu paklausti kokia ju kaina vnt? nes ir as ieskau kazko, aisku pigiausio varianto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2009 05 26, 13:13)
man 20 + tau 30, jau 50
Kam dar reikia soskiu, garsiai saukit  clap.gif


man 40 thumbup.gif

Papildyta:
Sveikos mamytes kurios savo seimos svente nori padaryti neitiketina ir nori leisti dangaus zibintus 4u.gif mes savo suneli krikstysim rugpjucio 15 diena ir planuojame leisti siuos sviesulius thumbup.gif tad pasiskaitykit ir nurimkit biggrin.gif


Rytietiškas skraidantis dangaus žibintas. Jis šviečia ir kyla į dangų. Naudojamas įvairiomis progomis (vestuvės, gimtadieniai ir visi kiti smagūs draugų, bendradarbių ar giminių susibūrimai) panašiai kaip fejerverkai, tik dangaus žibintai nekelia triukšmo, yra saugesni ir nuteikia romantiškiau.
Dangaus žibintas pagamintas iš plono popieriaus, jo apačioje dega specialus kuro briketas. Ugnis degdama kaitina orą žibinto viduje ir taip suteikia jam keliamosios galios. Taip dangaus žibintas skrenda ir kartu šviečia. Kyla aukštai (apie 400m), kol pasislepia debesyse ar už horizonto. Baigęs degti (po 8-15min) žibintas kaip parašiutas nusileidžia ant žemės (bet jūs paprastai to jau nematote) ir po neilgo laiko gamtoje suyra, kadangi pagamintas iš specialių ekologiškų medžiagų.
Dangaus žibintai leidžiami pavieniui ir grupėmis. Paprastai vieną dangaus žibintą leidžia du žmonės (bet gali ir 1, ir 3, ir 4 ar 5). Gražiausiai atrodo masiniai dangaus žibintų paleidimai vienu metu. Dažnai pasitaikantis klausimas – „kiek žibintų reikia paleisti, kad atrodytų efektingai“. Ir dažniausiai mes atsakome: pasirūpinkite tiek, kad 2-3 jūsų renginio dalyviams tektų vienas dangaus žibintas. Labai rekomenduojame dangaus žibintus leisti patiems, o ne samdyti „specialistų komandą“, kuri rūpintųsi paleidimu. Paleisti dangaus žibintą, vadovaujantis kiekvienoje pakuotėje esančia instrukcija, yra paprasta ir dažniausiai pavyksta iš pirmo karto. Betarpiškas dalyvavimas suteikia daugiau teigiamų emocijų kiekvienam dalyviui, o svarbiausia – tai yra smagu, tai suvienyja ir duoda temų pokalbiams visam likusiam vakarui.
Atsakyti
QUOTE(dru-gelis @ 2009 05 26, 16:50)

nu tai ok, as galeciau paimt 30, nebent atsiras kasnors, kam reiks tu 10 g.gif Tai kaip tada darom? Man reiks jau siam savaitgaliui, tai veliausiai galiu pirkt 5-ieni. Kaip poto susitiksim ir issidalinsim tas soskes?
Atsakyti
pasirodysiu ka sukuriau ax.gif

degtines etikete

user posted image


kosytes

user posted image

ir kriksto liudijimas (remeli paemiau is kazkur, truputi pridejau savo ir gavosi thumbup.gif )


user posted image


Papildyta:
QUOTE(Beiker @ 2009 05 26, 18:52)
nu tai ok, as galeciau paimt 30, nebent atsiras kasnors, kam reiks tu 10  g.gif  Tai kaip tada darom? Man reiks jau siam savaitgaliui, tai veliausiai galiu pirkt 5-ieni. Kaip poto susitiksim ir  issidalinsim tas soskes?



as ne vietine ax.gif is Joniskio, tad man dar reiktu ir atsiusti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dru-gelis @ 2009 05 26, 17:22)
as ne vietine  ax.gif  is Joniskio, tad man dar reiktu ir atsiusti  doh.gif

nu tai ok, jeigu tikrai imsi, tai galesiu atsiust, tau su siuntimu, 40 soskiu, gausis apie 17Lt
Atsakyti
aš irgi bazėj stiklinius pirkau

user posted image

po 2 lt/vnt mažesnis 3 lt/vnt didesnis
Atsakyti
Sveikos mamytes ir kriksto mamytes!
ir man tapo ktuali krikstynu tema. Vasara (dar nezinom kada, nes kriksto mama toli) krikstinsim suneli, tai kad neliktu viskas paskutinei minutei, pradejau dometis krikstynu organizavimu smile.gif
Labai graziu ideju cia radau, aciu visoms thumbup.gif

Taip pat noriu paprasyti, kad kas nors atsiustu popiereliu saldainiams tafaretuka (s.agnei@gmail.com), noriu pagaminti kriksto saldainiuku smile.gif Aciu is anksto!
Atsakyti
QUOTE(Emmy @ 2009 05 26, 19:09)
aš irgi bazėj stiklinius pirkau

user posted image

po 2 lt/vnt mažesnis 3 lt/vnt didesnis



o kokioje bazėje, taip supratau Vilniuje?
Atsakyti