QUOTE(Fox_lady @ 2009 05 23, 00:42)
Gal galit papasakot, ką kas gavot iš krikštatėvių dovanų?
Mūsų jie klausinėja, ką padovanot, o nieks į galvą neateina...
na ir apskritai, jei netingit, gal galit papasakot, kokios dovanos labiausiai patiko, pradžiugino.
Kadangi krize ir mes ja jauciam
Mes, teveliai, visu sveciu, ju tarpe ir krikstoteveliu prasem padovanoti pinigais
Tad labai drasiai keliau baliu Belmonte, uzsakinejau geriausius patiekalus, sugrize namuose gerem geriausius gerimus. Man pasidenge visos krikstynu islaidos
Tai buvo pats geriausias sprendimas, nei ten milijonai visokiu niekuciu, kur ner ju kur kisti
Ka reikia vaikui-ta nusiperku pati, o va svente-visi susidejo ir man nepasijuto skausminga krikstynos.
QUOTE(kabesita @ 2009 05 23, 18:45)
Nu va o as atvirksciai norejau detis juoda suknele, o MB juoda kostiuma
gal reikes sita klausima man aptart su vaiko teveliais
Musu atveju(balandzio 25) visi sveciai buvo apsivilke juodai(vyru kostiumai, kostiumeliai moteru, mes patys irgi juodai apsivilke), o vaikas visiskai baltai
Ziurejosi labai graziai
Baltu rubu buvo tik vaikas, kurio svente, bei kunigas
Bet jei svente bus vasara-manau, kad kvaila vilktis tamsiu rubu
Nors is kitos puses(dovanokit, kad atvirauju, tiesiog siandien issiunciau maisto siunta vienai badaujanciai seimai, tad pergalvojau daug visko), eina krize, zmonems mazina algas ar atleidzia, gal jie ta vienatini tamsu kostiuma sliubui ir laidotuvems laiko, gal nusipirkti negali uz ka... Argi yra esme, kokiais rubais rengiasi krikstotevai ar sveciai? Ar kvieciate tik tuos, kurie siais laikais istengia nusipirkti kostiuma pagal sezona bei dovanu iteikti minimum uz 1000lt? Tai vaiko svente
Ir lai kiekvienas svecias rengiasi taip, kaip jam patogu, svarbu, kad ta diena suptu kaip galima daugiau nuosirdziu zmogu, kurie ateje i svente nesipuikuoja savo turtais