QUOTE(bambukas* @ 2009 05 23, 20:08)
P.S. gal kazkas iesko sidabrines soskes, kur galima pirma dantuka isideti, tai tokiu yra Akropolyje
ačiū, kaip tik galvojau paklausti kur galėtų būti. o kuroj parduotuvėj gal pamenat?
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 05 23, 20:40)
Bet jei svente bus vasara-manau, kad kvaila vilktis tamsiu rubu Nors is kitos puses(dovanokit, kad atvirauju, tiesiog siandien issiunciau maisto siunta vienai badaujanciai seimai, tad pergalvojau daug visko), eina krize, zmonems mazina algas ar atleidzia, gal jie ta vienatini tamsu kostiuma sliubui ir laidotuvems laiko, gal nusipirkti negali uz ka... Argi yra esme, kokiais rubais rengiasi krikstotevai ar sveciai? Ar kvieciate tik tuos, kurie siais laikais istengia nusipirkti kostiuma pagal sezona bei dovanu iteikti minimum uz 1000lt? Tai vaiko svente Ir lai kiekvienas svecias rengiasi taip, kaip jam patogu, svarbu, kad ta diena suptu kaip galima daugiau nuosirdziu zmogu, kurie ateje i svente nesipuikuoja savo turtais
Papildyta:
ai, beje aš turiu 2 laikraštukų pavyzdžius iš sm, tik nežinau kurių mamyčių jie yra ir ar galiu platinti. Bet manau jei aš turiu tai galiu ir kitoms parodyti, nors gal jūs turit tą patį taigi jei norit galiu atsiūsti kam reikia
beje ir aš norėčiau tų mamyčių paprašyti, kurios čia siuntė laikraštukus, kad atsiūstų ir man ernesta_pusinskiene@yahoo.com ačiūūūūū