as ir visada pati sakydavaus kaip krikstyjau, nes ir taip una islaidu kriksto teveliams, dabar pati matau jau kaip pinigai tirpsta
QUOTE(spindulys @ 2009 05 25, 15:33)
O mes vakar kvietem kumus pakumauti. Tai net nezinau, kazkaip kvailai gaunasi, sako kas mum priklauso ruostis. Pasakyt zmogui kad tu turetum daryti ta ir ana, pirkt pyraga turetum tu ar vaika aprengti. As nesitikiu, kad kumai ruostusi pagal tradicijas, bet zinau jei mum reiketu ju vaikui kumaut, tai man kazkaip biski geda butu vadintis kuma vien uz tai, kad baznycioj 5 min vaika palaikyciau.
, bet visko uzkraut kumams ir nereiktu manau krikstynu rupescius reikty dalintis nors per puse jei neisgali tevai daugiau prisiimtu
del darbų ir išlaidų pasidalijimo, tai pas mus nėra didelės bėdos bėda gal labiau tame, kad aš pati noriu savo vaiko krikštynomis rūpintis ir nenoriu niekam primesti jokių išlaidų
QUOTE(linuse @ 2009 05 25, 17:17)
del darbų ir išlaidų pasidalijimo, tai pas mus nėra didelės bėdos bėda gal labiau tame, kad aš pati noriu savo vaiko krikštynomis rūpintis ir nenoriu niekam primesti jokių išlaidų
Aš irgi nenoriu primesti išlaidų niekam, todėl viską styguoju ir moku pati
QUOTE(linuse @ 2009 05 25, 16:17)
QUOTE(estetė @ 2009 05 25, 16:26)
Aš irgi nenoriu primesti išlaidų niekam, todėl viską styguoju ir moku pati
as taip pat bet yra uzsidegusiu krikstateviu kurie nori rupintis kriskstynomis ir pasyviu teveliu
QUOTE(spindulys @ 2009 05 25, 14:33)
O mes vakar kvietem kumus pakumauti. Tai net nezinau, kazkaip kvailai gaunasi, sako kas mum priklauso ruostis. Pasakyt zmogui kad tu turetum daryti ta ir ana, pirkt pyraga turetum tu ar vaika aprengti. As nesitikiu, kad kumai ruostusi pagal tradicijas, bet zinau jei mum reiketu ju vaikui kumaut, tai man kazkaip biski geda butu vadintis kuma vien uz tai, kad baznycioj 5 min vaika palaikyciau.
na mes tokia kuma turejom, kuri tik pastovejo ir viskas, taigi visa svente ir visa kita dariau pati, dabar pati esu kuma, ir darau viska vel, nes teveliai zinau kad nieko nesiruosia, ir patys paprase, jei galeciau ent minimalios programeles .
pakalbejau su mamyte, ji sake torta pati pirks, tik galiu padeti jai issirinkti
QUOTE(Reginiukas @ 2009 05 25, 16:50)
na va kaip viskas greitais sprendziasi
Na aisku yra labai faina kai ir kriksto teveliai kazka ruosiasi, bet musu vaiko busimi kumai kazkaip nieko neklause, nesisiule i pagalba, o as pati tai net nedrisciau pasakyti kad jus nupirkit ta ir ta, taip kad gaunasi jog organizuoju ir perku viska pati.
QUOTE(Reginiukas @ 2009 05 25, 15:58)
as buvau akropoly, nupirkau krikto mergytei dovanu angeliuka pakabuka su grandinele.
sakykit o kriksto mamos butinai turi tortuka sakytis ta krikstynom, nes man finansai nebeisnesa , kazkaip noetusi, kad mamyte ka nors irgi pirktus, kazin ar grazu butu jei paklausiu
sakykit o kriksto mamos butinai turi tortuka sakytis ta krikstynom, nes man finansai nebeisnesa , kazkaip noetusi, kad mamyte ka nors irgi pirktus, kazin ar grazu butu jei paklausiu
mes sutarėm aš perku tortą, bet krikštamotė irgi norėjo pirkt neleidau tai sakė ji pirks šimtalapį.
O ką saldžiam stalui dar darot? vaisiai, sausainiai saldainiai? ar užsakot pyragiukus vieno kąsnio? nu jie nepigūs
Papildyta:
TAURIDĖ pas mus paaaaasakok jei neklystu baliavojot 6dienį?
QUOTE(Emmy @ 2009 05 25, 17:34)
O ką saldžiam stalui dar darot? vaisiai, sausainiai saldainiai? ar užsakot pyragiukus vieno kąsnio? nu jie nepigūs
Saldziam stalui neinvestuokit daug, nes nesusivalgys nei sausainiai, nei saldainiai, torto ir to liks 2/3 Vaisiu dejau tik del vaizdo(pjaustyti bananai, pjaustyti apelsinai, vynuoges, braskes), tai taip ir liko nepaimti. Sausainiai visi liko, saldainiai, kadangi buvo vaiku, tai geresni paimti po keleta. Susivalge iki trupinio tik simtalapis, o torta tik prapjovem, paragavo po riekute kokie keturi zmones is 25, kita isdalinau Tortas svere 2kg.
QUOTE(iingaxxx @ 2009 05 25, 13:26)
beje kazkur maciau kaip graziai i kvietimus irasoma kad dovanu norim pinigeliu, nu bet neberandu, jei kas uzmatysit busiu l. dekinga
kazkada skaiciau : tai kazkaip panasiai, kad pageidautina jog dovana tiltu i vokeli
QUOTE(spindulys @ 2009 05 25, 15:33)
o ka kuma jau skaitosi tik tada kai visko priperka vaikui? as tame izvelgiu visai kita prasme... man svarbiau kad kumai rupintusi vaiku, skirtu jam demesio o ne apipirktu, atbutu svente ir pamirstu pati esu pakviesta kuma, bet pirksiu "tik" torta skraiste ir zvake, ir aisku dar reiks dovanos ir dar paciai apsirengti ir t.t. ir visvien islaidos nemazos gaunasi as isvis nesuprantu zmoniu kurie daro svente, bet nori kad ju svente butu paruosta jiems...